Nieuwste Reviews

Oostappen - Te triest

0

Review:
1 x geweest noooiit meer
Kleine bedden
Schimmel overal (zwarte schimmel )
Tokkie volk
Alles is vies en slecht
Als je klaagt is het andword
moet niet zeuren werd er gezegd want voor dit geld ! De buren ( hele laantje )hadden ook allemaal klachten en vertelde mij dat je er niks tegen kon doen ik ben opnieuw naar receptie gegaan en me geld terug gevraagt wat niet mogelijk was

Tip voor de mense
Ik heb toen de stacaravan aan me auto gebonden en meneer Ff mee naar binnen gevraagt om nogmaals om me geld te vragen en zo niet vertelt dat ik een rondje park rij met stacaravan en al
ik geld kwijt hij ook
maar toen werd er binnen 15 min me geld gebracht


Sterke punten:
Oplichten

Zwakke punten:
Alles

Milan beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Bungalowpark Campanula - Schoon, rustig, comfortabel. Voor herhaling vatbaa

0

Review:
Prima huisje (type D4) gehad. Zeer schoon, van alle gemakken voorzien, ook bedlampjes, keukenschaar, stofzuiger. Rustig park. Supermarkt, strand, restaurantje en snackbar lekker dichtbij. Huisjes staan wel vrij dicht bij elkaar, maar door de begroeiing merk je daar eigenlijk niks van. Wifi viel wel twee keer uit maar dat werd snel opgelost. Vriendelijk en adequaat personeel. We komen graag nog eens terug.

Sterke punten:
Rustig. Schoon. Comfortabel. Supermarkt en strand dichtbij.

Zwakke punten:
Geen.

Anneke beveelt Bungalowpark Campanula aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - park Blauwe Meer Lommel

0

Review:
Bij aankomst zeer vriendelijk geholpen een 10
Bij de caravan (de luxe???) een rommel
Geen eettafel, wel een kleine ronde staat er binnen, daar kan je niet met 6 personen aan eten
Geen eetkamer stoelen
zeer slecht bank
zeer slechte en te korte bedden
weinig ruimte in de douche, zeker voor iemand die zuurstof nodig heeft is het ook veel te benauwd
De caravan was zeker niet schoon
De opstappen naar de caravan zijn zeer wankel
Geen haken om handdoek of theedoek op te hangen
Hoeslaken van het 2 persoonsbed is niet te krijgen dat moet je met 2 eenpersoons onderlakens doen, en er zit geen naad in het midden, dus tobben.

Zwakke punten:
Zeker geen aanrader als je last van je rug hebt, overigens na 4 dagen ben ik weggegaan met rugklachten !!!!!!!!!!!!!!!

Peter beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - niet reageren op klachten

0

Review:
Eind juli een weekje naar blauwe meer in lommel. eerste caravan bezet, tweede niet geschikt voor honden en derde eindelijk goed. Heeft me wel 1 1/2 uur gekost.
's avonds gingen mijn kleinzoon en ik wandelen. Er was over het meer een staalkabel geplaatst. Schijnbaar werden daar soms spelletjes meegedaan. Door de lage waterstand lag deze kabel nu ook boven het strand en was bijna niet te zien. mijn kleinzoon is er tegenaan geklapt en behoorlijk gewond geraakt. Geen EHBO aanwezig. Iemand zei dat het meeviel. Later in de week bleek hij verwondingen aan zijn neus en arm te hebben, waar hij nog 3 weken mee heeft gelopen met diverse artsenbezoeken. Wij hebben bij de receptie diverse keren aangegeven om iets aan deze kabel te doen, c.q. zichtbaar te maken. Er is hier totaal niets meegedaan. De veiligheid is hier ver te zoeken. Op klachten reageerd men ook niet.

Sterke punten:
nvt

Zwakke punten:
geen aandacht voor klachten bij de receptie of per mail, geen EHBO 's avonds

cathy beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Smerig en kapot

0

Review:
Ik ben bij elfenmeer geweest maar dat doe ik nooit meer eerst driekwartier in de rij gestaan kom ik bij me caravan kan er maar 1 deur open en de schoonmakers waren niet geweeat de viwze beddengoed van de vorgen lagen in de woonkamer en er stond vieze vaat koelkast kapot geen gas en echt heel vies bij de receptie gemeld maar ze zij persooneel te kort sorry kan een bon geven voor wen drankje op het teras maar ik kaat het hier niet bij zittwn ik kom met 2 kleine kindjes voor een korte vakantie niet om in een vieze gore kapote caravan te zitten die je eerst zelf moet schoon maken voor je je kinderen naar binne kan sturen en niet normaal dit gad verdame ben blij dat ik weer thuis ben ( patatzaak dicht zwembad sluit 18.00 uur )

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Caravan hygiënisch patatzaak animatie team

Tamara beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Molecaten Park Hoogduin - Wespen in dure cabin: Teleurstellend

0

Review:
Last gehad van wespen IN onze cabin, telkens een paar. Pas na twee dagen zagen we de oorzaak: ze kwamen door het lampje in het plafond. Er zat een wespennnest in ons plafond. We hadden al een overstromend toilet door een blokkerende drukknop gehad en hadden geen zin in in nog meer gedoe tijdens onze vakantie. Lampje afgeplakt met karton, maar de wespen knaagden zich er binnen een dag doorheen. Van ellende maar een nacht eerder naar huis gegaan omdat we geen risico wilden lopen met ons zoontje (4 jaar). Om een gebaar gevraagd bij molecaten. Hardnekkige houding en onwil bij de afdeling klachten. Waar een groot bedrijf heel heel klein in kan zijn.

Sterke punten:
Mooie omgeving, leuke mensen bij receptie

Zwakke punten:
Afdeling klachten , ijzerehei ig en onwillig , ontkennend . Teleurstellend al met al

Oostappen - Teleurgesteld!

0

Review:

We verheugen ons ontzettend op deze vakantie, 2 weken camperen op het Elfenmeer samen met onze 2 zonen.
Toen we bij onze kampeerplek aankwamen waren we erg teleurgesteld. Uitzicht op een gastank en bijna geen medekampeerders. 1 dooie boel. Na 5 dagen een nieuwe plek aangevraagd omdat de toilet en douche te gevaarlijk waren om nog te gebruiken. Vouwwagen inpakken, vouwwagen uitpakken, 1 dag werk. Zonde! Ook de nieuwe plek was erg triest. Uiteindelijk 5 dagen eerder vertrokken omdat we ons rot verveelden. Voor de kinderen was alleen het zwembad leuk, al was het chloor gehalte erg hoog. Verder was er niks meer voor hun te doen. Hier heb je dan 2 jaar hard voor gewerkt. Wat een tegenvaller!!!

Sterke punten:
Zwembad

Zwakke punten:
Het park, de speeltuin, het sanitair, restaurant, snackbar, chloorgehalte zwembad.

Maaike beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Klacht op t park niet afhandelen

0

Review:
Weekend met familie op dit park met 2 kleine kids. De douche deed het niet ( s avonds na 22uur aankomst) getest volgende ochtend bij de receptie gemeld zouden gaan kijken en maken ( wij een dag naar de efteling) komen terug douche niet gemaakt. Geen briefje niks neergelegd. Naar de receptie de volgende ochtend en ze zei dat ik het eerder aan moest geven gezegd dit gedaan te hebben. Gezegd dat ik dit heel vervelend vind dat je geen douche heb met 2 kleine kids. Na het zwembad enz. Niet te kunnen douchen. Ja mw uw mag gebruik maken van de sanitaire ruimte hier heb k niet voor betaald. Ik zeg kunnen we geen compensatie krijgen (alleen een koffiebon) nee werd er gezegd. Ook niks ter compensatie voor de kids. Mail en gebeld naar hogere hand kreeg ik reactie op terug douche is gemaakt. Zou nooit naar oostappen droomgaard gaan patat wachten duurt een uur.
Geluidsoverlast tot 2 x toe. Wordt een jeugd camping met allemaal hangjeugd.

Sterke punten:
Helemaal niks

Heuvel beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Vakantiepark Prinsenmeer - Te goor en onhygiënisch voor woorden

0

Review:
Te vies. Te oud.. Te slecht personeel. Het is een mega camping met veel faciliteiten maar sterk verouderd tot gevaarlijk aan toe. Sanitair is verschrikkelijk en iedere avond knijterharde muziek tot 00.30 uur. Handig voor de kleintjes die moeten slapen. Zeker geen aanrader voor deze dure camping.

Sterke punten:
Niet gevonden

Zwakke punten:
Tja.. bovenstaande zegt genoeg

Jan Ebbeli beveelt Vakantiepark Prinsenmeer NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - WAARDELOOS WEG GEGOOID GELD !!!!

0

Review:

Onze chalet was erg smerig ondanks de schoonmakers net geweest waren, gordijnen die los hingen maar half sloten. Kots zat nog tegen de slaapkamer deuren aan, kussen van de hoekbank waren erg vies. Pannen, glazen en het bestek hebben we eerst 2u laten weken in kokend water en daarna zelf al het servies goed afgewassen omdat er anders niet uit gedronken of van gegeten kon worden.

Opzich een mooie locatie waar zeker iets leuks van gemaakt kan worden maar door personeels tekort was er amper wat te doen of te halen ! Terras ging pas om 13u open werd niet bediend op het terras moest je dus zelf halen, snackbar zowat hele dagen gesloten geweest waardoor je bonnen niet kon nuttigen en een zeer onbeschofte/agressieve parkbeheerder Richard van Zoelen ( er werd ons medegedeeld toen we op het terras plaats namen dat ze nog niet open gingen ivm zieken, waarop wij de vraag stelde mogen we dan wat in het winkeltje halen en hier nuttigen maar natuurlijk geen probleem werd er tegen ons gezegd) dus zo gezegd zo gedaan we zaten gezellig met een groep van ongeveer 20 man ook kinderen en na dik 2,5u kwam de parkbeheerder Richard van Zoelen dit bruut verstoren😡 hij kwam al meteen met een erg ordinaire mond en ogen die er zowat uitpuilde op ons af en verbood ons nog maar 1 ding daar te nuttigen anders zou hij ons zelf wel een handje helpen om van het terras af te komen ! Andere mensen die op het terras zaten spraken hem zelf aan waar hij in godsnaam mee bezig was aangezien we daar al gezellig 2,5u zaten en niemand een vlieg kwaad deden.


Zwembad sloot al om 18:00u en ook de snackbar in het zwembad zat dicht, zeer weinig animatie voor de kids ivm personeelstekort. Onze dochter van 7 werd ineens ziek na contact met de HAP moesten we ons om 23:40u melden bij de spoedpost, om 22:00u de noodlijn van het park gebeld kreeg te horen zorg maar dat je auto voor 23:00u van het park is anders kun je niet meer door de slagbomen oh ok en als we terug komen dan, ja helaas zult u u dochter moet dragen want ik kan de slagboom niet open ! Te absurd voor woorden dat je dan een ziek kind maar terug moet dragen midden in de nacht 🙄

Zeer zonde want met het juiste personeel kan het zo'n leuk park zijn !!

Ben ooit op prinsenmeer geweest ook die scoren via Zoover lager als de Berckt maar dat vind ik echt onbegrijpelijk !

Ik hoop echt dat jullie met een compensatie kunnen komen voor mijn kinderen aangezien ik hun toch echt een top weekend had gegunt 😞

Sterke punten:
Nvt

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen 😡😡😡

Jessica beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden