De Klokkenweide | Vakantiepark Loon op Zand

De Klokkenweide Reviews

  Afknappertje

  Tijdens onze vakantie op camping De Klokkenweide in Loon op Zand hadden we helaas een onplezierige ervaring. Er liep constant een vreemde vrouw van Oost-Europese afkomst 's avonds rond op de camping, wat ons een ongemakkelijk gevoel gaf. Daarnaast was er een duidelijk gevoel van onveiligheid, omdat het leek alsof je je spullen gemakkelijk kon kwijtraken als je niet goed oplette. Tot overmaat van ramp waren de wc's een ware afknapper, aangezien ze een aanhoudende geur van braaksel verspreidden. Kortom, deze camping was voor ons niet de ideale plek voor een ontspannen vakantie.

  Niet veilig voor kinderen

  Helaas moet ik concluderen dat Camping De Klokkenweide onkindvriendelijk is vanwege het agressieve gedrag van de eigenaar. Onze ervaring op deze camping was verre van prettig en heeft ons teleurgesteld.

  Ten eerste was het gedrag van de eigenaar opvallend agressief en onprofessioneel. Hij leek constant geïrriteerd en was niet bereid om met gasten in gesprek te gaan of problemen op te lossen. Dit creëerde een ongemakkelijke sfeer en maakte het moeilijk om te genieten van ons verblijf.

  Daarnaast werden kinderen niet met open armen ontvangen op deze camping. Er waren beperkte faciliteiten en activiteiten voor kinderen, wat erg teleurstellend was. Bovendien werden ze regelmatig aangesproken op een onbeleefde en respectloze manier door de eigenaar, wat onacceptabel is.

  Een kindvriendelijke camping zou een veilige en gastvrije omgeving moeten bieden voor gezinnen, maar Camping De Klokkenweide schoot tekort op dit gebied. Het agressieve gedrag van de eigenaar en het gebrek aan kindvriendelijke voorzieningen hebben onze vakantie negatief beïnvloed.

  Al met al kan ik Camping De Klokkenweide niet aanbevelen aan gezinnen met kinderen. Het agressieve gedrag van de eigenaar en het gebrek aan kindvriendelijkheid hebben onze ervaring op deze camping bedorven. Hopelijk neemt de eigenaar stappen om deze problemen aan te pakken en de camping gastvrijer te maken voor gezinnen in de toekomst.

Bezoek De Klokkenweide

Schrijf een review