Nieuwste Reviews

Oostappen - SLECHT EN VIES

0

Review:
Wij kwamen de kamer binnen en de bedden moest je zelf opmaken, op de matrassen zaten grote vieze vlekken. Onder het bed lag veel vuil. Op een onderlaken zaten oude grote vlekken. Koelkast was vies en aanrecht. De douche was vies en loopt over zodat hele badkamer blank staat. WC bril stuk. Erg gehorig.
NIET BOEKEN!

Sterke punten:
Zwembad was goed.

Zwakke punten:
Het gehele huisje, en de oplossing om de familie te scheiden. En dit voor een 50jarig huwelijk!
Schande!

Ruben beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Wat een drama!

0

Review:
Een gezellig familie weekendje verpest door verschrikkelijke omstandigheden op Oostappen Arnhem. Naast dat het verschrikkelijk smerig was (schimmel, stinkend en kapot wc blok, stank van sigaretten, afval van vorige gasten, afval in het zwembad) was het ook niet veilig. In de brand melder in de stacaravan zaten geen batterijen, het is zo slecht onderhouden dat we door het trapje voor de caravan zijn gezakt, de sleutel kaart werkte niet en de deur werd door de technische dienst heel simpel open gemaakt met een keuken mesje, bij de camping waren er mannen aan het douchen in het vrouwen blok. Daarnaast werd ik zelf lastig gevallen met seksistische opmerkingen van arbeiders die permanent op het park verblijven. We hebben hier over geklaagd zowel op de dag van aankomst (receptie is gesloten tussen 19.00 en 10.00 de volgende dag) en de volgende dag bij check out. Daar werden we door verwezen om een klacht in te dienen via de website. Dat was nog het verschrikkelijkste van alles, hun reactie was: excuus voor dat het niet schoon was maar dan had je vaker moeten klagen en de rest van onze klachten werd genegeerd. Zelfs als je me geld toe geeft zal ik nooit meer gebruik maken van deze organisatie.

Sterke punten:
De locatie in het bos, maar jammer dat zoín park als dit ook dat zelfs verpest.

Zwakke punten:
Alles

Marjolein beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Krimdal - Aanrader voor rustzoekers

0

Review:
Krimdal is fijn om te komen
Zowel een huisje als de camping zelf!
Ongerepte natuur, rust, midden in het bos!
Voor de rustzoeker een aanrader!
En hele vriendelijke en behulpzame eigenaren.

Nanda beveelt Krimdal aan bij vrienden/bekenden

Boomhiemke - fijne vakantie

0

Review:
we hebben een fijn weekend gehad. het huisje ligt aan de prachtige duinen. mooi huisje , modern. er waren wel wat minpuntjes. slaap kamers heel klein de ruimte tussen de bedden was net groot genoeg om tussen de bedden te staan, maar daar aan/uitkleden was een uitdaging, ook was er maar in 1 kamertje een kleding kast. douchen was ook een uitdaging door de deur.

Sterke punten:
ligging van het huisje.

Zwakke punten:
zoals boven vermeld. en bij aanbeveling aan anderen zal ik het ook zo overbrengen. voor langer verblijf wel heel belangrijk

N. Ottink beveelt Boomhiemke aan bij vrienden/bekenden

Sunclass Durbuy - Sunclass Durbuy - Dure gebreken

0

Review:
Wij zijn in augustus 2019 naar Sunclass Durbuy vakantiepark geweest. We hebben ervoor gekozen meer geld voor een goed huisje te betalen, maar dit was het zeker niet waard. Het eten in het restaurant was niet gaar, er waren muizen, het huisje was oud en had vele gebreken (tocht, lekkende kranen, verstopte afvoer, etc.). De wijze hoe het op de website staat, komt niet overeen met de werkelijkheid. Er werd hier vrij weinig mee gedaan. Ik zou op zoek gaan naar een ander park.

Sterke punten:
Faciliteiten

Zwakke punten:
Faciliteiten zijn minder dan je verwacht, bv. klein zwembad zonder mogelijkheid om ergens te zitten/liggen.

Feikje beveelt Sunclass Durbuy NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - nooit meer!

0

Review:
Was eenmalig bezoek aan een ooststappenpark! oude stacaravan, schimmel in de gordijnen, vieze douche, kleine bedden, 4 eetstoelen in een 6p caravan, geen vriesvak, geen afzuiger, receptie stond naar rook, slechte ontvangst tv, geen wifi op het park alleen bij restaurant, geen verduisterende gordijnen dus elke ochtend om 6.00 u wakker, geen zwembad, veel gastarbeiders (polen, hongaren etc) die 's nachts herrie maken, de aanblik van de asielzoeker is ook niet oke, je hebt geen last van die mensen maar het lijkt wel een concentratiekamp, treurig om te zien! sportveld met een kapotte basket en een tennisnet wat op de grond hangt. Kortom zoals een vaste gast zei die ik sprak, het is in mijn ogen vergane glorie. Jammer want er valt best wel wat van te maken. Het strand is leuk, jammer dat er veel honden liepen terwijl dat niet mag! Ik begrijp wel dat dit park op vakantieveilingen staat en dat bijna het hele park leeg stond. Door de prijsstelling van het park trek je ook een bepaald publiek, we voelden ons daarom wel eens ongemakkelijk. Zwemmen doe je bij Hengehoef, leuk zwembad maar ook in erbarmelijke staat en ook weer een bepaald publiek wat daar komt. Voor ons dus nooit meer!

Sterke punten:
Strand is leuk, het afval wordt elke ochtend opgehaald en de visvijver was leuk, zitten mooie karpers!

Zwakke punten:
gewoon oud, vervallen, vies wat kan ik meer zeggen!

B. oordeli beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Nooit meer arnhem

0

Review:
Afgelopen week een midweekje weggeweest met me dochtertje vooraf duidelijk aangegeven dat ik niet op een doorgaande verkeersweg wil staan ivm me kindje wat gebeurd eenmaal aangekomen een huisje langs een doorgaande weg tegenover het speelveld wilde niet gelijk zeuren nachtje aangekeken over de hygiene maar niet te spreken mkjn matras wat ik s.avonds pas zag een vieze grote bloedvlek volgende ochtend Poolse arbeiders die 6.15 al over het terrein jagen en waar nog asociaal hard gereden wordt op het park me dochter lag die ochtend bijna onder een bus die te hard reed ik naar de receptie waar ik nogal afgeblaft ben door een blond dametje die me maar verweet dat ik maar beter op me kind moest letten! En hun niet alles in de gaten konden houden een jongeman van de receptie bood me een ander huisje aan op een autovrij veld verhuisd naar een brandschoon en rustig plekje en wel een vakantiedag kwijt was en ik hier een compensatie voor wou hebben ik moest maar 170 euro dokken! Dacht het ff niet zei ik komen jullie maar met een redelijk voorstel toen was het 50 toen zei ik al stik er maar in kom er nooit meer terug

Sterke punten:
Horeca eten was prima

Zwakke punten:
Gastvriendelijkheid hygiëne veiligheid

Mommy89 beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Wat een smerige ouwe bende

0

Review:
Stacaravans zijn in verschrikkelijke slechte staat van binnen en smerig. Er zat een gat in de muur. Onderkant van het grootte bed verrot. Brandgaten in de vloer. Een tv uit 1970 van 25 cm groot. De bedden voor de kinderen zijn veel te klein. Slecht engels sprekend pools personeel. Gewoon een drama. Wij hadden een weekend geboekt maar zijn zaterdag alweer vertrokken. Nooit meer

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Piet beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Nooit meer camping prinsenmeer

0

Review:
We hadden 2 weken geboekt, maar moesten na 2 dagen vluchten! Wat een vieze, onhygiënische, luidruchtige, slecht onderhouden en asociale camping. Heel erg af te raden!!!

Sterke punten:
Geen één!

Zwakke punten:
Lange rij bij receptie, zwak personeel (veel te jong), slecht onderhouden, vies sanitair (water loopt bovendien niet weg), plekke met veel afval, overal zwerfafval, bij containers opeenhoping van afval (wordt niet opgehaald), veel kabaal van gasten en de bar.

Jacque beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Ranzige camping

0

Review:
vieze huisjes, afgebroken stukken kunststof om de deur vast te kunnen zetten. verder de toiletpot stinkt alsof hij in geen tijden is schoongemaakt. bij aankomst geen pakket voor de kinderen wat wel geboekt was. afgebroken omheining met uitstekende schroeven.

bij aankomst geen warm water, gemeld en we zouden gebeld worden wanneer er iemand kwam, uiteindelijk kwam er zonder bericht vooraf een slecht Engelssprekende pool die het opgelost heeft.

het zwembad heeft 4 cabines voor gezinnen waarvan er 1 een afgebroken deur heeft. op enorm veel kluisjes hangt een bordje dat die kluis defect is.

het klimpark is zonder toezicht en er zijn kinderen die buitenlangs klimmen.

verder komen we zojuist uit het restaurant waar we kunnen zwaaien en roepen naar de bediening maar die weg blijft lopen. nadat ze eindelijk kwam werd er gezegd dat het wel een uur kan duren en dat we beter weg konden gaan en weg was ze alweer.... er zaten op dat moment maximaal 50 mensen wat een onklantvriendelijk park is dit.

ik kan nog wel even doorgaan maar absoluut geen aanrader. voor ruim 110 euro per nacht een afknapper.

na 3 dagen begon het enorm te stinken en na zoekwerk blijkt er een dode muis op een lijmstrip te liggen en is al ver heen met verrotten. om kwart voor 9 in de avond gemeld en het zou opgeruimd worden. om kwart voor 12, toen we al in bed lagen, werd er op de deur geklopt door twee dames die iets van een muis hadden gehoord, uiteindelijk dat ding zelf achter de koelkast weggehaald. de volgende dag naar de receptie.... Nou die mensen kunnen nog iets leren op het gebied van empathie... alleen de opmerking: ja, u zit in een bosgebied. na mijn opmerking dat mijn kind hier speelt zegt ze: hij ligt toch achter de koelkast?... wat een bende hier

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

Anoniem beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden