De Oostappen Groep Vakantieparken Nederland en België zijn heerlijke landen om in te wonen en te recreëren. Het landschap is gevarieerd en hoe klein we in het grote Europa misschien ook zijn: ieder gebied, iedere regio heeft zijn eigen charmes, zijn eigen taal en eigen gebruiken. Het is dan ook niet zonder reden dat de Oostappen Groep tien vakantieparken heeft gesitueerd op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

Oostappen Reviews

  Ons zie je nooit meer terug

  Huisjes zijn ontzettend vies, incompleet, slecht onderhouden, dingen kapot
  Tl boven bed onveilig. Geen duidelijke parkeerbeleid
  De omgeving is prima

  Sterke punten
  De omgeving, mooi bosrijk gebied

  Zwakke punten
  Huisje is vies, incompleet en diverse zaken. Wel een envelop dat wanneer je iets stuk/kwijt maskt wat je moet betalen

  Gold digger

  Nicole gold diger je grote bek je eigen soort schoonmakers is hé taak hoop familie gilles je aanpak keihard ,ik zie en hoor je mensen aanspreek echt je had mijn vrouw niet moeten wezen

  Sterke punten
  Peter

  Zwakke punten
  Nicole

  Belachelijk, wat een zooitje..

  Mijn 1e ervaring met Oostappen Hengelhoef is echt heel triest. Toen wij aankwamen in onze accomodatie, hing er een lucht in de caravan, alsof er iets dood lag te gaan. Alles was erg vies. Zelf een uur bezig geweest alles schoon te maken, maar de vieze lucht was niet wg te krijgen. Bleek uiteindelijk het lekbakje van de koelkast vol met schimmel, maar zelf na vervanging bleef de lucht. Volgende dag een nieuwe locatie gekregen. Deze caravan was minder vies, dus "acceptabel".

  Op de dag van aankomt een frietje gehaald, waarbij je dus echt de hoofdprijs betaald. Krijg je een half bakje friet, met heel veel vieze saus, uhh oh nee, de sate saus was al op..

  Onderstaand even een opsomming:
  - Zwemparadijs was voor de helft open, wildwaterbaan en buitenbad gesloten i.v.m. defect.
  - Midgit Golf baan kapot
  - Luchtkussen kapot
  - Bij de ingang van de camping zit de vuilstort, de lucht is echt te ranzig (dat is je 1e ervaring voordat je de camping op loopt)
  - Alles is vies
  - Animatie voor de kinderen is zwaar onder de maat, ze proberen het wel maar is niet zo best
  - Geen afscheiding bij de caravan, iedereen loopt dwars door je "terassje heen", totaal geen privacy
  - Op de weg naar de receptie en zwembad etc. staan kermis lui en marktlui, om je zooi aan te smeren, lijkt wel of je in Turkije op de boulevard loopt

  Wij hebben er zelf maar het beste van gemaakt, maar ga daar nooit meer naar terug! Het personeel vertelde zelfs, dat het echt triest is, totaal geen onderhoud. Volgens het personeel, zijn de kastelen en huizen in Spanje van de bolle kale man Gilles, belangrijker.

  Dus geen aanrader!

  Sterke punten
  Het heeft heel veel potentie, maar word echt afgebroken door slecht management!

  Zwakke punten
  Het is echt te veel massa productie. Snap dat je daar veel mee verdient als eigenaar, maar dan moet je het echt anders aanpakken.

  Niet fijn

  Het welkom op de camping was prima, netjes geholpen! De camping is afgelegen en leeg.. gelukkig was de camping achterop t terein en kreeg je weinig van voor mee.
  Personeel tekort.. betekent... cafetaria dicht, restaurant geen vriendelijk personeel.. ons 45 min laten wachten om te bestellen en dan zeggen... keuken is dicht.
  Wat een verschrikkelijk park.npoit weer

  Sterke punten
  Receptie was goed personeel

  Zwakke punten
  De rest was zeer slecht

  Slechte medewerkers

  Ongelooflijk hoe je hier word behandeld.\\r\\nWij hebben verrotte matrassen en zelfs een medewerker die hier had gekeken zei dat het niet oké was. Hij is afhankelijk van de mensen van de receptie. Wij dus weer bellen receptie dicht. Ik naar het noodnummer bellen word ons vertelt dat we beter naar huis kunnen gaan als we toch klagen. Kortom never nooit meer oostappen voor ons en wij gaan uiteraard hier eerder weg. Helaas geen geld terug omdat we volgens hun vrijwillig weggaan.

  Drama!!

  Heb er gewoon geen woorden voor, hoe je bij Oostappen wordt behandeld. Dat ze überhaupt bestaansrecht hebben!!

  Sterke punten
  Geen, die ene ster is al te veel!

  Ff bellen

  Nog even bellen naar de reserveringslijn van Oostappen, inmiddels 45 minuten verder blijft die vrouw herhalen een ogenblik alstublieft u staat in de wachtrij, gekkenwerk

  Super leuke vakantie

  Wij hadden een midweek geboekt van 10/6/22 tot vandaag 15/6/22 met onze camper.
  Wat ons gelijk opviel is dat de camper plaatst super gelegen was aan het water en ruim 90 vierkante meter groot was. Stoom en water was aanwezig. Wij hebben heerlijk genoten met ons kindje. Die kon heerlijk spelen en wij hebben het super fijn gehad. Vrienden van ons hadden een huisje geboekt hebben we ook een avondje gezeten en zag er vrij netjes uit. Het is niet nieuw maar zeker leefbaar. En het was schoon.
  De openbare toiletten en douchen worden 3x per dag schoon gemaakt en bij ons was het ook elke keer schoon. Gisteren gelijk weer bijgeboekt voor Augustus op het zelfde plekje even bellen naar het park en het wordt geregeld. Personeel is netjes en behulpzaam. Peter zelf nog gesproken aardige man die goed meedenkend is en tijd voor ze gasten vrij maakt. Er is veel te doen voor kinderen dat was voor ons het belangrijkste. Tip voor de campers vak p is top!!!

  Sterke punten
  Ze hebben heel veel speeltuinen en activiteiten voor kinderen onze zoon vondt het geweldig en veel speel ruimte.

  Geen reactie

  Met Le bruyn uit Hoogerheide
  We hadden geboekt van 20 mei tot 4 juni blauwe meer S23
  Het begon al 20 mei onze vertrekdag smorgens krijgen we mail dat alles gesloten was dat was al balen
  Zijn we daar een paar dagen komt er van woensdag tot zondag ochtend een grote voetbal ploeg die heel veel overlast bezorgde dag en nacht heb dit ook snachts gemeld
  Heb er ook opnames van gemaakt

  Omdat er op de camping niets te doen is gaan we savonds van het park en als we terug komen is het park pik donker er brand geen lantaren paal we kunnen nog niet fatsoenlijk naar de wc lopen verschillende keren gemeld

  Echt een baal vakantie spaar je en kijk je dan een heel jaar naar uit
  En zeer teleurgestelde fam Le bruyn uit Hoogerheide

  Vies en vet

  Grote vette bende. Word niets aan gedaan

  Sterke punten
  Eigenlijk niets,

  Zwakke punten
  Eigenlijk alles, vies, en kapot, bedden waar je eigenlijk lekkerder op de grond slaapt. Wensen geen gezeur of kritiek. Kortom 1 grote bende.

  Slechte kwaliteit

  Onverzorgd, kapotte vieze accommodatie! Kapotte tv, losliggende planken op terras en loshangende gordijnen. Park oogt slecht verzorgd! Service van personeel is er niet. Als je aangeeft dat iets kapot is word je afgesnauwd. Bedden zijn vies en voor hele kleine mensen. De natuur om het park is geweldig maar het park is zwaar onder de maat.

  Zwakke punten
  Vies kapot

  Catastrophe

  Aan alle mensen die het leuk vinden om in een smerige accomodatie te verblijven met een kapotte geiser, lekkende douchecabine, geen tvsignaal hebben, een loszittende kraan , een bad waar de stop niet uit wil , bellen met de receptie geen probleem vinden, zelf naar de receptie lopen om dat er weer iets niet werkt, vervolgens meerdere malen monteurs over de vloer hebben, zou ik zeggen: meteen boeken! Jullie hebben dan een topvakantie! Wij vonden het niet leuk, en zijn zwaar balend twee dagen eerder als gepland vertrokken! Nu ruim 2 weken later hebben we nog steeds niet een reactie van Oostappen op onze mailtjes met klachten over Oostappen Prinsenmeer gehad! Ja zo’n standaard mail die ze iedereen sturen , niets persoonlijks aan kunnen ontdekken! Wij gaan nooit Meer naar Oostappen, zonde van je geld!

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Memorabele beleving

  De start van ons avontuur was al veelzeggend. We werden voor inchecken al gewaarschuwd door een vriendelijk gezin, welke met gierende banden weer weg gingen. Na ontvangst pasje, helaas geen toegang tot het chalet. Allervriendelijkst personeel kwam snel aangereden om dit verhelpen (hebben ons 3x buiten gesloten en de mensen die in Arnhem werken zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam). Toen kwamen we binnen.. op het eerste oog leek het redelijk schoon, het rook alleen al wel muf. Het was koud, de kleine gaskachel kon alleen de woonkamer al niet aan. Natuurlijk met temperaturen boven de 20 graden hoeft dit niet uit te maken. De oppervlakten zelf even schoongemaakt, keukenkastjes en vloeren kwam het zwart af. Condens, schimmel en plasjes water in de slaapkamer, badkamer, andere slaapkamer dagelijkse kost. De groeiende schimmel in onze 4 daagse vakantie was werkelijk een sport om te kunnen volgen. Een kleine hernia opgelopen door de matrassen (lees vlekkerig beddengoed, doorgezakt matrassen, vlekken op matrassen, vlekken aan de muur). En dan de geur. Je went er haast aan, maar toch ook niet. Na 2 dagen zat het in onze poriën en de natte hond van de buren was een verademing om te ruiken als je je neus uit je eigen haar haalt. Over de bank niets meer dan lof, we hebben ervaren dat zelfs op onze leeftijd onze kosten nog spieren bezitten die hard zijn (gelukkig zijn we jong genoeg om nog geen doorligplekken te krijgen). Er lag zelfs als welkompakket nog lego en broodkruimels op ons te wachten. Toen maar koken, nadat het blauw stond kwamen we tot de conclusie dat de afzuiging bestond uit een roostertje in de muur. Maar gelukkig werken de beschimmelde ramen goed en kunnen deze open en dicht. De volgende ochtend eropuit getrokken (arnhem is echt een top centrum)en toen deden de pasjes het helaas weer niet. Maar tada, onze reddende engel kwam snel aangesneld! Het grote voordeel van een park als deze, is dat er van alles te kijken is tijdens een wandeling. Van speelgoed tot vuilnis, van bedden op caravans tot tentjes in de kou. En in het chalet voldoende sneeuw op de tv om je dagen mee te vermaken. Het gezelschap was goed, daar draait het om. Maar ik ben blij dat ze normaal lekkerder ruikt.

  Sterke punten
  Personeel, al dan in het Duits en Engels, fantastisch volk

  Zwakke punten
  Hygiëne
  Warmte
  Ventilatie
  Verwarming
  Slaapcomfort
  Zitcomfort
  Bevroren wc brillen
  Zee op de vloeren

  Basis levensbehoeften dus.

  Ongehoord slecht

  In de herfst vakantie een mid week geboekt. Dachten een normaal huisje aan te treffen. Normaal voor Nederlandse begrippen. Dat wil zeggen schoon netjes en mag een beetje geleefd zijn. Niets is minder waar bij aankomstbij. Bij de receptie stonk het naar rook en werd er gerookt. Er werd verteld dat het restaurant dicht was wegens geen kok.
  Bij aankomst bij het huisje stond de vuilnis nog buiten, was het buiten zitten kapot en de entree trap gammel met spijkers die uitsteken. Binnen stonk het naar de rook en in de badkamer stonk het muf en was alles geel en zwart aangeslagen. In de keuken zaten spatten van de vorige bezoeker en kringen op de tafels.het meubelstuk van de tv was niet in orde en viel bijna uit een. Het zit meubilair zat als een plank evenals de bedden die maar 70 cm breed waren. Verder was de cv en gaskachel niet volgens de veiligheid schriften en mist er een co2 melder.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Te veelom op te noemen

  Héérlijk genoten! Prinsemeer, Asten

  Na deze reviews te hebben gelezen dacht ik, ...oeps! Dat word horror. Had al geboekt maar het viel reuze mee! Heb eerlijk gezegd super genoten van dit verblijf. Mooie omgeving, prachtig meer, inclusief eendjes! Het zag er allemaal goed verzorgd uit, niets om op aan te merken. De chalet (stacaravan) was ook prima en schoon. Alles wat je nodig hebt staat erin. Het is geen nieuwe chalet, dus hier en daar kom je wel wat gebruikerssporen tegen, wat naar mijn inziends logisch is. Ik ben samen met mijn hondje naar dit park gegaan, honden zijn welkom (((-: en die heeft ook heerlijk genoten! Let wel even op de openingstijden betreft diverse faciliteiten, buiten de vakantie tijd en weekenden om, zijn deze anders. Het personeel heb ik vriendelijk ervaren. In de supermarkt heerlijke verse broodjes en gebak. Genoeg produkten. De supermarkt is wat oudbollig maar ook deze word uiteindelijk nog gemoderniseerd. 1 punt waar ik mij wel aan stoorde zijn de gasten die alles van zich afgooien zoals blikjes, luiers, flessen. Dat noem ik asociaal en dit kan ik het park niet kwalijk nemen, het personeel was juist druk bezig om al die rommel op te ruimen.
  Het is maar net hoe je het ...belicht.

  Sterke punten
  Mooi gelegen, hond vriendelijk park. Mooie natuur, prachtig meer, goed onderhouden, gast vriendelijk personeel.

  Zwakke punten
  Voor nu de supermarkt qua uitstraling, (word aangepakt) Daarin tegen zijn de produkten die er te koop zijn prima.

  Nooit meer

  Gewoon slecht.
  Alles is dicht en is verouderd.
  De huisjes zijn vies en beschimmeld.
  Er is geen winkeltje.
  Kortom nooit meer

  Sterke punten
  Slecht onderhouden
  Schimmel in de caravan

  Zwakke punten
  Geen winkeltje
  Geen verse uien op mij. Frikandel speciaal

  Zeer slecht

  Alles is zeer slecht onderhouden, lijkt alsof er niks aan onderhoud wordt gedaan. Ook is het alsof er niet is schoongemaakt voordat er mensen in kwamen. Hagelslag lag nog op de banken en honden brokken in de kast. Ook is er qua keuken gereedschap niet veel aanwezig. Alles moet gesneden worden met een broodmes. Eigenlijk verdient dit nul sterren, kan je helaas niet invullen.

  Zwakke punten
  - het is niet schoon
  - spullen zijn kapot
  - ouderwets
  - banken zijn helemaal ingezakt
  - matrassen zijn stuk en beddengoed zit onder de vlekken

  Vreselijk

  Het is echt vreselijk. Vies, slecht onderhouden, heel vaag volk dat ik er rondloopt, geen privacy en alle hygiëne maatregelen worden aan laars gelapt. Horeca niet te eten, bedden om een hernia v a n te krijgen, vies s a nitair. OK het ko s t ook geen drol , maar zelfs dat is te duur voor je krijgt

  Sterke punten
  Uitchecken, hoe eerder hoe beter

  Zwakke punten
  Te veel

  Zwangere vrouw en kinderen dood ziek

  Waardeloos, ranzig en gevaarlijk.\\r\\nHeb eigenlijk geen andere woorden voor deze bende. Wees gewaarschuwd met zwangerschap en kinderen van 4 en 6. 2 weken geleden dachten we daar een fijne tijd te hebben maar helaas. Tussen de feestende jongeren tot diep in de nacht (wat ik ze gun) en dood ziek geworden. Gelijk vertrokken. Een normale buikgriep is er niks bij.

  Sterke punten
  De baas

  Zwakke punten
  Zijn zoon

  Waardeloos

  Vakantie park de berckt is een waardeloos park!!
  Veel te vol en ze kunnen de drukte niet aan.
  Vanalles kapot, lange wachtrijen, voor het inchecken bijna 2 uur in de rij gestaan!!
  Een half uur in de rij voor een ijsje.
  Wil je ergens aan deelnemen, zit alles vol.
  Maar ja massa is kassa voor meneer gillis.
  Ik ga nooit meer naar de ooststappen vakantie parken!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Nooit meer heen een Hel camping

  park Blauwe Meer voor 6 personen. Het was Vreeselijk Ten eerste toen we aan kwamen was het huisje niet in orde in de slaapkamer hingen de handvatten van de kasten op half 6 In de douchecabine zat de douch vast met tiewrap  en de wc stonk vreeselijk naar de urine.In  een van de slaapkamers is me dochter door de bed heen gezakt terwijl ze helemaal niet zwaar is kind van 8 jaar oud en rond de 30kg.
  In de keuken kon je geen koffie of thee zetten want de stopcontact  werkten niet viel steeds ui
  Als je wilde koken dan kwam eerst hele hoge vlam uit de pit en daarna rook het hele huisje tijdens het koken naar het gas zoveel gas kwam vrij We wilde een dagje fietsen huren nou dat was ook een en al ramp de eerste beste fietsen die je kreeg dan waren of de zadel kapot of je kon ze niet verstellen de banden waren leeg en van sommige lag zelfs de binnenband eruit ze werden totaal niet nagekeken heb 3a4 keer terug moeten lopen om de juiste sleutels te kunnen krijg nou dat was ook een probleem want je kreeg steeds verkeerde sleutels mee en wij moesten maar zelf gaan bekijken of de fietsen die daar staan goed waren
  De zwembad was zo klein dat je ruimte had alleen voor 2 goudvissen terwijl 100 man naar binnen mocht .Er werd tegen ons gezegd door de kermis  medewerkers toen we aankwamen Welkom op de HEL vakantie!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Op tv en krant

  Als je de reviews leest schrik je, maar het is echt zo erg als de meeste mensen schrijven, allen werd er niets aan gedaan, maar dan komt het op de televisie en in de krant en dan kan het allemaal wel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Geld terug gewoon schandalig

  We zijn ooit in Arnhem geweest verouderd oké maar dit was zo vies dat we gelijk rode stipjes uitslag kregen ...Het stonk verschikkelijk. De deur ging niet open aan de andere kant...de tuin afgetrapt grasveld vol afval spinnenwebben sigarettenpeuken vind gewoon dat mensen de helft van hun geld terug moeten krijgen dit is gewoon oplichting! Bijna 400euro voor een weekend te gek voor woorden en zijn mensen die keihard moeten werken om uberhaupt dit geld op tafel te toveren.Eindelijk kunnen kinderen op vakantie gaan zodat ze ook kunnen meepraten.Het is echt te gek voor woorden dat er reclame wat gemaakt op tv en dat het in het echt in vreselijke staat is!!!!!!! Walgelijk is eigenlijk wat er allemaal gekocht wordt voor de fam Gillis daar is wel geld voor rijk worden met hun afgetrapte caravans! Zo kan ik ook rijk worden!

  Zwakke punten
  ...... genoeg te vertellen zie review

  Niet best

  Op het park in Arnhem geweest en zwaar teleurgesteld. Verwachting was niet hoog maar een dag eerder het weekend in de Eldorado chalet beëindigd. Wat een smerige bende. En alleen een bezem om er zelf nog wat aan te doen maar verder geen schoonmaak spullen aanwezig. TV amper beeld. Bedden verschillende vieze matrassen. Eigenlijk de ervaring zoals laatst bij de Vakantieman van Max maar dan nog een ietsje viezer. Jammer en heeft denk ik ook veel te maken met de ongeïnteresseerde houding van de beheerder. Wel zonde want met een beetje meer inzet zou het al een stuk beter kunnen worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Nooit meer walgelijk

  Op de camping in Arnhem geweest. Geboekt via Oostappen zelf. Op de site een mooie stacaravan ( Veluwe lodge) gezien en geboekt. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n vieze gore stacaravan gezien. Stond trouwens park lodge op en geen Veluwe lodge. Zelfs een varken zou hier niet in willen verblijven. Schimmel, vocht, matrassen uit de jaren 70. Denk dat ze ooit wit zijn geweest. Plafond zat op meerdere plekken los. Bahbah. Dan op televisie zeggen dat alles netjes moet zijn en een eigen keurmerk op de caravans plakken. Nou meneer Gillis u laat een behoorlijke steek vallen in deze. Wij hebben de caravan niet geaccepteerd en kregen een andere toegewezen. Deze eerst zelf moeten reinigen. Denk dat de vloerbedekking in de slaapkamers 1 a 2 jaar niet schoongemaakt zijn. Heb denk ik van 16 gezinnen DNA kunnen veilig stellen. Viespeuken. En dan moeten wij betalen voor de schoonmaak. Belachelijk en schandalig. Na 2 nachten in die gore bende naar huis gegaan. Wat kan een mens blij zijn om thuis te komen. Maar mijn weekje vakantie is verpest. Ik hoop dat je dit leest meneer Gilles. Het zou u ook sieren om een reactie te plaatsen. Nooit meer. Jullie verdienen een -10.

  Sterke punten
  GEEN GEEN GEEN

  Zwakke punten
  ALLES


Bezoek Oostappen

Schrijf een review