Oostappen - 79 Reviews

Last updated: 5 juli 2019
Oostappen Logo

6.5% aanbevolen, 79 Reviews

  1. Oostappen
  2. Oostappen Reviews
  3. Schrijf ook een review over Oostappen

Niet tevreden over Oostappen? Probeer dan eens Hogenboom Vakantieparken.

Oostappen

De Oostappen Groep Vakantieparken

Nederland en België zijn heerlijke landen om in te wonen en te recreëren. Het landschap is gevarieerd en hoe klein we in het grote Europa misschien ook zijn: ieder gebied, iedere regio heeft zijn eigen charmes, zijn eigen taal en eigen gebruiken. Het is dan ook niet zonder reden dat de Oostappen Groep tien vakantieparken heeft gesitueerd op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

Oostappen Details

Hits: 1245

URL: http://www.oostappenvakantieparken.nl/

Categorieën: Vakantieparken Europa

Reviews: 79


Oostappen reviews (77):

Oostappen - GA NIET NAAR CAMPING PRINSENMEER !

0

Review:
Ga niet/nooit naar dit park. Het is overbevolkt met asociale lui en bovendien zijn er zo’n 500 Poolse arbeiders gehuisvest die op hun beurt weer onguur volk aantrekken. Mijn ervaring hiermee is dat er geprobeerd is mijn tv uit caravan te stelen maar daarbij stuk is achtergelaten en dat enige tijd later de camping tafel en twee stoelen zijn gestolen van onder de luifel. Bij kennissen was tegelijker tijd ook hun tafel gestolen en bij andere buren met seizoensplaats was een vrijstaande slaaptent in zijn geheel gestolen. Er is geen controle op de camping DUS GA ER NIET HEEN en als je al geboekt hebt, zorg er dan voor dat er 24/7 iemand bij je spullen aanwezig is

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
zie bovenstaand verhaal

Lex van B beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Verschrikkelijk park

0

Review:
Wil er niet te veel over zeggen alles gesloten in eind juni en slim verouderd zooitje.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zat

Strijker beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Nooit meer Oostappen

0

Review:
Mensen trap er niet in, allemaal mooie praatjes alles lijkt perfect tot je ingeschreven hebt en sleutel ontvangen hebt.
In de bungalow kon in de woonkamer geen raam open, geen vaatwasser deze was kapot geen wifi omdat in de week die wij geboekt hadden 11 juni t/m 16 juni restaurants gesloten waren, bij de receptie vertelde ze als wij wifi wilde hebben moeten je 15 min met de auto naar een andere plaats. Wij kregen een boekje met kortingsbonnen voor het restaurant wat wij niet konden gebruiken dus, enz. ik stuurde een klachten brief en kreeg een mail terug dat wij gebruik konden maken in de weekenden als het restaurant open was, wij zijn op dinsdag 11 juni aangekomen en zondag 16 juni voor 10:00 moesten wij het huisje verlaten. sterker nog, ons welkoms drankje konden wij de laatste dag krijgen !! nooit maar dan ook nooit meer oostappen groep, allemaal mooie praatjes

Sterke punten:
Liegen

Zwakke punten:
Maar genoeg

Wat raar is, als je deze mail wilt versturen ben je verplicht akkoord te gaan met a.v.

M. Mouwen beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Droomland nachtmerrie

0

Review:
BEDWANTSEN !!!!
Ga hier niet naar toe.
Schrap dit adres uit je Tom Tom .

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
BEDWANTSEN na 1 nacht geen plekje zonder bult .

Marian beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Oostappen- Prinsenmeer ronduit slecht

1

Review:
Ronduit slecht!
Incident gehad met pubers.
Eerder vertrokken, maar krijg geen geld terug van de camping. Want het was toch afgehandeld. Ja dat kan, maar mijn vakantie en de verjaardag van mijn kleuter is verpest. En niet geheel onbekend probleem, gezien de verhalen bij de reviews, die ik helaas nu pas lees.
Ook receptie gesloten tot 10u, waardoor voorkeursplaats niet fatsoenlijk is besproken. En kon ook na incident bij vervroegd uitchecken niet bespreken, want pas om 10u open. En je moet voor 10u uitchecken...
En veel gesloten bij “Plaza”, alsof eind juni nog geen seizoen is....het personeelsfeest bleek belangrijker te zijn. Ik heb het team customer care aangeraden om de naam te veranderen in team klachtenafhandeling per mail. Kennelijk hebben ze geen behoefte aan om hun naam hoog te houden en alleen maar volk aan te trekken die gedoe geven. Een telefoontje na een nogal vervelende situatie waarin genoodzaakt was om de politie te bellen, was op z’n minst op z’n plaats geweest de volgende ochtend! Of na melding online.
Prima dan niet. Ik denk dat negatieve recensies ze nog veel meer gaan kosten, het zag er ook al vrij oud uit allemaal qua zwembad enz.

Sterke punten:
Dat de zon scheen ;-)

Zwakke punten:
Slecht bereikbare receptie
Geen fatsoenlijke afwerking melding incident
Asociale pubers op de camping zonder toezicht
Plattegrond klopt niet, dus voorkeursplek voor niets betaald
Veel dingen in de Plaza nog dicht eind juni

Vers beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Marina Beach, een troosteloos park...

0

Review:
Wij hadden een weekendje geboekt in een 6 persoons bungalow. Voor de prijs die je betaalt verwacht je geen luxe maar zowel het park als het sfeerloze huisje zagen er armoedig uit. De basisvoorzieningen waren er maar de vaatwasser was stuk, daar hing ook een briefje “buiten gebruik” dus kennelijk was dat al langer bekend en van de schuifdeur naar het terras ontbrak zodat je buitenom moest lopen als je op het terras wilde zitten. Voor het verwijderen van de klinken in alle huisjes was bewust gekozen nadat deze vernield waren door eerdere bewoners. Er komen nieuwe puien vertelde ze bij de receptie waar het personeel vriendelijk was. Bij de eethoek stonden 5 stoelen i.p.v. 6. De accommodaties en faciliteiten zoals speeltoestellen ogen als vergane glorie. Het park is slecht onderhouden en daarmee beslist geen aanrader! Voor ons geen Oostappen vakantieparken meer.

Sterke punten:
N.v.t.

Ineke beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Ford Oranje 2.0

0

Review:
Oostappen Arnhem.
Wij hadden echt even de behoefte om een weekendje van huis te zijn, we hadden er daarom ook erg uitgekeken.
Lekker even weg!
Bij aankomst ontvingen we de sleutels van het chalet.
Eenmaal aangekomen bleek dat de schoonmaakster nog bezig was, prima, kan gebeuren.
We besloten een rondje terrein te doen.
Het viel direct op dat er weinig tot niks aan het onderhoud gedaan werd, de chaletjes zagen er oud uit.
Op het terrein (rond de klok van 3) liep een dronken (of lijp van de drugs) dame.
Hmmm... dacht ik, ik weet niet of ik mijn dochter hier onbewaakt buiten laat spelen.
Na een tijdje te hebben gewandeld besloten we terug te keren naar het chaletje in de hoop dat we naar binnen konden.
Dat kon!
Maar wat wij daarbinnen aantroffen:
1: een vreselijke lucht
2: drap op het aanrechtblad
3: poep in de toiletpot, met op de deksel van de pot een papiertje met daarop: schoongemaakt door Oostappen
4: kapot meubilair
5: vieze vlekken in de bank
6: gore/ verkleurde gordijnen
7: kabouterbedjes met flitterdunne matrasjes
8: vergeelde kitranden in de badkamer
9: opgewassen servies
10:GEEN BEDDENGOED (lakens dus)

Beddengoed: de lakens konden we ophalen bij een houten loket, daar zat een nuvere, spraakloze gast... ook wel personeelslid genoemd
Bij het uitpakken van het pakket kwam er een zeer, maar dan ook echt zeer onaangename geur vrij. Normaliter, bij een bijvoorbeeld Landal park ruikt zo'n beddengoed pakketje fris (naar Lenor/ Robijntje bijvoorbeeld) helaas rook dit pakket niet naar roosjes.
Ik zal de geur proberen te omschrijven...
Het geurtje had veel weg van het plaggenhutten museum in Bargerveen, muf dus, je zou het ook kunnen vergelijken met de geur van kringloophal, daar het voornamelijk oude matrassen ruikt!

Ik kon amper dan ook amper slapen van de smerige, muffe lucht, ik werd er zelfs een beetje misselijk van en ik voelde me erg smerig door het vieze huisje.

De volgende ochtend zaten we al om 8:00 in de Doppio in Arnhem zelf. We hebben daar besloten om niet nog een nacht te blijven, wel wilden we nog even genieten van het mooie Arnhemse centrum.

In de avond zijn we teruggereden.
Thuis hebben we alles ontsmet, alles rook vies, zelfs wij roken vies.

Gelukkig gingen we een paar weken later weer weg, naar een Landal park, daar hebben we enorm genoten van het luxe, verzorgde huisje.

Als we vooraf even de reviews gelezen hadden, hadden we hier niet heengegaan... Dit is achteraf een beetje dom geweest.
De reviews liegen er niet om.

1 keer en nooit weer, Ford Oranje 2.0 is dan ook de beste omschrijving voor dit krotkamp!

Hartelijke groet,

JB

Sterke punten:
Uhhhh... geen!

Zwakke punten:
Bovengenoemde punten!

JB beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Ronduit slecht.

0

Review:
We zijn een weekendje geweest op oostappen prinsenmeer. Althans we hebben betaald voor een weekend maar zijn van ellende zondags om 1 uur alweer vertrokken. Cafetaria en Ijssalon niet open luchtkussen buiten leeg draaimolen dicht trampolines gesloten en verder helemaal niets te doen voor de pubes die we bij ons hadden of de 7 jarige op het zwembad na die veel te vroeg dichtging. Accomodatie is vies bedden waardeloos te weinig bestek geen grotere schalen kopjes waar nog geen senseo inpast van ellende zelf grote mokken moeten kopen bij de supermarkt. Daarnaast was de bekleding van de banken gewoon echt ranzig stond er een stoel die vlam gevat had in het verleden en dan een klein rond tafeltje waar ke hooguit met 3 man aan kan eten geschikt voor 6 personen. Waterkoker zat de schimmel in. Melding gemaakt bij receptie wordt niets mee gedaan. Vloeren waar de stukken uitwaren en een koelkast waar de stukken glas inlagen. Eten was in het Caribean gebeuren niet slecht qua smaak maar wel qua hoeveelheid prijs verhouding. Daarnaast meerdere malen gewoon dingen willen bestellen en dan de melding krijgen dat ze er niet waren.Overvloed aan Polen. Rondom voor mij NOOIT GEEN OOSTAPPEN MEER.

Patricia beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Prinsenmeer "tokkie ervaring"

3

Review:
Mijn dochter had gereserveerd voor haar, mij als moeder en oma van haar 3 kinderen van 3,4 en 6 jaar. Van 23 tot 27 april 2019.
De eerste avond al te maken met vervelende pubers. Met de dag gekker. Donderdagavond escalatie. Mijn kleinkinderen bang. Eén tokkie moeder kwam naar indoor speeltuin waar de pubers de boel aan het domineren en slopen waren. Ballen vlak naast mijn hoofd keihard tegen de muur gooiden. Gezegd mij met rust te laten. Werd erger. Die moeder zei gewoon tegen het stel mijn dochter een kopstoot te geven. Melding gemaakt. Er schijn een groep bekend te staan voor overlast. Er was maar 1 meneer Vincent die ons netjes te woord heeft gestaan. Voorstel om voor onze veiligheid extra langs onze accommodatie te rijden. Wij zijn één dag eerder naar huis gegaan vanwege onveilig gevoel. Het liefst hadden we dezelfde avond gegaan. Zeer slechte organisatie. Heb op meerdere manieren gereageerd en hoor niks terug. Bij vertrek heeft mijn dochter nog gesprek met beheerder gehad. Hij zegt geen verantwoording gasten-gedrag te nemen. Omdat er gewoon geen toezicht is, kunnen mensen doen wat ze willen. Mag toch vertrouwen op veiligheid voor de kleinkinderen. Meerdere mensen gesproken aldaar. Ook met negatief commentaar op die groep. Zelfs iemand die zelf beveiligingscamera heeft geplaatst. Wij willen compensatie voor de gemiste kans en de angst van mijn kleinkinderen. Die riepen zelfs om papa te bellen en laten komen van zijn werk. Dacht een paar leuke dagen te hebben. Is één groot debacle geworden. Dochter zal nog kontakt met haar rechts bijstand verzekering nemen. Tot nu voel ik ons niet serieus genomen. Ben benieuwd of mijn dochter nog wordt terug gebeld, als afgesproken. Wij willen het er anders niet bij laten zitten. Zal anders zoveel mogelijk via social media negatieve reclame plaatsen. Vooral niet het "kamp" waar tokkie s hun gang kunnen gaan en mensen, maar erger kinderen het leven zuur maken.
Groet van een zeer teleur gestelde oma en moeder

Zwakke punten:
Totaal geen toezicht.

S. de Kiew beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Slecht, Vies, Nooit meer!!!

0

Review:
Wij waren op vakantiepark Hengelhoef. Bij aankomst (Voorjaar vakantie) was er genoeg te doen. Na het weekend was de vakantie in België afgelopen en dus ook gebrek aan personeel. In het zwembad was het buitenbad gesloten hele dag. Om 17:30 ook de glijbanen. Verder waren de vloeren erg smerig. Ook het sanitair was erg vies. Bij de dames kwam zelfs het water van het chemischtoilet door de afvoer naar boven. Voor de kids was er ook geen animatie. Bij navraag receptie zou dit in de tweede week van de voorjaar vakantie wel het geval zijn. Voor ons geen Oostappen meer. Jammer.

Sterke punten:
N.v.t.

Zwakke punten:
Te veel betaald. Vies. Veel Polen. En ga zo maar door.

Naro Zim beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Oostappen

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Oostappen aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Oostappen aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Oostappen


Home » Vakantieparken Europa » Oostappen