Home » Vakantieparken Europa » Oostappen

Oostappen - 74 Reviews - Update: juni 2019

Last updated: 19 mei 2019
  1. Oostappen
  2. Oostappen Reviews
  3. Schrijf ook een review over Oostappen

Niet tevreden over Oostappen? Probeer dan eens Hogenboom Vakantieparken.

Oostappen

De Oostappen Groep Vakantieparken

Nederland en België zijn heerlijke landen om in te wonen en te recreëren. Het landschap is gevarieerd en hoe klein we in het grote Europa misschien ook zijn: ieder gebied, iedere regio heeft zijn eigen charmes, zijn eigen taal en eigen gebruiken. Het is dan ook niet zonder reden dat de Oostappen Groep tien vakantieparken heeft gesitueerd op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

Oostappen Details

Hits: 1216

URL: http://www.oostappenvakantieparken.nl/

Aanbevolen: 6.9%

Categorieën: Vakantieparken Europa

Reviews: 74


Oostappen reviews (72):

Oostappen - Marina Beach, een troosteloos park...

0

Review:
Wij hadden een weekendje geboekt in een 6 persoons bungalow. Voor de prijs die je betaalt verwacht je geen luxe maar zowel het park als het sfeerloze huisje zagen er armoedig uit. De basisvoorzieningen waren er maar de vaatwasser was stuk, daar hing ook een briefje “buiten gebruik” dus kennelijk was dat al langer bekend en van de schuifdeur naar het terras ontbrak zodat je buitenom moest lopen als je op het terras wilde zitten. Voor het verwijderen van de klinken in alle huisjes was bewust gekozen nadat deze vernield waren door eerdere bewoners. Er komen nieuwe puien vertelde ze bij de receptie waar het personeel vriendelijk was. Bij de eethoek stonden 5 stoelen i.p.v. 6. De accommodaties en faciliteiten zoals speeltoestellen ogen als vergane glorie. Het park is slecht onderhouden en daarmee beslist geen aanrader! Voor ons geen Oostappen vakantieparken meer.

Sterke punten:
N.v.t.

Ineke beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - Ford Oranje 2.0

0

Review:
Oostappen Arnhem.
Wij hadden echt even de behoefte om een weekendje van huis te zijn, we hadden er daarom ook erg uitgekeken.
Lekker even weg!
Bij aankomst ontvingen we de sleutels van het chalet.
Eenmaal aangekomen bleek dat de schoonmaakster nog bezig was, prima, kan gebeuren.
We besloten een rondje terrein te doen.
Het viel direct op dat er weinig tot niks aan het onderhoud gedaan werd, de chaletjes zagen er oud uit.
Op het terrein (rond de klok van 3) liep een dronken (of lijp van de drugs) dame.
Hmmm... dacht ik, ik weet niet of ik mijn dochter hier onbewaakt buiten laat spelen.
Na een tijdje te hebben gewandeld besloten we terug te keren naar het chaletje in de hoop dat we naar binnen konden.
Dat kon!
Maar wat wij daarbinnen aantroffen:
1: een vreselijke lucht
2: drap op het aanrechtblad
3: poep in de toiletpot, met op de deksel van de pot een papiertje met daarop: schoongemaakt door Oostappen
4: kapot meubilair
5: vieze vlekken in de bank
6: gore/ verkleurde gordijnen
7: kabouterbedjes met flitterdunne matrasjes
8: vergeelde kitranden in de badkamer
9: opgewassen servies
10:GEEN BEDDENGOED (lakens dus)

Beddengoed: de lakens konden we ophalen bij een houten loket, daar zat een nuvere, spraakloze gast... ook wel personeelslid genoemd
Bij het uitpakken van het pakket kwam er een zeer, maar dan ook echt zeer onaangename geur vrij. Normaliter, bij een bijvoorbeeld Landal park ruikt zo'n beddengoed pakketje fris (naar Lenor/ Robijntje bijvoorbeeld) helaas rook dit pakket niet naar roosjes.
Ik zal de geur proberen te omschrijven...
Het geurtje had veel weg van het plaggenhutten museum in Bargerveen, muf dus, je zou het ook kunnen vergelijken met de geur van kringloophal, daar het voornamelijk oude matrassen ruikt!

Ik kon amper dan ook amper slapen van de smerige, muffe lucht, ik werd er zelfs een beetje misselijk van en ik voelde me erg smerig door het vieze huisje.

De volgende ochtend zaten we al om 8:00 in de Doppio in Arnhem zelf. We hebben daar besloten om niet nog een nacht te blijven, wel wilden we nog even genieten van het mooie Arnhemse centrum.

In de avond zijn we teruggereden.
Thuis hebben we alles ontsmet, alles rook vies, zelfs wij roken vies.

Gelukkig gingen we een paar weken later weer weg, naar een Landal park, daar hebben we enorm genoten van het luxe, verzorgde huisje.

Als we vooraf even de reviews gelezen hadden, hadden we hier niet heengegaan... Dit is achteraf een beetje dom geweest.
De reviews liegen er niet om.

1 keer en nooit weer, Ford Oranje 2.0 is dan ook de beste omschrijving voor dit krotkamp!

Hartelijke groet,

JB

Sterke punten:
Uhhhh... geen!

Zwakke punten:
Bovengenoemde punten!

JB beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - Ronduit slecht.

0

Review:
We zijn een weekendje geweest op oostappen prinsenmeer. Althans we hebben betaald voor een weekend maar zijn van ellende zondags om 1 uur alweer vertrokken. Cafetaria en Ijssalon niet open luchtkussen buiten leeg draaimolen dicht trampolines gesloten en verder helemaal niets te doen voor de pubes die we bij ons hadden of de 7 jarige op het zwembad na die veel te vroeg dichtging. Accomodatie is vies bedden waardeloos te weinig bestek geen grotere schalen kopjes waar nog geen senseo inpast van ellende zelf grote mokken moeten kopen bij de supermarkt. Daarnaast was de bekleding van de banken gewoon echt ranzig stond er een stoel die vlam gevat had in het verleden en dan een klein rond tafeltje waar ke hooguit met 3 man aan kan eten geschikt voor 6 personen. Waterkoker zat de schimmel in. Melding gemaakt bij receptie wordt niets mee gedaan. Vloeren waar de stukken uitwaren en een koelkast waar de stukken glas inlagen. Eten was in het Caribean gebeuren niet slecht qua smaak maar wel qua hoeveelheid prijs verhouding. Daarnaast meerdere malen gewoon dingen willen bestellen en dan de melding krijgen dat ze er niet waren.Overvloed aan Polen. Rondom voor mij NOOIT GEEN OOSTAPPEN MEER.

Patricia beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - Prinsenmeer "tokkie ervaring"

2

Review:
Mijn dochter had gereserveerd voor haar, mij als moeder en oma van haar 3 kinderen van 3,4 en 6 jaar. Van 23 tot 27 april 2019.
De eerste avond al te maken met vervelende pubers. Met de dag gekker. Donderdagavond escalatie. Mijn kleinkinderen bang. Eén tokkie moeder kwam naar indoor speeltuin waar de pubers de boel aan het domineren en slopen waren. Ballen vlak naast mijn hoofd keihard tegen de muur gooiden. Gezegd mij met rust te laten. Werd erger. Die moeder zei gewoon tegen het stel mijn dochter een kopstoot te geven. Melding gemaakt. Er schijn een groep bekend te staan voor overlast. Er was maar 1 meneer Vincent die ons netjes te woord heeft gestaan. Voorstel om voor onze veiligheid extra langs onze accommodatie te rijden. Wij zijn één dag eerder naar huis gegaan vanwege onveilig gevoel. Het liefst hadden we dezelfde avond gegaan. Zeer slechte organisatie. Heb op meerdere manieren gereageerd en hoor niks terug. Bij vertrek heeft mijn dochter nog gesprek met beheerder gehad. Hij zegt geen verantwoording gasten-gedrag te nemen. Omdat er gewoon geen toezicht is, kunnen mensen doen wat ze willen. Mag toch vertrouwen op veiligheid voor de kleinkinderen. Meerdere mensen gesproken aldaar. Ook met negatief commentaar op die groep. Zelfs iemand die zelf beveiligingscamera heeft geplaatst. Wij willen compensatie voor de gemiste kans en de angst van mijn kleinkinderen. Die riepen zelfs om papa te bellen en laten komen van zijn werk. Dacht een paar leuke dagen te hebben. Is één groot debacle geworden. Dochter zal nog kontakt met haar rechts bijstand verzekering nemen. Tot nu voel ik ons niet serieus genomen. Ben benieuwd of mijn dochter nog wordt terug gebeld, als afgesproken. Wij willen het er anders niet bij laten zitten. Zal anders zoveel mogelijk via social media negatieve reclame plaatsen. Vooral niet het "kamp" waar tokkie s hun gang kunnen gaan en mensen, maar erger kinderen het leven zuur maken.
Groet van een zeer teleur gestelde oma en moeder

Zwakke punten:
Totaal geen toezicht.

S. de Kiew beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

2 Reacties

Oostappen - Slecht, Vies, Nooit meer!!!

0

Review:
Wij waren op vakantiepark Hengelhoef. Bij aankomst (Voorjaar vakantie) was er genoeg te doen. Na het weekend was de vakantie in België afgelopen en dus ook gebrek aan personeel. In het zwembad was het buitenbad gesloten hele dag. Om 17:30 ook de glijbanen. Verder waren de vloeren erg smerig. Ook het sanitair was erg vies. Bij de dames kwam zelfs het water van het chemischtoilet door de afvoer naar boven. Voor de kids was er ook geen animatie. Bij navraag receptie zou dit in de tweede week van de voorjaar vakantie wel het geval zijn. Voor ons geen Oostappen meer. Jammer.

Sterke punten:
N.v.t.

Zwakke punten:
Te veel betaald. Vies. Veel Polen. En ga zo maar door.

Naro Zim beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - Vies en onveilig Park

0

Review:
Ik was op vakantiepark Arnhem, ik was samen met een vriendin en in de avond durfde wij niet eens de caravan uit.
1 groot zooitje, ik heb foto's gemaakt en alles was vies oud en vervallen.
Merendeel dronken polen op het park! Snachts hoorde we gegil en vrijdag avond al direct op ons pas politie ivm ruzie.
Tevens stonden er allemaal caravans getimmerd met hout overal lag alcoholflesjes over de camping en dit is echt niet wat ik had verwacht. Ik heb zelf jarenlang op een camping gestaan maar dit kon je vergelijken met fort oranje .. te erg voor woorden. Heel ons weekendje weg is verpest, rot als je ergens naar uitkijk! Ik ben vaker naar Oostappen geweest en was altijd prima maar dit park is echt verschrikkelijk!

Zwakke punten:
vies, dronken mensen, oud en vervallen, ruzies, politie willen jullie nog meer?

Priscilla beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - Slecht bedrijf ik kom er nooit meer

0

Review:
Mijn vrouw boekt een midweek als verrassing voor mij en de kinderen maar omdat ze na twee hersenbloedingen niet helemaal goed meer ziet boekt ze marina beach i.p.v. Rivera beach heet nu anders en park is verkocht ik heb meteen geannuleerd en gezegd dat het verkeerd is gegaan en dat ze slecht ziet en de hersenbloedingen hebt gehad niks mee te maken het bedrag was midweek 345 en ze vragen anulerings kosten 325 mijn vrouw heeft bij boeken het anulerings ding niet gezien en kijk ik heb het uitgelegd dat het fout ging gewoon betalen niks meet te maken totaal geen medeleven en denken alleen aan geld ik kom hier ook dan nooit meer bij oostappen voor mij afgedaan dit bedrijf en voor mijn familie en kennissen zal ik ze ook waarschuwen nooit naar oostappen dat die tent nog niet failliet is

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Waardeloos bedrijf die alleen op geld uit is en geen medeleven toont

Karel beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - prijsverhoging

0

Review:
In juli 2018 boekten we op camping Prinsenmeer een seizoensplaats voor 2019. Bij de receptie werd al meteen gemeld dat dit mogelijk was omdat de tarieven voor 2019 intussen bekend waren.
Nadat we de boeking hadden afgerond kregen we meteen via email op 23-07-2018 de rekening met daarop het bedrag voor de staanplaats à €1998,= excl bedragen voor reservering, voorkeurplaats en diverse heffingen.
We moesten wel al meteen de helft direct aanbetalen.
Omdat we dit zo midden in de vakantie tijd niet op de plank hadden liggen, vroegen we om een andere betalingsregeling. Deze werd meteen toegestaan en op 25-07-18 kregen we een bevestiging via email om tussen 30-08-18 en 28-02-19 in gelijke delen de rekening te voldoen. Ook hier stond het staangeld van €1998,= (excl genoemde kosten) vermeld. Toen aan alle betalingen voldaan was informeerde ik waarom ik niet bij “mijn oostappen” mijn reservering kon inzien. De reaktie van Oostappengroep: de prijs voor de staanplaats was naar boven aangepast dus ik diende nog €62,= na te betalen. Bij telefonische navraag werd geantwoord door een medewerkster dat er inderdaad een fout gemaakt was door Oostappen receptie, maar dat ze van hogerhand te horen kreeg dat die verhoging toch betaald moest worden.

Sterke punten:
?

A. van Barsc beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - Slecht, vies, verschrikkelijk!

0

Review:
Hengelhoef, Het leek een leuke vakantie te worden. Veel faciliteiten, zowel binnen als buiten. Met kleine kinderen ideaal! Helaas kregen we 4 dagen voor vertrek een mail dat een aantal faciliteiten minimaal geopend zou zijn. Maar bij aankomst was allesgesloten op de recetie na. Je kon nog geen bak koffie krijgen, erg teleurstellend. Maar ach het zou lekker weer worden en een leuke omgeving dus we zouden ons wel vermaken.
Tja dan kom je in de caravan, te smerig voor woorden!!! Vloer vies, overal lagen nog spullen van de vorige gasten. Speen onder het bed, sigaren op het keukenkastje. Resten in de wasbak, haren in de badkamer.
Dan blijken ook 2 bedden ingezakt te zijn. En rondom de caravan was het net een asbak, het lag bezaaid met peuken. En daar deed de huishoudelijke dienst zelf aan mee.
Klachtenformulier en enquete ingevuld. Denk je dat je daar iets voor hoort....

NOOIT zou ik de hengelhoef aanraden!

Sterke punten:
Leuke omgeving

Zwakke punten:
Smerig, faciliteiten gesloten

Lieke beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Oostappen - NIET GAAN!!

0

Review:
Receptie netjes en goed geholpen, daarna niks meer goed.
Midweek geboekt bij aankomst huisje grote schrik afgebalderde verf, zwaar verwaardeloosd, barsten in glas deur, groot gat in hout van tuindeur, wazige ruiten door vocht tussen de ramen, plakband op de buitenkant en gaten op het huisje. Hoe durft iemand dit te verhuren zonder schaamte. Zwembad zeer klein, trap glijbaan roest, bubbelbad smerig met zand en troebel water. Slagboom die het vaak niet deed, overal afval en peuken op park. Gehoord van personeel dat eigenaar niet meer investeert in het park, nou dat blijkt. Geen nederlands sprekende schoonmakers bij vragen over schoonmaak maar die wel uren aan de overkant van ons huisje op het terras zaten om te kletsen en roken. Zonde van het park omgeving erg mooi en leuke plaatsjes. TIP; HIER NIET HEEN ! ADVICEON'T GO!

Zwakke punten:
ALLES

Karin Bane beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Schrijf ook een review over Oostappen

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Ja, ik zou Oostappen aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Oostappen aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Oostappen


Home » Vakantieparken Europa » Oostappen

In the Spotlight