Nieuwste Reviews

Oostappen - prijsverhoging

0

Review:
In juli 2018 boekten we op camping Prinsenmeer een seizoensplaats voor 2019. Bij de receptie werd al meteen gemeld dat dit mogelijk was omdat de tarieven voor 2019 intussen bekend waren.
Nadat we de boeking hadden afgerond kregen we meteen via email op 23-07-2018 de rekening met daarop het bedrag voor de staanplaats à €1998,= excl bedragen voor reservering, voorkeurplaats en diverse heffingen.
We moesten wel al meteen de helft direct aanbetalen.
Omdat we dit zo midden in de vakantie tijd niet op de plank hadden liggen, vroegen we om een andere betalingsregeling. Deze werd meteen toegestaan en op 25-07-18 kregen we een bevestiging via email om tussen 30-08-18 en 28-02-19 in gelijke delen de rekening te voldoen. Ook hier stond het staangeld van €1998,= (excl genoemde kosten) vermeld. Toen aan alle betalingen voldaan was informeerde ik waarom ik niet bij “mijn oostappen” mijn reservering kon inzien. De reaktie van Oostappengroep: de prijs voor de staanplaats was naar boven aangepast dus ik diende nog €62,= na te betalen. Bij telefonische navraag werd geantwoord door een medewerkster dat er inderdaad een fout gemaakt was door Oostappen receptie, maar dat ze van hogerhand te horen kreeg dat die verhoging toch betaald moest worden.

Sterke punten:
?

A. van Barsc beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Sunclass Durbuy - Eén grote, dure teleurstelling

0

Review:
Ondanks hoge prijs dit park gekozen vanwege het vuurwerkvrij zijn, zo wordt met grote letters op de site gepropageerd. Met een bange hond heb je dat er dan voor over. Nou, niks vuurwerkvrij. Op en direct naast het park volop vuurwerk. Dan huisje dat altijd dicht bij de auto zou staan (dat je wel 30 meter moet klimmen wordt er niet bij gemeld) in slechte staat. Erg oud en versleten meubilair, keukenkraan die los bungelt en wc-bril die alle kante op schuift. En, alsnog een doodsbange hond. Kortom, veel te veel geld voor een belofte die niet waar gemaakt wordt. Sunclass reageert op klacht met standaardzinnetje dat ze 'ieder jaar proberen vuurwerk te verbieden". Proberen te verbieden??? Je doet het of niet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Prijs, kwaliteit en niet nagekomen belofte en lokkertjes. Totaal geen service.

H. vd Weid beveelt Sunclass Durbuy NIET aan bij vrienden/bekenden

Bungalowpark Nuilerveld - mooi schoon en bos rijk

0

Review:
Goed en leuk park veel water en bos leuke bungalows niet duur alleen jammer dat er geen winkeltje bij is wel mooie grote plaatsen

Sterke punten:
Grote plaatsen rust mooie natuur goedkoop

jan beveelt Bungalowpark Nuilerveld aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Slecht, vies, verschrikkelijk!

0

Review:
Hengelhoef, Het leek een leuke vakantie te worden. Veel faciliteiten, zowel binnen als buiten. Met kleine kinderen ideaal! Helaas kregen we 4 dagen voor vertrek een mail dat een aantal faciliteiten minimaal geopend zou zijn. Maar bij aankomst was allesgesloten op de recetie na. Je kon nog geen bak koffie krijgen, erg teleurstellend. Maar ach het zou lekker weer worden en een leuke omgeving dus we zouden ons wel vermaken.
Tja dan kom je in de caravan, te smerig voor woorden!!! Vloer vies, overal lagen nog spullen van de vorige gasten. Speen onder het bed, sigaren op het keukenkastje. Resten in de wasbak, haren in de badkamer.
Dan blijken ook 2 bedden ingezakt te zijn. En rondom de caravan was het net een asbak, het lag bezaaid met peuken. En daar deed de huishoudelijke dienst zelf aan mee.
Klachtenformulier en enquete ingevuld. Denk je dat je daar iets voor hoort....

NOOIT zou ik de hengelhoef aanraden!

Sterke punten:
Leuke omgeving

Zwakke punten:
Smerig, faciliteiten gesloten

Lieke beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - NIET GAAN!!

0

Review:
Receptie netjes en goed geholpen, daarna niks meer goed.
Midweek geboekt bij aankomst huisje grote schrik afgebalderde verf, zwaar verwaardeloosd, barsten in glas deur, groot gat in hout van tuindeur, wazige ruiten door vocht tussen de ramen, plakband op de buitenkant en gaten op het huisje. Hoe durft iemand dit te verhuren zonder schaamte. Zwembad zeer klein, trap glijbaan roest, bubbelbad smerig met zand en troebel water. Slagboom die het vaak niet deed, overal afval en peuken op park. Gehoord van personeel dat eigenaar niet meer investeert in het park, nou dat blijkt. Geen nederlands sprekende schoonmakers bij vragen over schoonmaak maar die wel uren aan de overkant van ons huisje op het terras zaten om te kletsen en roken. Zonde van het park omgeving erg mooi en leuke plaatsjes. TIP; HIER NIET HEEN ! ADVICEON'T GO!

Zwakke punten:
ALLES

Karin Bane beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Te triest

0

Review:
1 x geweest noooiit meer
Kleine bedden
Schimmel overal (zwarte schimmel )
Tokkie volk
Alles is vies en slecht
Als je klaagt is het andword
moet niet zeuren werd er gezegd want voor dit geld ! De buren ( hele laantje )hadden ook allemaal klachten en vertelde mij dat je er niks tegen kon doen ik ben opnieuw naar receptie gegaan en me geld terug gevraagt wat niet mogelijk was

Tip voor de mense
Ik heb toen de stacaravan aan me auto gebonden en meneer Ff mee naar binnen gevraagt om nogmaals om me geld te vragen en zo niet vertelt dat ik een rondje park rij met stacaravan en al
ik geld kwijt hij ook
maar toen werd er binnen 15 min me geld gebracht


Sterke punten:
Oplichten

Zwakke punten:
Alles

Milan beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Bungalowpark Campanula - Schoon, rustig, comfortabel. Voor herhaling vatbaa

0

Review:
Prima huisje (type D4) gehad. Zeer schoon, van alle gemakken voorzien, ook bedlampjes, keukenschaar, stofzuiger. Rustig park. Supermarkt, strand, restaurantje en snackbar lekker dichtbij. Huisjes staan wel vrij dicht bij elkaar, maar door de begroeiing merk je daar eigenlijk niks van. Wifi viel wel twee keer uit maar dat werd snel opgelost. Vriendelijk en adequaat personeel. We komen graag nog eens terug.

Sterke punten:
Rustig. Schoon. Comfortabel. Supermarkt en strand dichtbij.

Zwakke punten:
Geen.

Anneke beveelt Bungalowpark Campanula aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - park Blauwe Meer Lommel

0

Review:
Bij aankomst zeer vriendelijk geholpen een 10
Bij de caravan (de luxe???) een rommel
Geen eettafel, wel een kleine ronde staat er binnen, daar kan je niet met 6 personen aan eten
Geen eetkamer stoelen
zeer slecht bank
zeer slechte en te korte bedden
weinig ruimte in de douche, zeker voor iemand die zuurstof nodig heeft is het ook veel te benauwd
De caravan was zeker niet schoon
De opstappen naar de caravan zijn zeer wankel
Geen haken om handdoek of theedoek op te hangen
Hoeslaken van het 2 persoonsbed is niet te krijgen dat moet je met 2 eenpersoons onderlakens doen, en er zit geen naad in het midden, dus tobben.

Zwakke punten:
Zeker geen aanrader als je last van je rug hebt, overigens na 4 dagen ben ik weggegaan met rugklachten !!!!!!!!!!!!!!!

Peter beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - niet reageren op klachten

0

Review:
Eind juli een weekje naar blauwe meer in lommel. eerste caravan bezet, tweede niet geschikt voor honden en derde eindelijk goed. Heeft me wel 1 1/2 uur gekost.
's avonds gingen mijn kleinzoon en ik wandelen. Er was over het meer een staalkabel geplaatst. Schijnbaar werden daar soms spelletjes meegedaan. Door de lage waterstand lag deze kabel nu ook boven het strand en was bijna niet te zien. mijn kleinzoon is er tegenaan geklapt en behoorlijk gewond geraakt. Geen EHBO aanwezig. Iemand zei dat het meeviel. Later in de week bleek hij verwondingen aan zijn neus en arm te hebben, waar hij nog 3 weken mee heeft gelopen met diverse artsenbezoeken. Wij hebben bij de receptie diverse keren aangegeven om iets aan deze kabel te doen, c.q. zichtbaar te maken. Er is hier totaal niets meegedaan. De veiligheid is hier ver te zoeken. Op klachten reageerd men ook niet.

Sterke punten:
nvt

Zwakke punten:
geen aandacht voor klachten bij de receptie of per mail, geen EHBO 's avonds

cathy beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Smerig en kapot

0

Review:
Ik ben bij elfenmeer geweest maar dat doe ik nooit meer eerst driekwartier in de rij gestaan kom ik bij me caravan kan er maar 1 deur open en de schoonmakers waren niet geweeat de viwze beddengoed van de vorgen lagen in de woonkamer en er stond vieze vaat koelkast kapot geen gas en echt heel vies bij de receptie gemeld maar ze zij persooneel te kort sorry kan een bon geven voor wen drankje op het teras maar ik kaat het hier niet bij zittwn ik kom met 2 kleine kindjes voor een korte vakantie niet om in een vieze gore kapote caravan te zitten die je eerst zelf moet schoon maken voor je je kinderen naar binne kan sturen en niet normaal dit gad verdame ben blij dat ik weer thuis ben ( patatzaak dicht zwembad sluit 18.00 uur )

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Caravan hygiënisch patatzaak animatie team

Tamara beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden