Nieuwste Reviews

Oostappen - Verschrikkelijk! Ooststappen blauwe meer.

1

Review:
Bij aankomst kwamen we al aan in een vieze chalet. Overal stof, schimmel en viezigheid. Er zou een schoonmaakploeg komen, maar niets gezien. Schandalig

Mijn zoontje is heel dat weekend ziek geweest (gelukkig waren we er maar een paar dagen).
Ik weet wel zeker door de viezigheid! Daardoor zaten we dus ook nog eens vast aan de chalet!

De mensen waren totaal niet onze 'soort' mensen. Dus we voelde ons ook echt totaal niet thuis/veilig!

Ik raad niemand dit park aan, echt verschrikkelijk..

Oke.. 1 compliment, lief personeel bij de beach bar.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Alles

Carine beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Ooststappen Arnhem

1

Review:
Vriendelijk personeel en lekker gegeten in de bistro... maar de rest is vreselijk.
Onze stacaravan stond tussen de Polen en Bulgaren die gewoon vanaf 08.00 uur zitten te zuipen.
Op diverse plekken zitten jongeren en Tokkies ook te zuipen en via hun auto de camping te voorzien van keiharde house muziek. Daar wordt Door Ooststappen niets aan gedaan.
Speeltoestellen zijn in erbarmelijke sstaat. Verrotte palen en uitstekende spijkers en schroeven. Caravan is gewoon zoals hier door iedereen beschreven... vreselijk!
Oude sokken in de kast, schimmel en zelfs schoonmaakmiddelen achtergelaten in limonadeflessen. LEVENSGEVAARLIJK.
Vertier moesten wel dus ergens anders zoeken en dat maakte dit weekend heel erg duur.
Klaar mee. Nooit meet naar Ooststappen.

Sterke punten:
Personeel en omgeving.

Zwakke punten:
Lawaai van de snelweg en asociale gasten. Zuipen de Polen. Zeer slecht onderhoud op alles. Vies!

Kramer beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Westerbergen - Niet tevreden

0

Review:
Wij komen hier al jaren maar op het laatste moment mijn vrouw verassen voor Moederdag kan niet krijg je een snotneus aan de telefoon die zegt gewoon we zitten vol als jij je vrouw wil verrassen moet je naar het winkeltje
laatste jaar dat ik hier kom wij huren ook regelmatig de baander af met mijn vrouw haar ouders fam van dieren is nu wel klaar

Sterke punten:
Was goed

Zwakke punten:
Moederdag

Westerbergen - Niet tevreden

0

Review:
Wij komen hier al jaren maar op het laatste moment mijn vrouw verassen voor Moederdag kan niet krijg je een snotneus aan de telefoon die zegt gewoon we zitten vol als jij je vrouw wil verrassen moet je naar het winkeltje
laatste jaar dat ik hier kom wij huren ook regelmatig de baander af met mijn vrouw haar ouders fam van dieren is nu wel klaar

Sterke punten:
Was goed

Zwakke punten:
Moederdag

Oostappen - Oostappen= CONTAINERPARK!!!!!!!!!!!

0

Review:
Nooit meer ga ik nog naar dat CONTAINERPARK!
Het stinkt daar vreselijk!
overal schimmel: in de kasten, op het bestek en de borden,
op de lakens, er lag zelfs een plank vol SCHIMMEL onder mijn broertje zijn matras, en nog meer...

De bedden waren blokken beton, we lagen zelfs liever op de grond!!!
niemand heeft geslapen!
iedereen had koppijn, buikpijn, rugpijn, en meer...

De speeltuin trok op niks en de golfbanen waren precies van 200 jaar geleden!

de douche waren koud en er zat geen druk op het water!!!

overal lag er vuil, het meer was niet blauw maar bruin!Sterke punten:
Je kon er weg gaan!

Zwakke punten:
AAAAAAAALLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rien beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - de grond was zachter als mijn bed !!!!!!!!!!!!!!!!

0

Review:
ik kwam binnen in de caravan ik stikte bijna in de stinkende geur die uit de caravan kwam. alles hing vol vet en schimmel! alles was oud en vies!

Sterke punten:
er was een uitgang

Zwakke punten:
er was geen gasmasker tegen de stinkende geur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Santi beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Nooit meer - congé met 4 kids om zeep

1

Review:
Reeds sinds enige tijd keken wij uit naar onze vakantie bij jullie deze week. Vooral onze kinderen waren door het dolle heen. We zouden in Lommel verblijven van dinsdag 3 april tot vrijdag 6 april.Wij zijn enorm teleurgesteld, meer dan, zelfs in die mate dat wij na de eerste nacht (3 april) alles hebben ingepakt en terug naar huis zijn vertrokken.Het begon nog maar als we de deuren van de camper opendeden. Een geur van vocht, mufheid en sigaretten waar je hoofdpijn van krijgt. We hebben gedurende enkele uren alles moeten opzetten (terwijl het heel koud was) en zijn zelfs speciaal verstuiver gaan kopen, maar we kregen de vochtgeur niet weg.De lakens waren we verplicht bij jullie te nemen, maar die toonden bijna allemaal schimmelplekken?!

Ze roken niet fris, we waren er echt vies van. Toen ik het bed van 1 van de kinderen aan het opmaken was ontdekte ik een plank onder de matras die nat was en waar de schimmel zichtbaar op stond. Dit is enorm ongezond alleen al, dan zwijgen we nog over hoe onhygiënisch dit is.

Elke keer we ons laken op ons trokken, roken we een stank.


Wij, als ouders, zijn tevergeefs opgestaan en hebben zonder overdrijven, maar 1 à 2 uur geslapen, nadien op "de zetel".

De kinderen zijn ook allemaal een tijd wakker geweest, hoofdpijn, pijn in de rug... 1 van hen sliep met zijn dons op de grond nog zachter dan op het bed.Toen ik aan het avond eten wou beginnen, merkten we dat de keuken vol met vetspatten en goorheid zat, we hebben de kasten echt moeten afkuisen zonder een dégout te krijgen terwijl we eten maakten.

Maar toen we de pannen uithaalden was het hek helemaal van de dam. Deze waren nog vuil, zelfs onafgewassen, de opgedroogde boter hing er gewoon nog in!

Kan dit op zijn minst niet even worden nakeken? We lezen in de boekingsvoorwaarden dat ze er alles aan doen om ons verblijf zo plezierig mogelijk te maken, dan is dit toch een kleine moeite?


Jullie komen er voor uit dat jullie de beste prijzen geven? Wij hebben 75 euro betaald voor drie nachten en hebben maar 1 nacht kunnen blijven. En dan nog niet kunnen slapen. Heel de nacht op een stoel al knikkebollend in slaap gevallen, alles was beter dan in dat beschimmeld bed te hoeven liggen waarvan de geur niet te harden was.

We nemen speciaal verlof hiervoor, beseffen ze dat?De animatie die overal uithangt dateert van dagen die voorbij zijn, dus hier hebben we niks meer aan...Ze garanderen buitenmeubilair? De buitentafel en stoelen hingen vol uitwerpselen. Het was echt een verschrikking. Hoe kan men hier ooit op eten? Dan kom je vol ziektes naar huis.

We konden er zelfs de tafel nog niet gebruiken om er even iets op te zetten.

We vinden het enorm jammer voor onze kinderen.

We hebben betaald en niets in de plaats gekregen, integendeel, we waren in dit geval beter thuis gebleven, dan konden we nog met appetijt eten.

Een camper voor zes personen met slechts 2 stoelen en een tafel zo groot als een nachtkastje??

Wij rekenen op een tegemoetkoming, dit kan ook niet anders, als u zegt al 30 jaar succesvol te zijn.

De golfbanen waar de kinderen op wilden spelen zijn een aantal jaren geleden blijven stilstaan, ze vertoonden scheuren, barsten, verhogingen, hoe kan men nu reclame maken voor deze faciliteit??

En "gratis" naar Hengelhoef tijdens het verblijf? Dat is het meest verouderde en beschimmelde zwembad van heel de Benelux. Ik vind het puur bedrog, heel spijtige zaak. Ook de TV dateert vanuit een tijdperk waarin de dieren nog konden spreken.

Sterke punten:
Dat we niet ver hoefden te lopen om te vertrekken.

Zwakke punten:
ALLES

Liesbeth beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Vakantiepark Parc les Etoiles - ondermaats

0

Review:
Goede service vriendelijk personeel maar slechte bungalows, geen warm water na 5 minuten douchen, de electrische zekeringen springen constant; onwaardig indoor faciliteiten; onwaardig winkeltje; zeer bizarre ligging in een soort put 200 meter onder de receptie en het kleine restaurant. Al bij al landal onwaardig !

Sterke punten:
Personeel

Zwakke punten:
Faciliteiten elektriciteit

Anoniem beveelt Vakantiepark Parc les Etoiles NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Oostappen ...nooit meer

0

Review:
De muf stinkende bungalow zat (zo het bleek na kort onderzoek) onder de schimmel en vochtplekken (plafond, muurlijsten, bed etc.), de vuilnisbak buiten was bij aankomst niet geleegd,
de supermarkt stonk (aanname: bedorven voeding of ook schimmels?) en bakken met te koop aangeboden donuts zaten vol fruitvliegjes.
Het buiten zwembad hoewel dicht, zag eruit alsof het in geen jaren meer was schoongemaakt. Daarnaast veel geluidsoverlast 's nachts, van de aanwezige gastarbeiders.
Er was zelfs een leverancier die ons via een knipoog aangaf dat hij ons succes wenste met de vakantie.
Op bepaalde vragen die wij hem stelde zei hij wijselijk: "ik zeg niets, ik zeg niets". Dit zei ons al genoeg.
Snel even uit eten geweest in Waalwijk, want het restaurant durfden we niet aan. We hadden overigens 's middags alle deuren en ramen opgezet, maar dit hielp nauwelijks tegen de lucht.
Toen we terugkwamen geprobeerd even tv te kijken, maar de lucht was te erg. Dan maar proberen te slapen.

Ik kreeg last van mijn luchtwegen en kon hier 's nachts niet meer van slapen, om 6:30 opgestaan inpakken en naar de receptie. Er was niemand te bereiken voor 10:00 's ochtends (telefonisch of receptie).
I.p.v. zondag dus zaterdag naar de Efteling en diezelfde avond maar naar huis (wow nog nooit zo kunnen genieten van mijn eigen omgeving); weg van dit park.
Na vrijdagmiddag aan te zijn gekomen, waren wij dus genoodzaakt zaterdagochtend weer te vertrekken.

We hebben een klacht ingediend, maar krijgen na 10 dagen eeuwig heen en weer gemail en gebel een weekend of midweek in een van hun parken aangeboden.
Je begrijpt dat wij het risico niet meer willen lopen om onze vakantie te laten verpesten. Daarnaast willen wij onze gezondheid niet gevaar laten lopen.
Zelfs mochten wij geld toe krijgen zouden wij niet meer verblijven in een park van Oostappen, en ZEKER niet in de Droomgaard.
Ga hier niet heen als je ook maar van een klein beetje hygiëne houdt.

P.s. het park hield enkele dagen radiostilte op mijn verzoek het geld terug te storten. Vanmorgen weer gebeld en na nogmaals de foto's en filmpjes te sturen,
heb ik een gedeelte (ong 75%) van mijn geld terug gekregen (minus de bedlinnen en toeristen belasting)....
Dit was niet mijn eis richting hun, daarom ben ik genoodzaakt om toch een review als deze achter te laten.
Daarnaast hoop ik jullie te waarschuwen, maar vooral dat ze iets gaan doen aan hun algehele staat van het park. Zoniet, zal mijns inziens deze keten spoedig haar deuren kunnen sluiten.

Sterke punten:
Niet kunnen ontdekken

Zwakke punten:
Zie stukje

Marlon beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Arnhem

0

Review:
We zijn van 22 september tot 6 oktober op vakantie geweest in Arnhem.
Omgeving en personeel waren top.
Maar de woning was zwaar bagger.
Vochtig niet schoon gemaakt en koud.
Verouderde spullen en een smerige bank.
Schimmel op de muren en scheuren in het plafond.
Spullen niet compleet .
Beddengoed oud en muf en bedden super oud en hele dunne matrassen.
Huis H070 is een No Go.
Winkel is armzalig met zn spullen en word weinig aangevuld

Sterke punten:
Pracht omgeving en vriendelijk personeel

Zwakke punten:
Zie review

Fam Berkhout beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden