• Goedeavond iedereen
    We hadden een herfstvakantie ge boekt bij blauwe meer de accomodatie was een smerige bende keuken was echt ranzig volgens mij vanaf de zomer niet meer schoon gemaakt rest ook smerig de caravans zijn gewoon aan vervanging toe oude rotzooi contact gehad met oostappen krijg je als antwoord wij kunnen niks voor u doen geld is binnen zou ik maar zeggen ik zou zeggen Geen oostappen meer Mvg

    Sterke punten
    Nieuwe gedeelte

    Zwakke punten
    Alles behalve nieuwe gedeelte

    Door Janssen op 8 november 2019 Reageer

  • Ik huur 6 maanden bij landal. Geef aan huisdiervrij, wegens astma en tuberculose. Landal houdt je lang aan het lijntje, en als je de offerte licht, is huisdiervrij weggeven, op 140 bungalows. Accepteer noodgedwongen, maar vraag (tegen extra betaling) woning extra schoon te maken. Bij aankomst op park Duc de Brabant nog 3x extra schoonmaak gevraagd. Kom in bungalow: nog nooit zoiets meegemaakt. Overal hondenharen, haarpinnen op de grond, mijn zoon vindt valse wimpers in de wasbak, kasten vies en vet, poep zit op de muren en kleed huiskamer, ruikt naar peies in de slaapkamer, borden staan niet afgewassen in de kast, en zo kan ik wel doorgaan.
    Krijg direct astma aanval. Landal wil (met moeite) schoonmaken: 10 minuten door bungalow geraasd. Dat is natuurlijk geen schoonmaak!
    Longarts schrijft prednison voor, medische verklaring aan parkmanager Marcel van Dijk, en aangetekende brief met medische verklaring naar de directie van Landal Greenparks gestuurd. Nu dik 3 weken later, geen enkele reactie van landal, ze zwijgen alles gewoon dood!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Lees de review maar

    Door Max Boret op 31 oktober 2019 Reageer

  • wij hadden geboekt via vakantieveiling.nl. zijn met 2 60+ers en 2 70+ers. krijgen een woonmobiel toegewezen die al heel anders is als die we geboekt hadden. klein verouderd en voorzien van 2 slaapkamers waar je met veel moeite in kon. 1 slaapkamer met een twijfelaar en 1 met 2 kleine bedden 60 cm breed en 180cm lang. terug naar de receptie om beklag te doen en datgene te krijgen wat we geboekt hadden, helaas het was niet mogelijk om dit goed te regelen of met bijbetaling om te boeken, omdat dat volgens hun niet mocht van de veilingsite. in een woord waardeloos. je kunt oude mensen toch niet op die bedden laten slapen. ik heb nog contact gehad met vakantieveiling.nl en kreeg het antwoord dat er altijd met bijbetaling mocht worden omgeboekt. de keuken was ook veel te klein en er was zeer slechte verlichting. we hebben geprobeerd er nog het beste van te maken.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet krijgen wat je boekt
    geen enkele medewerking van de receptie
    zeer klein woonmobiel voor 4 volwassenen
    geen theekopjes aanwezig.
    pannen vies
    vloer smerig
    op terras houtsnippers wat heel smerig inliep
    verlichting zeer slecht
    kachel zonder gebruiksaanwijzing
    boven gasstel helemaal geen verlichting en geen afzuiging
    zeer kleine douchecabine.

    Door R de Groote op 28 oktober 2019 Reageer

  • Eerste avond in onze caravan werden wij verrast doordat er in 20 minuten tijd al 8 kakkerlakken op de bank zaten. Na meerdere keren bellen met het noodnummer uiteindelijk de schoonmaakster aangehouden die rond reed. Zij heeft ervoor gezorgd dat we in een ander huisje konden. Dat was dan ook het enige leuke personeelslid op het gehele park. Geen excuus niets vanuit het park behalve dat het wantsen zouden zijn. Nu was er best een verschil tussen een wants en een kakkerlak. Gevraagd voor een extra nacht omdat de eerste dag bestond uit drama en we pas om half 12 in de avond even rustig konden zitten. Dit was niet mogelijk maar tegen betaling mochten we een extra avond blijven. Dit maar gedaan voor de kinderen. De caravans zijn vies en verouderd. Park op zich is leuk. Er is genoeg voor de kinderen maar het personeel is chagrijnig, onderbezet en het eten wordt voor je neer gekwakt. Geen aanrader en voor ons geen herhaling

    Sterke punten
    Zwembad, supermarkt.

    Zwakke punten
    Hygiene, chagrijnig personeel wat voornamelijk bezig is met ruzie maken met elkaar. Ongewenste huisdieren in de vorm van kakkerlakken

    Door Gerdina op 25 oktober 2019 Reageer

  • We zijn een midweek op Prinsenmeer geweest.
    Hebben op zich een paar mooie dagen gehad (goed weer).
    Het park biedt voor iedereen wat. Van zwembad hebben we geen gebruik gemaakt, maar voor kinderen was het schijnbaar ideaal.
    Eten is goed, vriendelijk personeel.
    Mooie uitstapjes in de omgeving, vooral voor te fietsen.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel en we hebben goed en genoeg gegeten voor een redelijke prijs in de Caribian bar op het park.
    Op zich is het een mooie camping, jammer dat er toch achterstallig onderhoud is.
    Hele mooie omgeving voor te fietsen (echt een aanrader)

    Zwakke punten
    Caravan was schoon, maar matrassen en ook de zitbankkussens zijn toch echt aan vervanging toe. Geen gebruiksaanwijzing gaskachel aanwezig. Inventaris keuken was minimaal. Er waren maar 4 kopjes aanwezig. Mocht je thee willen drinken ,jammer dan er waren geen theekopjes of mokken. Ook roeren in de ketel met een vork of lepel want er was geen houten lepel of iets dergelijks aanwezig. Zeer kleine tv, ondertiteling was bijna niet te lezen. Parkeerplaats bij caravans zeer krap. Bij onze caravan was het een modderboel waardoor we onze auto verder hebben moeten wegzetten. Ook bij het uitchecken (geven aan tot 10.00 uur) deed het pasje voor de deur het om 09.00 uur al niet meer. Gelukkig had ik de 2e deur van de caravan van het slot gehaald zodat we toch nog binnen konden. Geen goede gang van zaken Wil Oostappen Prinsenmeer nog vakantiegangers krijgen moeten ze toch echt iets doen aan het achterstallig onderhoud van de parkeerplaatsen rondom de caravans en het interieur van de caravns (vooral de matrassen)

    Door Jolanda op 25 oktober 2019 Reageer

  • Vieze matrassen slechte bedden zeer slecht tv ontvangst geen tot weinig animatie voor de kinderen als het er wel is heel gebrekkig je ziet veel ouwe vervallen caravans veel troep zijn na 1 nacht daar te Zijn geweest naar huis gegaan slecht

    Sterke punten
    Zwembad is ok bosomgeving ook

    Zwakke punten
    Vieze matrassen slechte animatie

    Door Wilhelm op 19 oktober 2019 Reageer

  • Wij kwamen de kamer binnen en de bedden moest je zelf opmaken, op de matrassen zaten grote vieze vlekken. Onder het bed lag veel vuil. Op een onderlaken zaten oude grote vlekken. Koelkast was vies en aanrecht. De douche was vies en loopt over zodat hele badkamer blank staat. WC bril stuk. Erg gehorig.
    NIET BOEKEN!

    Sterke punten
    Zwembad was goed.

    Zwakke punten
    Het gehele huisje, en de oplossing om de familie te scheiden. En dit voor een 50jarig huwelijk!
    Schande!

    Door Ruben op 8 oktober 2019 Reageer

  • Een gezellig familie weekendje verpest door verschrikkelijke omstandigheden op Oostappen Arnhem. Naast dat het verschrikkelijk smerig was (schimmel, stinkend en kapot wc blok, stank van sigaretten, afval van vorige gasten, afval in het zwembad) was het ook niet veilig. In de brand melder in de stacaravan zaten geen batterijen, het is zo slecht onderhouden dat we door het trapje voor de caravan zijn gezakt, de sleutel kaart werkte niet en de deur werd door de technische dienst heel simpel open gemaakt met een keuken mesje, bij de camping waren er mannen aan het douchen in het vrouwen blok. Daarnaast werd ik zelf lastig gevallen met seksistische opmerkingen van arbeiders die permanent op het park verblijven. We hebben hier over geklaagd zowel op de dag van aankomst (receptie is gesloten tussen 19.00 en 10.00 de volgende dag) en de volgende dag bij check out. Daar werden we door verwezen om een klacht in te dienen via de website. Dat was nog het verschrikkelijkste van alles, hun reactie was: excuus voor dat het niet schoon was maar dan had je vaker moeten klagen en de rest van onze klachten werd genegeerd. Zelfs als je me geld toe geeft zal ik nooit meer gebruik maken van deze organisatie.

    Sterke punten
    De locatie in het bos, maar jammer dat zon park als dit ook dat zelfs verpest.

    Zwakke punten
    Alles

    Door Marjolein op 6 oktober 2019 Reageer

  • Krimdal is fijn om te komen
    Zowel een huisje als de camping zelf!
    Ongerepte natuur, rust, midden in het bos!
    Voor de rustzoeker een aanrader!
    En hele vriendelijke en behulpzame eigenaren.

    Door Nanda op 20 september 2019 Reageer

  • we hebben een fijn weekend gehad. het huisje ligt aan de prachtige duinen. mooi huisje , modern. er waren wel wat minpuntjes. slaap kamers heel klein de ruimte tussen de bedden was net groot genoeg om tussen de bedden te staan, maar daar aan/uitkleden was een uitdaging, ook was er maar in 1 kamertje een kleding kast. douchen was ook een uitdaging door de deur.

    Sterke punten
    ligging van het huisje.

    Zwakke punten
    zoals boven vermeld. en bij aanbeveling aan anderen zal ik het ook zo overbrengen. voor langer verblijf wel heel belangrijk

    Door N. Ottink op 12 september 2019 Reageer

  • Wij zijn in augustus 2019 naar Sunclass Durbuy vakantiepark geweest. We hebben ervoor gekozen meer geld voor een goed huisje te betalen, maar dit was het zeker niet waard. Het eten in het restaurant was niet gaar, er waren muizen, het huisje was oud en had vele gebreken (tocht, lekkende kranen, verstopte afvoer, etc.). De wijze hoe het op de website staat, komt niet overeen met de werkelijkheid. Er werd hier vrij weinig mee gedaan. Ik zou op zoek gaan naar een ander park.

    Sterke punten
    Faciliteiten

    Zwakke punten
    Faciliteiten zijn minder dan je verwacht, bv. klein zwembad zonder mogelijkheid om ergens te zitten/liggen.

    Door Feikje op 30 augustus 2019 Reageer

  • Was eenmalig bezoek aan een ooststappenpark! oude stacaravan, schimmel in de gordijnen, vieze douche, kleine bedden, 4 eetstoelen in een 6p caravan, geen vriesvak, geen afzuiger, receptie stond naar rook, slechte ontvangst tv, geen wifi op het park alleen bij restaurant, geen verduisterende gordijnen dus elke ochtend om 6.00 u wakker, geen zwembad, veel gastarbeiders (polen, hongaren etc) die 's nachts herrie maken, de aanblik van de asielzoeker is ook niet oke, je hebt geen last van die mensen maar het lijkt wel een concentratiekamp, treurig om te zien! sportveld met een kapotte basket en een tennisnet wat op de grond hangt. Kortom zoals een vaste gast zei die ik sprak, het is in mijn ogen vergane glorie. Jammer want er valt best wel wat van te maken. Het strand is leuk, jammer dat er veel honden liepen terwijl dat niet mag! Ik begrijp wel dat dit park op vakantieveilingen staat en dat bijna het hele park leeg stond. Door de prijsstelling van het park trek je ook een bepaald publiek, we voelden ons daarom wel eens ongemakkelijk. Zwemmen doe je bij Hengehoef, leuk zwembad maar ook in erbarmelijke staat en ook weer een bepaald publiek wat daar komt. Voor ons dus nooit meer!

    Sterke punten
    Strand is leuk, het afval wordt elke ochtend opgehaald en de visvijver was leuk, zitten mooie karpers!

    Zwakke punten
    gewoon oud, vervallen, vies wat kan ik meer zeggen!

    Door B. oordeling op 26 augustus 2019 Reageer

  • Afgelopen week een midweekje weggeweest met me dochtertje vooraf duidelijk aangegeven dat ik niet op een doorgaande verkeersweg wil staan ivm me kindje wat gebeurd eenmaal aangekomen een huisje langs een doorgaande weg tegenover het speelveld wilde niet gelijk zeuren nachtje aangekeken over de hygiene maar niet te spreken mkjn matras wat ik s.avonds pas zag een vieze grote bloedvlek volgende ochtend Poolse arbeiders die 6.15 al over het terrein jagen en waar nog asociaal hard gereden wordt op het park me dochter lag die ochtend bijna onder een bus die te hard reed ik naar de receptie waar ik nogal afgeblaft ben door een blond dametje die me maar verweet dat ik maar beter op me kind moest letten! En hun niet alles in de gaten konden houden een jongeman van de receptie bood me een ander huisje aan op een autovrij veld verhuisd naar een brandschoon en rustig plekje en wel een vakantiedag kwijt was en ik hier een compensatie voor wou hebben ik moest maar 170 euro dokken! Dacht het ff niet zei ik komen jullie maar met een redelijk voorstel toen was het 50 toen zei ik al stik er maar in kom er nooit meer terug

    Sterke punten
    Horeca eten was prima

    Zwakke punten
    Gastvriendelijkheid hygine veiligheid

    Door Mommy89 op 26 augustus 2019 Reageer

  • Stacaravans zijn in verschrikkelijke slechte staat van binnen en smerig. Er zat een gat in de muur. Onderkant van het grootte bed verrot. Brandgaten in de vloer. Een tv uit 1970 van 25 cm groot. De bedden voor de kinderen zijn veel te klein. Slecht engels sprekend pools personeel. Gewoon een drama. Wij hadden een weekend geboekt maar zijn zaterdag alweer vertrokken. Nooit meer

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Piet op 24 augustus 2019 Reageer

  • We hadden 2 weken geboekt, maar moesten na 2 dagen vluchten! Wat een vieze, onhygiënische, luidruchtige, slecht onderhouden en asociale camping. Heel erg af te raden!!!

    Sterke punten
    Geen n!

    Zwakke punten
    Lange rij bij receptie, zwak personeel (veel te jong), slecht onderhouden, vies sanitair (water loopt bovendien niet weg), plekke met veel afval, overal zwerfafval, bij containers opeenhoping van afval (wordt niet opgehaald), veel kabaal van gasten en de bar.

    Door Jacque op 23 augustus 2019 Reageer

  • vieze huisjes, afgebroken stukken kunststof om de deur vast te kunnen zetten. verder de toiletpot stinkt alsof hij in geen tijden is schoongemaakt. bij aankomst geen pakket voor de kinderen wat wel geboekt was. afgebroken omheining met uitstekende schroeven.

    bij aankomst geen warm water, gemeld en we zouden gebeld worden wanneer er iemand kwam, uiteindelijk kwam er zonder bericht vooraf een slecht Engelssprekende pool die het opgelost heeft.

    het zwembad heeft 4 cabines voor gezinnen waarvan er 1 een afgebroken deur heeft. op enorm veel kluisjes hangt een bordje dat die kluis defect is.

    het klimpark is zonder toezicht en er zijn kinderen die buitenlangs klimmen.

    verder komen we zojuist uit het restaurant waar we kunnen zwaaien en roepen naar de bediening maar die weg blijft lopen. nadat ze eindelijk kwam werd er gezegd dat het wel een uur kan duren en dat we beter weg konden gaan en weg was ze alweer.... er zaten op dat moment maximaal 50 mensen wat een onklantvriendelijk park is dit.

    ik kan nog wel even doorgaan maar absoluut geen aanrader. voor ruim 110 euro per nacht een afknapper.

    na 3 dagen begon het enorm te stinken en na zoekwerk blijkt er een dode muis op een lijmstrip te liggen en is al ver heen met verrotten. om kwart voor 9 in de avond gemeld en het zou opgeruimd worden. om kwart voor 12, toen we al in bed lagen, werd er op de deur geklopt door twee dames die iets van een muis hadden gehoord, uiteindelijk dat ding zelf achter de koelkast weggehaald. de volgende dag naar de receptie.... Nou die mensen kunnen nog iets leren op het gebied van empathie... alleen de opmerking: ja, u zit in een bosgebied. na mijn opmerking dat mijn kind hier speelt zegt ze: hij ligt toch achter de koelkast?... wat een bende hier

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie review

    Door Anoniem op 21 augustus 2019 Reageer

  • Inderdaad, 1 keer en nooit meer.
    Ik heb in mijn leven al vele campings gezien, maar dit sanitair is echt te vies voor woorden. Na 4 keer klagen op een dag wordt er eindelijk schoongemaakt met 1 doekje en een spuitflesje, waarna het nog net zo smerig is als het was.
    Glas bij de glijbanen, waardoor mij kleinzoon naar de dokter moest en een week niet heeft kunnen lopen en zwemmen. Eikenprocessierups nesten nog in de boom waar wij onder stonden, waardoor we de hele vakantie hebben lopen krabben en inderdaad, die herrie tot diep in de nacht.

    Sterke punten
    De locatie

    Zwakke punten
    Vele

    Door Adri op 14 augustus 2019 Reageer

  • We zitten deze week nog steeds op Prinsenmeer tot maandag 5 augustus. op maandag kwamen we aan, mobile home wel schoon maar erg verouderd, veren voel je door het matras heen. dus erg slecht geslapen, wat ook nog voor een slecht nacht heeft gezorgd was het geluidsniveau van de horeca, we zaten helemaal aan de andere kant van het park, maar een herrie, ongelooflijk dit duurde tot 1 uur, daarna kennelijk nog een feestje een stuk verderop.
    volgende ochtend ons beklag gedaan bij de receptie, we konden het noodnummer bellen snachts maar het is een park voor jong en oud vinden ze. helaas voor onze baby van 15 maanden absoluut niet geschikt.
    Wij hebben ons eigen plan getrokken, en vanaf de tweede nacht een airbnb in de buurt geboekt, ook omdat er naast ons huisje allemaal stroomkabels, stekkerdozen en glas rondslingerd.
    Dit was voor ons 1 keer maar nooit weer naar oostappen.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Soer op 12 augustus 2019 Reageer

  • Net terug van prinsenmeer...
    Dit was de laatse keer....smerig camping hotel met vieze potten en pannen..wc was stuk...2 dagen later pas gemaakt...fijn met een darm patient in het gezin....
    Douche deur lag er uit dus na een douche alles nat...badkraan lek....parasol was kompleet stuk e schimmel aan de muur....helaas dikke afknapper......

    Sterke punten
    Weinig

    Zwakke punten
    Bijna alles..

    Door K bakker op 11 augustus 2019 Reageer

  • Oud zeer oude sta caravan. Ruimt vies naar hond. Water spoot bij de wc al het water eruit
    2 x gerepareerd. Tv deed het 1.5 dag niet. Overal troep op het park. Containers puilen uit. Muziek tot vroeg in de ochtend. Je slaapt op een houten plank op de bedden. Douches in het zwembad deden het niet. Indoor speelhal hing een briefje wegens vernieling tijdelijk gesloten. Op het terras word in plastic bekers de wijn geserveerd ivm eerdere ruzies op het terras. Ouders kwamen bij de poort hun kinderen ophalen ivm een vecht partij.

    Dit is ookstappen prinsenmeer !

    Alleen hoe ze op de site aan een 6,7 komen is mij een raadsel. Wij hebben veel mensen horen klagen op het park.

    Sterke punten
    Strand is wel netjes word dagelijks glad gemaakt. En er is voor kinderen veel te doen.

    Zwakke punten
    Hygine
    Caravans
    Zwembad in hoogseizoen om 18.00 uur gesloten

    Door Marijke op 8 augustus 2019 Reageer

  • vreselijk mobile hom kinderbedjes meneer is 192mtr
    kon niet slapen wij zijn allemaal ziek geworden ne 2 dagen thuis
    smerig vies en vooral heel veel vocht en dat voor oudere mensen
    smerig vies ga er niet heen arnhem
    buiten kon je niet zitten vanwege vallend hars druppels alles pikte trapleuningen stuk planken stuk trap
    bedden vies en vochtig zembad er smerig
    wij komen er ieder geval nooit meer
    wat een vette boel

    Zwakke punten
    alles

    Door anoniem op 6 augustus 2019 Reageer

  • Caravan was echt niet schoon en dat met 2 kleine kinderen. Het eten in het restaurant duurde ruim een uur en dan krijg je het eindelijk is het koud en om alles moet je vragen..... mayonaise, zout, peper en alles gefrituurd te ranzig voor woorden. Hoe waardeer je je gasten.

    Door Anoniem op 5 augustus 2019 Reageer

  • Na 1 nacht wordt je al letterlijk ziek door het bed! Geluidsoverlast van 8 tot 3 ‘s avonds! Overal mieren. Tv even groot als me tablet.. foto’s die je ziet komen van een ander land ofs? Zag foto’s met glijbanen en alles vervolgens arriveren we in het park lopen een rondje en we zagen een zwembad van net 6 bij 4 en had na 1 nacht slapen hoofdpijn en best veel bultjes. Koelkast vol mieren. (Schimmel op de muren) bank vies en het meurt

    Dit is ook bij elke oostappen maar waar dit is is in Oostappen Het Blauwe Meer! Zie je ergens oostappen KLIK HET WEG! OPLICHTERIJ DIT

    Sterke punten
    Als je ziektes wilt krijgen is dit aangeraden!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anoniem op 3 augustus 2019 Reageer

  • Na 1 nacht wordt je al letterlijk ziek door het bed! Geluidsoverlast van 8 tot 3 ‘s avonds! Overal mieren. Tv even groot als me tablet.. foto’s die je ziet komen van een ander land ofs? Zag foto’s met glijbanen en alles vervolgens arriveren we in het park lopen een rondje en we zagen een zwembad van net 6 bij 4 en had na 1 nacht slapen hoofdpijn en best veel bultjes. Koelkast vol mieren. (Schimmel op de muren) bank vies en het meurt

    Dit is ook bij elke oostappen maar waar dit is is in Oostappen Het Blauwe Meer! Zie je ergens oostappen KLIK HET WEG! OPLICHTERIJ DIT

    Sterke punten
    Als je ziektes wilt krijgen is dit aangeraden!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anoniem op 3 augustus 2019 Reageer

  • Potten waar nog eten in zat van de vorige huurders servies en glazen staan vies in de kast zonder schoenen kan je niet binnen lopen want de vloer is heel vuil. Het zwembad is gesloten en we zijn dan wel in augustus gegaan om lekker in het buiten zwembad te kunnen zwemmen dat ging dan ook weer niet.

    Sterke punten
    Geen een echte flop misschien een ding ze leveren de verse broodjes smorgens aan je caravan. Allee dat is toch beloofd

    Zwakke punten
    Alles wat hier boven vernoemd is

    Door pia op 2 augustus 2019 Reageer