Oostappen ...nooit meer

Oostappen ...nooit meer

De muf stinkende bungalow zat (zo het bleek na kort onderzoek) onder de schimmel en vochtplekken (plafond, muurlijsten, bed etc.), de vuilnisbak buiten was bij aankomst niet geleegd,
de supermarkt stonk (aanname: bedorven voeding of ook schimmels?) en bakken met te koop aangeboden donuts zaten vol fruitvliegjes.
Het buiten zwembad hoewel dicht, zag eruit alsof het in geen jaren meer was schoongemaakt. Daarnaast veel geluidsoverlast 's nachts, van de aanwezige gastarbeiders.
Er was zelfs een leverancier die ons via een knipoog aangaf dat hij ons succes wenste met de vakantie.
Op bepaalde vragen die wij hem stelde zei hij wijselijk: "ik zeg niets, ik zeg niets". Dit zei ons al genoeg.
Snel even uit eten geweest in Waalwijk, want het restaurant durfden we niet aan. We hadden overigens 's middags alle deuren en ramen opgezet, maar dit hielp nauwelijks tegen de lucht.
Toen we terugkwamen geprobeerd even tv te kijken, maar de lucht was te erg. Dan maar proberen te slapen.

Ik kreeg last van mijn luchtwegen en kon hier 's nachts niet meer van slapen, om 6:30 opgestaan inpakken en naar de receptie. Er was niemand te bereiken voor 10:00 's ochtends (telefonisch of receptie).
I.p.v. zondag dus zaterdag naar de Efteling en diezelfde avond maar naar huis (wow nog nooit zo kunnen genieten van mijn eigen omgeving); weg van dit park.
Na vrijdagmiddag aan te zijn gekomen, waren wij dus genoodzaakt zaterdagochtend weer te vertrekken.

We hebben een klacht ingediend, maar krijgen na 10 dagen eeuwig heen en weer gemail en gebel een weekend of midweek in een van hun parken aangeboden.
Je begrijpt dat wij het risico niet meer willen lopen om onze vakantie te laten verpesten. Daarnaast willen wij onze gezondheid niet gevaar laten lopen.
Zelfs mochten wij geld toe krijgen zouden wij niet meer verblijven in een park van Oostappen, en ZEKER niet in de Droomgaard.
Ga hier niet heen als je ook maar van een klein beetje hygiëne houdt.

P.s. het park hield enkele dagen radiostilte op mijn verzoek het geld terug te storten. Vanmorgen weer gebeld en na nogmaals de foto's en filmpjes te sturen,
heb ik een gedeelte (ong 75%) van mijn geld terug gekregen (minus de bedlinnen en toeristen belasting)....
Dit was niet mijn eis richting hun, daarom ben ik genoodzaakt om toch een review als deze achter te laten.
Daarnaast hoop ik jullie te waarschuwen, maar vooral dat ze iets gaan doen aan hun algehele staat van het park. Zoniet, zal mijns inziens deze keten spoedig haar deuren kunnen sluiten.

Sterke punten
Niet kunnen ontdekken

Zwakke punten
Zie stukje

Bezoek Oostappen Reviews over Oostappen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Oostappen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden