Reviews over Vakantieparken


  Memorabele beleving

  Review over Oostappen

  De start van ons avontuur was al veelzeggend. We werden voor inchecken al gewaarschuwd door een vriendelijk gezin, welke met gierende banden weer weg gingen. Na ontvangst pasje, helaas geen toegang tot het chalet. Allervriendelijkst personeel kwam snel aangereden om dit verhelpen (hebben ons 3x buiten gesloten en de mensen die in Arnhem werken zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam). Toen kwamen we binnen.. op het eerste oog leek het redelijk schoon, het rook alleen al wel muf. Het was koud, de kleine gaskachel kon alleen de woonkamer al niet aan. Natuurlijk met temperaturen boven de 20 graden hoeft dit niet uit te maken. De oppervlakten zelf even schoongemaakt, keukenkastjes en vloeren kwam het zwart af. Condens, schimmel en plasjes water in de slaapkamer, badkamer, andere slaapkamer dagelijkse kost. De groeiende schimmel in onze 4 daagse vakantie was werkelijk een sport om te kunnen volgen. Een kleine hernia opgelopen door de matrassen (lees vlekkerig beddengoed, doorgezakt matrassen, vlekken op matrassen, vlekken aan de muur). En dan de geur. Je went er haast aan, maar toch ook niet. Na 2 dagen zat het in onze poriën en de natte hond van de buren was een verademing om te ruiken als je je neus uit je eigen haar haalt. Over de bank niets meer dan lof, we hebben ervaren dat zelfs op onze leeftijd onze kosten nog spieren bezitten die hard zijn (gelukkig zijn we jong genoeg om nog geen doorligplekken te krijgen). Er lag zelfs als welkompakket nog lego en broodkruimels op ons te wachten. Toen maar koken, nadat het blauw stond kwamen we tot de conclusie dat de afzuiging bestond uit een roostertje in de muur. Maar gelukkig werken de beschimmelde ramen goed en kunnen deze open en dicht. De volgende ochtend eropuit getrokken (arnhem is echt een top centrum)en toen deden de pasjes het helaas weer niet. Maar tada, onze reddende engel kwam snel aangesneld! Het grote voordeel van een park als deze, is dat er van alles te kijken is tijdens een wandeling. Van speelgoed tot vuilnis, van bedden op caravans tot tentjes in de kou. En in het chalet voldoende sneeuw op de tv om je dagen mee te vermaken. Het gezelschap was goed, daar draait het om. Maar ik ben blij dat ze normaal lekkerder ruikt.

  Sterke punten
  Personeel, al dan in het Duits en Engels, fantastisch volk

  Zwakke punten
  Hygiëne Warmte Ventilatie Verwarming Slaapcomfort Zitcomfort Bevroren wc brillen Zee op de vloeren Basis levensbehoeften dus.

  Ongehoord slecht

  Review over Oostappen

  In de herfst vakantie een mid week geboekt. Dachten een normaal huisje aan te treffen. Normaal voor Nederlandse begrippen. Dat wil zeggen schoon netjes en mag een beetje geleefd zijn. Niets is minder waar bij aankomstbij. Bij de receptie stonk het naar rook en werd er gerookt. Er werd verteld dat het restaurant dicht was wegens geen kok. Bij aankomst bij het huisje stond de vuilnis nog buiten, was het buiten zitten kapot en de entree trap gammel met spijkers die uitsteken. Binnen stonk het naar de rook en in de badkamer stonk het muf en was alles geel en zwart aangeslagen. In de keuken zaten spatten van de vorige bezoeker en kringen op de tafels.het meubelstuk van de tv was niet in orde en viel bijna uit een. Het zit meubilair zat als een plank evenals de bedden die maar 70 cm breed waren. Verder was de cv en gaskachel niet volgens de veiligheid schriften en mist er een co2 melder.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Te veelom op te noemen

  Héérlijk genoten! Prinsemeer, Asten

  Review over Oostappen

  Na deze reviews te hebben gelezen dacht ik, ...oeps! Dat word horror. Had al geboekt maar het viel reuze mee! Heb eerlijk gezegd super genoten van dit verblijf. Mooie omgeving, prachtig meer, inclusief eendjes! Het zag er allemaal goed verzorgd uit, niets om op aan te merken. De chalet (stacaravan) was ook prima en schoon. Alles wat je nodig hebt staat erin. Het is geen nieuwe chalet, dus hier en daar kom je wel wat gebruikerssporen tegen, wat naar mijn inziends logisch is. Ik ben samen met mijn hondje naar dit park gegaan, honden zijn welkom (((-: en die heeft ook heerlijk genoten! Let wel even op de openingstijden betreft diverse faciliteiten, buiten de vakantie tijd en weekenden om, zijn deze anders. Het personeel heb ik vriendelijk ervaren. In de supermarkt heerlijke verse broodjes en gebak. Genoeg produkten. De supermarkt is wat oudbollig maar ook deze word uiteindelijk nog gemoderniseerd. 1 punt waar ik mij wel aan stoorde zijn de gasten die alles van zich afgooien zoals blikjes, luiers, flessen. Dat noem ik asociaal en dit kan ik het park niet kwalijk nemen, het personeel was juist druk bezig om al die rommel op te ruimen. Het is maar net hoe je het ...belicht.

  Sterke punten
  Mooi gelegen, hond vriendelijk park. Mooie natuur, prachtig meer, goed onderhouden, gast vriendelijk personeel.

  Zwakke punten
  Voor nu de supermarkt qua uitstraling, (word aangepakt) Daarin tegen zijn de produkten die er te koop zijn prima.

  Nooit meer

  Review over Oostappen

  Gewoon slecht. Alles is dicht en is verouderd. De huisjes zijn vies en beschimmeld. Er is geen winkeltje. Kortom nooit meer

  Sterke punten
  Slecht onderhouden Schimmel in de caravan

  Zwakke punten
  Geen winkeltje Geen verse uien op mij. Frikandel speciaal

  Zeer slecht

  Review over Oostappen

  Alles is zeer slecht onderhouden, lijkt alsof er niks aan onderhoud wordt gedaan. Ook is het alsof er niet is schoongemaakt voordat er mensen in kwamen. Hagelslag lag nog op de banken en honden brokken in de kast. Ook is er qua keuken gereedschap niet veel aanwezig. Alles moet gesneden worden met een broodmes. Eigenlijk verdient dit nul sterren, kan je helaas niet invullen.

  Zwakke punten
  - het is niet schoon - spullen zijn kapot - ouderwets - banken zijn helemaal ingezakt - matrassen zijn stuk en beddengoed zit onder de vlekken

  Vreselijk

  Review over Oostappen

  Het is echt vreselijk. Vies, slecht onderhouden, heel vaag volk dat ik er rondloopt, geen privacy en alle hygiëne maatregelen worden aan laars gelapt. Horeca niet te eten, bedden om een hernia v a n te krijgen, vies s a nitair. OK het ko s t ook geen drol , maar zelfs dat is te duur voor je krijgt

  Sterke punten
  Uitchecken, hoe eerder hoe beter

  Zwakke punten
  Te veel

  Zwangere vrouw en kinderen dood ziek

  Review over Oostappen

  Waardeloos, ranzig en gevaarlijk.\\r\\nHeb eigenlijk geen andere woorden voor deze bende. Wees gewaarschuwd met zwangerschap en kinderen van 4 en 6. 2 weken geleden dachten we daar een fijne tijd te hebben maar helaas. Tussen de feestende jongeren tot diep in de nacht (wat ik ze gun) en dood ziek geworden. Gelijk vertrokken. Een normale buikgriep is er niks bij.

  Sterke punten
  De baas

  Zwakke punten
  Zijn zoon

  Waardeloos

  Review over Oostappen

  Vakantie park de berckt is een waardeloos park!! Veel te vol en ze kunnen de drukte niet aan. Vanalles kapot, lange wachtrijen, voor het inchecken bijna 2 uur in de rij gestaan!! Een half uur in de rij voor een ijsje. Wil je ergens aan deelnemen, zit alles vol. Maar ja massa is kassa voor meneer gillis. Ik ga nooit meer naar de ooststappen vakantie parken!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Nooit meer heen een Hel camping

  Review over Oostappen

  park Blauwe Meer voor 6 personen. Het was Vreeselijk Ten eerste toen we aan kwamen was het huisje niet in orde in de slaapkamer hingen de handvatten van de kasten op half 6 In de douchecabine zat de douch vast met tiewrap  en de wc stonk vreeselijk naar de urine.In  een van de slaapkamers is me dochter door de bed heen gezakt terwijl ze helemaal niet zwaar is kind van 8 jaar oud en rond de 30kg. In de keuken kon je geen koffie of thee zetten want de stopcontact  werkten niet viel steeds ui Als je wilde koken dan kwam eerst hele hoge vlam uit de pit en daarna rook het hele huisje tijdens het koken naar het gas zoveel gas kwam vrij We wilde een dagje fietsen huren nou dat was ook een en al ramp de eerste beste fietsen die je kreeg dan waren of de zadel kapot of je kon ze niet verstellen de banden waren leeg en van sommige lag zelfs de binnenband eruit ze werden totaal niet nagekeken heb 3a4 keer terug moeten lopen om de juiste sleutels te kunnen krijg nou dat was ook een probleem want je kreeg steeds verkeerde sleutels mee en wij moesten maar zelf gaan bekijken of de fietsen die daar staan goed waren De zwembad was zo klein dat je ruimte had alleen voor 2 goudvissen terwijl 100 man naar binnen mocht .Er werd tegen ons gezegd door de kermis  medewerkers toen we aankwamen Welkom op de HEL vakantie!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Op tv en krant

  Review over Oostappen

  Als je de reviews leest schrik je, maar het is echt zo erg als de meeste mensen schrijven, allen werd er niets aan gedaan, maar dan komt het op de televisie en in de krant en dan kan het allemaal wel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Geld terug gewoon schandalig

  Review over Oostappen

  We zijn ooit in Arnhem geweest verouderd oké maar dit was zo vies dat we gelijk rode stipjes uitslag kregen ...Het stonk verschikkelijk. De deur ging niet open aan de andere kant...de tuin afgetrapt grasveld vol afval spinnenwebben sigarettenpeuken vind gewoon dat mensen de helft van hun geld terug moeten krijgen dit is gewoon oplichting! Bijna 400euro voor een weekend te gek voor woorden en zijn mensen die keihard moeten werken om uberhaupt dit geld op tafel te toveren.Eindelijk kunnen kinderen op vakantie gaan zodat ze ook kunnen meepraten.Het is echt te gek voor woorden dat er reclame wat gemaakt op tv en dat het in het echt in vreselijke staat is!!!!!!! Walgelijk is eigenlijk wat er allemaal gekocht wordt voor de fam Gillis daar is wel geld voor rijk worden met hun afgetrapte caravans! Zo kan ik ook rijk worden!

  Zwakke punten
  ...... genoeg te vertellen zie review

  Niet best

  Review over Oostappen

  Op het park in Arnhem geweest en zwaar teleurgesteld. Verwachting was niet hoog maar een dag eerder het weekend in de Eldorado chalet beëindigd. Wat een smerige bende. En alleen een bezem om er zelf nog wat aan te doen maar verder geen schoonmaak spullen aanwezig. TV amper beeld. Bedden verschillende vieze matrassen. Eigenlijk de ervaring zoals laatst bij de Vakantieman van Max maar dan nog een ietsje viezer. Jammer en heeft denk ik ook veel te maken met de ongeïnteresseerde houding van de beheerder. Wel zonde want met een beetje meer inzet zou het al een stuk beter kunnen worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Nooit meer walgelijk

  Review over Oostappen

  Op de camping in Arnhem geweest. Geboekt via Oostappen zelf. Op de site een mooie stacaravan ( Veluwe lodge) gezien en geboekt. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n vieze gore stacaravan gezien. Stond trouwens park lodge op en geen Veluwe lodge. Zelfs een varken zou hier niet in willen verblijven. Schimmel, vocht, matrassen uit de jaren 70. Denk dat ze ooit wit zijn geweest. Plafond zat op meerdere plekken los. Bahbah. Dan op televisie zeggen dat alles netjes moet zijn en een eigen keurmerk op de caravans plakken. Nou meneer Gillis u laat een behoorlijke steek vallen in deze. Wij hebben de caravan niet geaccepteerd en kregen een andere toegewezen. Deze eerst zelf moeten reinigen. Denk dat de vloerbedekking in de slaapkamers 1 a 2 jaar niet schoongemaakt zijn. Heb denk ik van 16 gezinnen DNA kunnen veilig stellen. Viespeuken. En dan moeten wij betalen voor de schoonmaak. Belachelijk en schandalig. Na 2 nachten in die gore bende naar huis gegaan. Wat kan een mens blij zijn om thuis te komen. Maar mijn weekje vakantie is verpest. Ik hoop dat je dit leest meneer Gilles. Het zou u ook sieren om een reactie te plaatsen. Nooit meer. Jullie verdienen een -10.

  Sterke punten
  GEEN GEEN GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Eens en nooit weer

  Review over Oostappen

  Via vakantieveilingen gewonnen midweek ik en de kids (2 boys) effe eruit. We kwamen aan met rotweer en zagen een giga rij staan, waar wij achteraan sloten om ons lakenpakket en sleutel in ontvangst te kunnen nemen. 1 uur heeft dit geduurd. Geen poncho of paraplu aangeboden gekregen en wat ik niet begreep is waarom deze niet bij aanrijden uitgedeeld konden worden was beter en veiliger geweest. Maar goed we hebben er zin in en gaan naar ons huisje.....oude lakens lagen er nog, schijt stond in de pot en het was gewoon vies!!!! Eerst alles schoongemaakt en afgewassen wat wij gingen gebruiken. Park verkennen dan maar niks was open, de ijssalon was er niet? Alles op de plattegrond was er niet of dicht?!?! Geen WiFi, welk park heeft tegenwoordig geen WiFi???Dan maar in het huisje nog een spelletje spelen en naar bed. Wat een klote bed (zo hard als beton en smerig) je kon beter op de grond slapen, wat geen optie was omdat het zo smerig is, bedjes van de jongens zo klein dat ze er uit vielen. We hebben ons redelijk kunnen vermaken en gelukkig werd het droog en was er een mini kermis mar anders was ik al eerder naar huis gegaan. Vreselijk vind het wonderbaarlijk dat dit park nog bestaat. Het is wel doodzonde want het is een mooie plek. In de ochtend bij eerste licht, direct vertrokken alles gelijk in de was en moest onze zoons een luizenbehandeling geven want dat was het souvenir wat we nog mee kregen, bah

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Staat genoeg in mijn verhaal

  Viesss

  Review over Oostappen

  Geen ontvangst, we zijn hier nu 1 nacht, ons chalet is zo vies, is gewoon noooit schoongemaakt hier,wij konde wel janke ik met 3 kidz, er lag overal stof en haar op de grond bij t schoonmaken kwam gewoon zwart van af,bedden ruiken muf niet fris,lakenpakket waren beschimmeld en zaten flekken op,ik ben gister avond nieuwe gaan vragen, deze waren gelukkig iets schoner,schoonmaak service was gesloten ik ga er straks naar toe om te vragen of ze het huisje schoon willen maken 🤢🤢🤢 mijn kinderen werden er misselijk van toen ik probeerde schoon te maken, en wat ze dan voor vuil zagen afkomen van de vloer, en wilden in de auto gaan slapen, echt jammer dit. Verder is het op het park wel leuk!

  Niet best

  Review over Bungalowpark Campanula

  Vies, vooral het zwembad, en personeel dráma brrrrr never again.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Waardeloos!!!

  Review over Oostappen

  Oostappen de Berckt\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nNa vrij lang wachten bij het inchecken naar ons huisje; lees \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"stacaravan\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nDeur geopend, rond grkeken....\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nSmalle kleine bedden, vieze matrassen, vieze tafel en vloer. Oude tv. Weinig privacy vanwege kleine plek.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nKORTOM!! Deur open gedaan en weer dicht,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nMet gierende banden terug naar huis.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nVia vakantieveilingen geboekt....NOOIT WEER!!\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nHATSEFLATS, MASSA IS.......TROEP!!!\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Waardeloos!!!

  Review over Oostappen

  Oostappen de Berckt Na vrij lang wachten bij het inchecken naar ons huisje; lees "stacaravan". Deur geopend, rond grkeken.... Smalle kleine bedden, vieze matrassen, vieze tafel en vloer. Oude tv. Weinig privacy vanwege kleine plek. KORTOM!! Deur open gedaan en weer dicht, Met gierende banden terug naar huis. Via vakantieveilingen geboekt....NOOIT WEER!! HATSEFLATS, MASSA IS.......TROEP!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Dromen zijn bedrog

  Review over DroomParken.nl

  Wij zijn misleid door Droompark Buitenhuizen. We hadden het duurste huisje geboekt maar kregen een brak huisje. Niet schoon (veel lange witte haren in de vloerbedekking, aangekoekte etensresten, spinnenwebben, stof en glasscherven is spoelbak en vaatwasser). Alle raambekleding was kapot. Er waren hele stukken van het badmeubel. Douchecabine was echt heel smerig. Dikke plakken geel gekleurde kalk of zoiets. Het rek in de douche was volledig verroest. Geen roosters in oven. Geen draaiplateau in magnetron. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het was allemaal zo erg dat onze dochter haar kleren niet in de kast durfde te leggen en mijn zoon niet durfde te douchen. Klacht werd na vier dagen afgerond. We zijn niet gehoord en misleid. Ook hoofdkantoor verdiept zich niet in deze casus en laat ons in de kou staan

  Drama

  Review over Oostappen

  Wij hebben een huisje geboekt voor een week op de brugse heide maar er gaan toch een aantal dingen mis  -tv heeft maar 3 kanalen Slecht en onvriendelijk personeel -ons huisje is in slechte staat  -skelterbaan is stuk  -indoor speelparadijs is dicht want het is stuk -jeu de boules baan kan niet gebruikt worden  -tafelvoetbalspel is ook stuk  -geen waterkoker aanwezig in het huisje  -vanochtend om 9 uur wordt er gras gemaaid met een benzinemaaier dus uitslapen mag blijkbaar niet  We wilde een cocktail bestellen vanwege het glas echter de glazen zijn op dit was op de hengelhoef ook al zo  -service op het terras is zeer slecht  -we wilde een was en droger muntje kopen echter moesten we een kleine 3 kwartier wachten op een mevrouw die dat mocht en kon want de dame achter de bar mocht dat dus niet  En als ik hier wat over zeg krijg ik een smoesje te horen en een sorry meneer en daar houd het bij op  Zo kan ik nog wel even doorgaan  Al met al is het behoorlijk slecht geregeld en zoals hierboven vermeld is het allemaal in zeer slechte staat en ik denk dat wij hierna niet nog eens op 1 van jullie parken terug komen als dit overal zo is en meerdere mensen met mij die hier deze week ook verblijven

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel te veel

  BIZAR SMERIG

  Review over Oostappen

  Rond uit bagger zoals bijna alle reviews hier klinken ga er niet heen zelfs iemand die niet zo krap kijkt rent er gillend weg

  Sterke punten
  Ruikt sterk meer niet

  Zwakke punten
  Alles

  Teleurstellend Marina Beach

  Review over Oostappen

  Augustus 2021 bij aankomst blijkt het zwembad schelorado al 2 jaar gesloten te zijn terwel er op de website staat van wel.midgetgolf en binnenspeeltuin gaat al om 6 uur dicht .en de huisjes zijn niet goed onderhouden.

  Sterke punten
  Water buiten

  Zwakke punten
  Niet goed onderhouden geen binnen zwembad .en faciliteiten te vroeg dicht.

  Jammer van het geld

  Review over Oostappen

  Vorig jaar daar geweest Charlet gewoon een stacaravan gehuurd Bij aankomst de magnetron vol gevuld met shoarma en knoflooksaus alles stonk ( Vol bordje na de receptie gebracht hun woorden sorry Koelkast met kaas resten en zwarte haren Smerig geur door de héle caravan Voetjes plakten op de vieze grond Heb zelf 2uur schoongemaakt Douche kapot meerdere malen geklaagd helaas Naar de openbare douchegebouw Smalle harde matrassen 1keer draaien donder je op de grond Dit nooit weer!!!!!! Met de rest mensen totaal geen privacy Harde muziek loslopende honden Enzzzzzz Heeeeeeel triest wat je op tv te zien krijgt En dan de goedkeurende stickers wat ze op tv laten zien whaha Best triest veel betalen en dan nog reklame maken op tv Tijd voor de werkelijkheid!!!!!!

  Sterke punten
  Bosrijke omgeving Vriendelijke personeel maar niet elk probleem word verholpen

  Zwakke punten
  Hygiëne en veroudering Te dicht op elkaar geen privacy Te duur voor wat je krijgt

  Smerig

  Review over Oostappen

  Ik zag op televisie de klacht over hoe smerig de caravan was.Ik ben een paar jaar geleden geweest op de berckt,wij kwamen daar aan inchecken en gingen na de caravan ik open de deur 1 stank de bedden waar de mensen in hadden geslapen lagen er nog er stond eten op het aanrecht borden op tafel vuilniszak.Ik was perplex ik keek veder vieze wc kauwgum op de muur geplakt in een slaapkamer niet normaal.Ik ben meteen terug gegaan na voren en er werd mij medegedeeld te wachten omdat het schoonmaak personeel nog tijd nodig hadden.Ik ben heel boos geworden en kreeg een andere caravan daar aangekomen was de caravan ranzig vlekken in de matrassen gescheurd gordijn ijskast vies ongelooflijk ik zag een schoonmaakster veder op het pad en sprak haar aan zij verstond geen Nederlands ze was van de oostblok.Nou voor ons nooit meer wat een vieze caravans smerig 1 woord NOOIT MEER.

  Zwakke punten
  Smerig

  Marina Beach

  Review over Oostappen

  Vanaf gisteren ben ik met mijn gezin op Oostappen Marina Beach. Het inchecken, mits je al betaald had, ging vlot. Wij hebben via voordeeluitjes een weekend in een Zeeuwse mobile home geboekt (kosten €230,-). Onze mobile home was schoon bij aankomst en ziet er redelijk uit. De mobile homes staan dicht op elkaar en bieden weinig privacy. Met kinderen vind ik dit ook minder belangrijk, contact is zo snel gelegd. Wat betreft de voorzieningen op het park; op de site is duidelijk vermeld dat Scheldorade gesloten is. Echter adverteren ze er hier mee op ieder Oostappen- voertuig, beetje jammer. Deze ochtend (11.15 uur) was er nergens op het park horeca open. Toen we dan maar een Skelter wilden gaan huren bleek dat er voor het hele park 1 Skelter is. Deze was te klein voor mijn kinderen. Speeltoestellen zijn verouderd en doen wat troosteloos aan.

  Sterke punten
  Prijs

  Zwakke punten
  Prijs- kwaliteit.