Reviews over Vakantieparken


  Grafbende! Niet gaan, mits je aso bent! - Review over Oostappen

  Dit park zou ik niemand aanraden. Alhoewel, misschien wel aan aso's want daar zit het park vol mee. Je ziet van ver af al de opgestapelde bierkratmuren. Dikke bier zuipende mannen voor hun gare caravan of gedateerde stacaravan en daarnaast hun uitgezakte rokende 'vrouwen'. Stacaravan was gedateerd, stonk en van schoonmaken hebben ze daar blijbaar nog nooit gehoord. Zwembad stelt niks voor. Het meertje is wel ok, maar probeer een rustig plekje te vinden. Ver bij de schreeuwende tokkies vandaan. De vreetschuur zag er op zich ok uit, maar je zit omgeven met luidruchtig publiek en halfgebakken vreten. Want eten kun je dit niet noemen. Scheelt dat je vaak voor de bodemprijs een plekje via vakantieveilingen kunt winnen. Al is dat al te duur voor deze grafbende. Je zou geld toe moeten krijgen om hier je tijd uit te zitten. Echte aanrader........NOT!!

  Sterke punten
  Omgeving

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen: vieze bende, slecht eten, gedateerde caravans, vieze caravans, stank, vies waardeloos zwembadje, luidruchtig zuipend aso-publiek en zo kan ik nog uren doorgaan. Dit zou echt strafbaar moeten zijn, deze grafbende.

  No go - Review over Oostappen

  Valt tegen Net niet goed

  Sterke punten
  Proberen goede service te geven

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen Ook vakantie voordeeluitjes is zwakke schakel

  Herkenbosch, mooie omgeving, slecht onderhoud slecht onderhoud - Review over Oostappen

  Mooie natuurcamping in Herkenbosch Weinig schoonmaak in toiletgebouw

  Sterke punten
  Prachtige omgeving, mooie ruime plekken met stroom, afvoer en waterpunt.

  Zwakke punten
  Sanitair was minimaal. Slechts een zittoilet bij heren en een maal per week schoonmaak. Dat was in coronatijd.

  Prima vertoeven! - Review over Oostappen

  Te laat lazen wij de zeer negatieve reviews en met lood in onze schoenen gingen we op pad. Maar aldaar viel alles ons reuze mee! We hadden een 4 persoons chalet geboekt. Het was vrij achteraan in het park. Alles was schoon, ook het beddengoed, prima werkende douche en kachel. Okay het was een gedateerd chalet(stacaravan) niet al te groot en er had wel een overmagnetron ipv een magnetron in gemogen en een extra stopcontact zodat je niet iedere keer de stekker moet verwisselen tussen de magnetron en het koffieapparaat, maar verder hadden we niets te klagen! Kortom: stel je eisen niet te hoog dan is dit een prima onderkomen!

  Sterke punten
  -Zeer dichtbij een bosrijke omgeving met veel fiets- 3n wandelmogelijkheden. -Op het park veel mogelijkheden voor een overnachting. Huur tenten, blokhutten, caravans, shalets en een camping. - Goede speel- en horecafaciliteiten. -Zeer aardig personeel.

  Zwakke punten
  -Gedateerheid vd caravans en de grasvelden rondom de caravans. -Geen fietsdoorgang bij in en uitgang. -Geen oven aanwezig. -Extra stopcontact magnetron.

  ze houden met niemand rekening - Review over Oostappen

  Naar Oostappen alles goed geregeld denken wij, nou nee hoor Ik ben COPD er dus een huisje gevraagd waarin niet gerookt was. Er was dus wel gerookt en dat merkten wij gelijk toen wij binnen kwamen, en hebben dat gelijk gemeld, maar nee hoor er was bij hun niets bekend. Papieren laten zien, maar we kregen geen ander huisje. Even de bedden nakijken, wij schrokken ons rot een matras waar giga veel schimmel op zat dus ook niet zo best voor mijn longen, Binnen een half uur komen wij het matras omruilen, nou nee hoor de hele middag zitten wachten, en na 5 uur kwamen ze hem omwisselen, door een man die geen word zei en ons doodzweeg. Massa is Kassa ja alleen voor PeterGillis die leeft als een god in Frankrijk en heeft schijt aan de mensen op zijn parken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles, geen aandacht voor de klanten alleen voor de bankrekening

  Blij verrast ! - Review over Oostappen

  Midweek verbleven in blauwe stacaravan op Marina Beach in Hoek . Na het lezen van de negatieve recensies me met “spanning “ ingecheckt bij de receptie. Blij verrast door de vriendelijke ontvangst en accommodatie. Stacaravan gedateerd maar schoon en netjes. Lakenpakket smetteloos wit . Inventaris oké . Ligging in park ( D) prima , auto dichtbij te parkeren. Enige minpuntje de bedden zijn erg smal en kort . Nee, het is geen luxe park , maar prima voor deze prijzen. Op andere parken moet je veel meer betalen om er even uit te zijn .

  Sterke punten
  Prijs/ kwaliteit

  Zwakke punten
  Supermarkt mag iets ruimere openingstijden hebben .

  Extreem slecht - Review over Oostappen

  Extreem slecht park. Vieze en zwaar gedateerde verblijven. Hygiene is zelfs zo slecht dat het in de huidige tijd waarin we allemaal extra voorzichtig zijn niet verhuurd zou mogen worden. Het is geen één ster waard maar géén

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vies en smerig

  Verschrikkelijk - Review over Oostappen

  Ervaringen? Wij zijn ingecheckt en hebben een half uur naar ontvangst een nieuwe boeking gedaan. Jammer dat ik de foto’s niet kan uploaden. Raad het een zwerver nog niet aan. Verschrikkelijk. Massa is Kassa, dat zeker.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Communicatie, accommodatie, sfeer op de camping

  NOOIT MEER OOSTAPPEN - Review over Oostappen

  In augustus waren we met 4 volwassenen ,2 kinderen en een baby in een appartement in Houthalen.Het was die week 38 graden. Vrij snel na aankomst bleek de koelkast niet goed te werken. Klacht ingediend bij de receptie. Tevens geklaagd over het vieze appartement, een gat in een deur en een scheur in de bank. Technische dienst kwam kijken. Antwoord op de klacht : “het is een nieuwe koelkast, geef hem even de tijd om te gaan koelen” en het appartement is in het voorjaar opgeknapt. Dat er nu al dingen stuk zijn , ja dat gebeurt nu eenmaal” De volgende morgen weer naar de receptie want de koelkast deed het nog steeds niet goed. Dat is heel onhandig bij die hoge temperatuur. Technische dienst kwam weer, tja , hij is nieuw, ik kan er niks aan doen”. En zo ging het vier dagen lang. Pas op de 4e dag ,toen we echt boos werden bij de receptie, werd er eindelijk een extra koelkast gebracht die het wel deed. Bij thuiskomst hebben we één schriftelijke klacht ingediend via het klachtenformulier. Geen reactie. Toen een mail gestuurd. Na enkele weken een standaard mail als antwoord.Het afhandelen van de klacht kon wegens drukt wel even duren.Vanmorgen ( begin december) eindelijk een mail met wat excuses. En helaas onze klachten zijn niet terug te vinden in het reserveringssysteem ,dus kunnen ze er niks mee doen. Lekker klantvriendelijk dus.! Voor ons geen vakanties meer bij Oostappen.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Klachten afhandelen, Klachten registreren Onderhoud appartementen,schoonmaken appartementen.

  Niet doen!!!! - Review over Molenheide

  Park molenheide is een redelijk park. Wij zaten in een penta. Een zoals het park zegt budgetvriendelijk huisje. Boek je die? Bereid je dan voor op een gevaarlijke trap, een niet werkende koelkast, een badkamer met alleen maar inkijk heel krap, keiharde plastic bedden, vies huis, aarde rondom je huisje dus veel vuil wat je naar binnen loopt en je kinderen die binnen no time zwart zien. Bereid je ook voor op enorm hoge prijzen, geen eigen eten en drinken mee mogen nemen naar de binnenspeeltuin, maar als je daar wat eet is het niet te eten en niet te betalen. Fles spa 1 liter 7,90!!! Bereid je ook voor op een parkmanager die je keihard uitlacht als je met klachten komt en na 2 maanden klagen je duidelijk maakt dat je liegt en bedriegt. Ik wil iedereen waarschuwen, ga NIET naar dit park. Voor ruim 2000 euro voor 1 1/2 week in de zomer kan je ergens anders veel meer vakantie verwachten. Enige wat ze daar doen is zakken vullen! Walgelijk!

  Sterke punten
  Niks, nadat, noppes!!!!

  Opknapping nodig - Review over Oostappen

  Onze 6 persoons chalet, rook helemaal naar rook, de Gordijnen, matrassen kussens. Verder is een opknapbeurt noodzakelijk, gebladderde verf, en ramen mogen gewassen worden. Horeca beperkt open. Omgeving is mooi.

  Sterke punten
  Het personeel was vriendelijk

  Zwakke punten
  Massa is kassa!! Steek eerst het geld maar eens in opknappen.

  NOOIT MEER OOSTAPPEN ARNHEM - Review over Oostappen

  Eerste aangeboden stacaravan vies met Vogelkooi met stront. 2de sta caravan aangeboden mar die werd verbouwd. 3de stacaravan met vieze matrassen.(waarom geen matrasbeschermers?) Etensresten op grond en een badkamer met kapotte vloerbedekking..Iedere keer voor een andere sta caravan bij de receptie geweest maar daar wachtenn inmiddels meer dan 50 gasten op een sleutel voor hun (andere) sta caravan.. Van meer dan 10 gasten allee maar klachten gehoord over zeer vieze sta caravans en 3 x over een dubbele bezeting oftewel er zaten al andere gasten in de hun aangeboden sta caravans. Er waren zieken onder het personeel en dat dan alles wat langer duurt begrijp ik wel maar er liep een leidinggevende rond die alleen maar alles zat weg te lachen. Tot in de avond, vanaf 15.00 uur, hebben vele gasten moeten wachten op hun sleutel. Mijn vrouw wilde al naar huis en ons geld terug maar we begrepen dat dat niet makkelijk was of zelfs onmogelijk. Toch maar geprobeerd het beste er van te maken maar eigenlijk was het een verpeste vakantie. Wij zijn wel eerder dan gepland weg gegaan.Ook de Horeca was niet elke dag open en dat op zo een zeer grote camping. Verder zagen we een duidelijk vervallen camping met stok oude sta caravans en niet onderhouden terrassen. Ook veel lege flessen en ander vuil lagen verspreid over de camping. Er was 1 pluspunt en dat is de mooie omgeving. Mijns inziens dient deze camping totaal vernieuwd te worden met mooie en schone sta cartavans

  Sterke punten
  Alleen de omgeving

  Zwakke punten
  Vieze en zeer verouderde sta caravans. Horeca niet dagelijks open.. Terrein niet goed onderhouden qua opruimen van troep.

  GOOOOOOOOR - Review over Oostappen

  Ik zou van 4 september tot 11 september op het park in Arnhem verblijven. Wat leuk moest zijn dus niet wat een smerige bende. Ik deed de deur open en maakte rechtsomkeert. Smerig aftands de bedden kapot de gordijnen op half elf en de koelkast daar durfde je niets in te zetten. Dus geen 1 nacht op het park en al je geld weg.Ja en dan Popi Jopie op de TV doen met Massa is Kassa .Dit zou verboden moeten worden!!Ik ben echt niet de enige. Wie doet er wat aan.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  WAARDELOOS EN GOOR - Review over Oostappen

  Wij hebben van 5-9 t/m 19-9 bij dit park geboekt. We zijn vandaag (8-9) van pure ellende naar huis gegaan. Wat een waardeloos gruwelijk verblijf. Het was niet vuil, het was ronduit GOOR. Overal dood ongedierte, als je met een vochtige doek over een oppervlakte ging was die zwart. Douche was zeiknat, muf en zat onder de oorwormen, die tot in de slaapkamer liepen. In de koelkast zaten de etensresten van de vorige bewoners en er zat onder de zwarte schimmel. De inrichting is oud en aan veel onderdelen mankeerde wat. Er is duidelijk al heel lang niet naar omgekeken. Bij melding bij de receptie werd er door een medewerker gevraagd wat wij nu van hem verwachte dat hij ging doen. Met andere woorden, zoek het uit. Wij zijn zeer teleurgesteld in dit vakantiepark en hun omgang met gasten. Er is niet 1x een poging gedaan voor ons een oplossing te zoeken of ons te helpen. Er werd alleen maar schouderophalend gereageerd.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Gore oude accommodaties. Niet klantvriendelijk.

  Na verschillende meldingen nog geen reactie - Review over Oostappen

  In de zomerperiode 12 dagen naar Prinsenmeer geweest. Prachtige ligging bij het meer maar daar is ook alles mee gezegd! Enorm slecht onderhoud, alles kapot en vies, schimmel tegen de muren en in de gordijnen, lekkende toilet die nooit gemaakt is en een en al overlast van harde muziek. Wat nou Corona?? Regels van het RIVM worden aan hun laars gelapt en er wordt niet gereageerd op mails, klachtenformulieren etc. Zal eens contact opnemen met SBS6 wat een waardeloos park!!

  Vaste klanten altijd de pineut - Review over Landal.nl

  Ik ben een goede vaste klant van landal. Wat ik niet begrijp is dat iedereen elke keer aanbiedingen krijgt en ik niet. Ze hebben daarnaast ook geen loyaliteitsprogramma dat ik echt niet begrijp. Ik besteed meerdere duizendenb euro's per jaar aan Landal al meerdere jaren en moet om kortingen smeken terwijl anderen een folder in de bus krijgen en ik niet :-(

  Sterke punten
  Schoon, personeel goed en vriendelijk

  Zwakke punten
  Prijs

  Slechter kan echt niet! - Review over Oostappen

  De Berckt in Baarlo. Bespaar je het geld, blijf thuis!! Hygiëne is ver te zoeken, zowel in de accomodatie als in het zwembad. Niets wordt onderhouden, ouwe meuk. Ook als je weinig te besteden hebt, ga niet! Spaar gewoon nog even door. Trap niet in de aanbieding op Vakantie Veilingen. Elke euro aan Oostappen is er één te veel.

  Sterke punten
  De uitgang.

  Zwakke punten
  Hygiëne, onderhoud, klantvriendelijkheid

  In de steek gelaten - Review over GoParcs

  We hadden een heel mooi extreem duur appartement geboekt bij Go-Parcs voor de meivakantie. Door Corona konden we dit met hen snel en probleemloos verplaatsen naar de zomervakantie. Bij aankomst bleek het appartement dubbel geboekt. Echter vervolgens werden we als gezin (met jonge kinderen) volledig in de steek gelaten te midden van een eiland dat volledig was volgeboekt. Tientallen telefoontjes naar Go-Parcs bleven onbeantwoord en wij moesten daardoor zelf een alternatief zoeken. Nadien heeft Go-Parcs enkel per sms contact gemaakt maar ook deze weer onbeantwoord gelaten. We hebben uiteindelijk zelf een oplossing gevonden maar dat was niet (!) met de hulp van Go-Parcs en eigenaar Alexandra van Manen.

  Sterke punten
  Makkelijk boeken

  Zwakke punten
  Onbereikbaar igv problemen. Laten je zelf hun probleem oplossen.

  NOOIT MEER! - Review over Vakantiepark Emslandermeer

  Boek nooit bij dit park of überhaupt bij Roompot of Hogenboom! Uitgeleefd huisje, erg smerig, niet houden aan coronamaatregelen, faciliteiten niet aanwezig. Wel de hoofdprijs betaald. Klachten netjes gemeld, 3 dagen verder, nog geen fatsoenlijke oplossing, wel een heleboel telefoontjes en een verziekte vakantie verder. Vervolgens alles op de mail gezet, want er zou toch een oplossing komen. Daarna gebeld worden met: Er wordt niks meer gedaan. Te kansloos voor woorden!

  Slecht kom nooit meer terug - Review over Oostappen

  Ik vond het sanitair erg vies om te douchen had ik beter in mijn eigen camper kunnen gaan De wegen naar de plek waar we stonden nou alle spulletjes vielen zowat uit camper de wegen zeer slecht bereikbaar Maar wat nog het ergste is ik betaal meteen 82 euro bij aankomst pin er doorheen en dan krijg je maand erna is niet betaald mijn dochter was erbij inderdaad er stond jong meisje aan de receptie die blijkbaar niet meet wat ze doet Ineens is het bedrag 109 euro ik bel terug naar receptie nou ik krijg een rare vrouw aan foon pfff honden lusten er geen broood van zeg ze was totaal niet netjes ik zei op normale toon fout ligt bij jullie hoor Ik heb maar 109 euro betaald maar ik kom er echt noooooooiiiit meer vond al zo raar dat er zoveel plekken op camping waren terwijl andete campings vol waren ja nu snap ik het wel vies en onbeschoft ook Nee wordt volgende keer andere camping ik schrok ook daarna van de reviews

  Sterke punten
  Alleen omgeving

  Zwakke punten
  Vies erg vies en zaken totaal niet op orde ook niet netjes aan de telefoon

  Deze keer kansloos de berckt - Review over Oostappen

  Bijna niks te doen voor kinderen wegens Corona, dat is in andere parken wel anders. Hier maakt men misbruik van Corona

  Sterke punten
  Springkussen is aanwezig, heel leuk voor kinderen, helaas was deze weer 2 dagen stuk. Schuimparty wat heel leuk is voor kinderen

  Zwakke punten
  Zwemmen was niet toegestaan voor kinderen elke dag was al vol, helaas werd er ook niks Anders georganiseerd. In de avond was er een soort kermis (gokkasten) ja dat vinden kinderen wel leuk maar dat kost heel veel geld uiteindelijk ( de zelfde prijs als de hele vakantie) en nu moeten we nog een dag! Wat gaan de kinderen morgen doen? Dit moet dan allemaal zogenaamd de oorzaak zijn van Corona. Het park zit helemaal vol maar rekening houden met kinderen is er totaal niet, misschien hadden we moeten demonstreren in het zwembad dat is tenminste meestal wel toegestaan. Al met al voor kinderen kansloos

  NIET NAAR TOE GAAN PRINSENMEER - Review over Oostappen

  Gister aangekomen met caravan en savonds vertrokken. Vreselijk druk alles met auto of scooters in alle soorten. Echt druk! Veel afval op de grond. Keiharde muziek overal en bij vraag om zachter nou echt niet. Het is een feestcamping werd gezegd tot in de vroege uurtjes. Toiletten douches smerig en kapot. Mensen dronken zien lopen en we voelden ons niet veilig meer. Ingepakt wegwezen. Als je voor rekening houden met elkaar en veiligheid en hygiëne bent GA ER NIET HEEN!!!!

  Sterke punten
  Toch twee sterren voor het gave meer en glijbanen. Het zou zo leuk en mooi park KUNNEN zijn.

  Zwakke punten
  HERRIE, drukte, veiligheid, fatsoenlijkheid!!

  Slechte service - Review over Oostappen

  Vandaag aangekomen bij Marina beach in Hoek (Zeeland). Om 3 uur zouden wij de sleutel van onze accommodatie kunnen ophalen. Helaas was dit niet het geval. Om half 5 was ons huisje pas klaar met de schoonmaak. In deze 1,5 uur tijd werden wij (met nog heel veel anderen) vol in de zon gezet met 34 graden. Toen wij bij het huisje aankwamen troffen wij dit vies aan en leek het alsof er niks geen schoonmaker was geweest. Hierbij zelf dus nog schoon staan maken. Beetje jammer dat je dan voor zo’n dag betaald en je wordt op deze manier ontvangen en je mag zelf nog de schoonmaak doen. Matrassen heel smal!

  Zwakke punten
  - ontvangst - schoonmaak - bedden

  Oplichterij - Review over Oostappen

  Aankomst vrijdag 24 juli 2020 de berckt baarlo . Bij aankomst bij de reseptie netjes aangegeven dat we eerder moesten vertrekken dan geplant. Antwoord kregen we meteen aan de balie dat was jammer dan maar kregen geen geld terug. Over inschrijven zwembad uren . We boekten voor onze kids vakantie met zwembad maar kregen op die week maar 1x de gelegenheid om in te schrijven want dat moest van dag tot dag . Ging je naar het zwemmen een nieuwe reservering maken kreeg je meteen nee op je brood alles was volgeboekt . Schandalig vind ik het . Onvriendelijk personeel. En laten we helemaal zwijgen over de kermis exploitante die daar staan waar je op een hele onvriendelijle toon aangespoken wordt terwijl je als persoon gelijk hebt en zij zich het recht nemen dat je daar voor leugenaar uit gemaakt wordt . Vies volk is het oplichterij wel geld van je in ontvangst nemen maar de waare prijs niet uitdelen . Dan de wasmachines 5,50 per wasbeurd . De automaat slikte 2 wasmunten in . Bij resptie angegeven , antwoord jammer dan ik moest maar beter lezen . 11 euro weg !!!!!!. Klapper op de vuurpijl alle bomen zaten onder de processie rupsen op dat gedeelde waar wij lagen . Ik zit er helemaal onder het gezin dat voor ons stond ook helemaaleronder . Het werd met een brandertje weggehaald maar niet profesioneel want na 2 dagen zaten er weer nieuwe nesten . In een woord diep en zeer diep triest dat je zo behandeld wordt en zo van je geld ontdaan wordt . Snap ook niet na alle klachten sites dat er niks tegen deze oostapoen groep iets ondernomen wordt .

  Sterke punten
  Geen een zo slecht was het

  Zwakke punten
  Je wordt niet menswaardig behandeld . Een vregge mond en afgescheept terwijl ze het geld al in de zak hebben . En vooral die kermis explotanten daar mag je natuurlijk geen klacht tegen indienen want dan wordt je bedreigd . Ik zou willen zien dat er wat tegen gedaan wordt . Er een compensatie komt voor ons afgenomen geld. Gegroet verblijf ik boos a.pauli

  Vies, achterstallig onderhoud en sterk verouderd park. - Review over Oostappen

  Bij aankomst in park Boschbeek, kregen wij huisje 22 toegewezen. Betalen kon alleen contant. (Nog nooit meegemaakt.) Maar bij de receptie was er nog niets aangesloten. Parkeren bij de bungalow bleek in het bos te zijn. Zo stond de auto van de buren, op 1 meter, naast ons terras. Gezellig de hele dag uit je raam naar een auto kijken. Het huisje was super vuil. Klacht ingediend bij de receptie. Aller aardigste mensen. Maar er was geen ander huisje. Vervolgens bleek de thermostaat niet te werken. Dit kon niet gerepareerd worden. We werden overgezet naar huisje 25. De foto's van het interieur op de website komen niet overeen met wat er aanwezig is in het huisje. Het huisje was gewoon niet schoon. Brood zat nog in de broodtrommel, bakjes jam lagen in de la met messen. Thermostaat met een loshangende draad naar boven. Het terras buiten zat onder de mos en was daardoor glad. De open haard was leeggehaald, maar niet schoon gemaakt. Buiten meubilair was erg oud en erg smerig. We hebben zelf plastic borden en drinkbekers gekocht, omdat ook de borden en glazen er niet erg fris uitzagen. Plastic afwas bak ontbrak. De kraan in de keuken zat los. De kraan in de badkamer zat los en het plankje om flesjes neer te zetten in de badkamer ontbrak. De magnetron hebben we maar niet gebruikt, alle gekleurde resten die er in zaten, stelden ons niet op het gemak. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De tekst op de website: "Bungalows voorzien van alle comfort" slaat werkelijk nergens op. Om de geur in het huisje nog iets aangenaam te maken hingen overal geurflesjes in de stopcontacten. Toen wij dit bespraken met het receptie personeel bleek dat het park vroeger veel groter was. Omdat de erfpacht niet werd verlengt is het park 2 jaar dicht geweest. Boschbeek is met 48 huisjes sinds 3 juli 2020 weer open, maar op een veel kleiner terrein. Maar eigenlijk nog lang niet geschikt voor verhuur in verband met het achterstallig onderhoud. Maar het moeder bedrijf "Oostappen verhuur" wilde per se dat het open ging. Zo staan er op het terrein veel mobile homes opgeslagen, die afkomstig zijn van het oude park. En zijn alle faciliteiten nog niet in gebruik. De binnenkant van de bungalows worden zo goed als het kan schoongemaakt, maar dat is bijna onbegonnen werk. Alles is verouderd en alles moet nog geverfd worden. Illustratief was dat de tegels naar de tijdelijke receptie (gewoon één van de bungalows), gisteren gelegd waren. Het personeel was alleraardigst, maar kon ook niets aan onze klachten doen. Opvallend was ook dat er geen enkele maatregel was waar te nemen ivm corona. Zelf ben ik al in zeer veel bungalows geweest, maar dit slaat werkelijk alles. Totaal ongeschikt als vakantiebungalow voor verhuur. We hebben dan ook niet echt een ontspannen vakantie weekend gehad waar we door een burn-out wel aan toe waren. En als je dan op vakantie bent dan hoop je een goed bed te hebben zodat je goed slaapt. Uiteindelijk lukte het ons de matras buiten het bed op de grond te leggen. Daardoor kon je tenminste nog een paar uur slapen. Sorry maar die bedden kunnen zo de vuilnisbak in, daar kun je niet op slapen. Bij elke draai voel je het houten onderstel door de matras heen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Verouderde bungalow met verouderde inrichting. Vies huisje en vieze keuken inrichting. Alle kranen zitten los. Smerig terras en smerig verouderd tuin meubilair. Zeer slechte bedden. Niet aan te raden. Oostappen kent een klachten formulier, maar na 3 zinnen kun je niets meer toevoegen. Mail naar Oostappen is niet te vinden.