Boomhiemke - 2 Reviews

Last updated: 12 september 2019
Boomhiemke Logo

50% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Boomhiemke
  2. Boomhiemke Reviews
  3. Schrijf ook een review over Boomhiemke

Niet tevreden over Boomhiemke? Probeer dan eens De Achterste Hoef.

Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op het prachtige eiland Ameland. Midden in de duinen genieten de gasten in één van de prachtige bungalows. Van Finse Cottages tot bijzondere rietgedekte Villa's: stuk voor stuk bijzondere locaties voorzien van veel luxe en comfort. Daarnaast biedt Boomhiemke een overdekt zwembad en een heerlijke sauna om even helemaal te ontspannen. In het sfeervolle Restaurant de Dûvelshoek wordt met veel toewijding een uitgebreid diner of gewoon een lekker bord frietjes voor de gasten bereid.

Boomhiemke, voor het perfecte Vakantiehuis op Ameland.

Boomhiemke Details

Hits: 566

URL: http://www.boomhiemke.nl/

Categorieën: Vakantieparken Nederland

Reviews: 2


Boomhiemke reviews (2):

Boomhiemke - fijne vakantie

0

Review:
we hebben een fijn weekend gehad. het huisje ligt aan de prachtige duinen. mooi huisje , modern. er waren wel wat minpuntjes. slaap kamers heel klein de ruimte tussen de bedden was net groot genoeg om tussen de bedden te staan, maar daar aan/uitkleden was een uitdaging, ook was er maar in 1 kamertje een kleding kast. douchen was ook een uitdaging door de deur.

Sterke punten:
ligging van het huisje.

Zwakke punten:
zoals boven vermeld. en bij aanbeveling aan anderen zal ik het ook zo overbrengen. voor langer verblijf wel heel belangrijk

N. Ottink beveelt Boomhiemke aan bij vrienden/bekenden

Boomhiemke - Heel jaar gewerkt voor een week rust (800 euro)en

0

Review:
Een week verblijf en in die week twee dagen snoeiwerkzaamheden rondom bungalow. Oorverdovend lawaai, konden elkaar nauwelijks verstaan tijdens ontbijt op ons terras. Kinderen durfden niet te gaan fietsen want bang voor die 2 rijdende monsters. Naar receptie gegaan om klacht in te dienen. En aangegeven waarom die werkzaamheden in het hoogseizoen gebeuren. Receptioniste lachte me in mijn gezicht uit! Ik werd totaal niet serieus genomen. Haar uitleg was dat deze werkzaamheden elke week(!!!!!!) moeten gebeuren omdat het gras en de bomen snel groeien en het anders een wildernis wordt. Haar ook verteld dat afgelopen zaterdag een tractor heen en weer door de speeltuin reed. Hoefde ik me geen zorgen over te maken want die reed stapvoets dus geen enkel gevaar voor mijn jonge kinderen. Ze kon niets voor ons doen want dit is blijkbaar normaal! Slechte klachtafhandeling, wij komen hier nooit weer. Hele jaar gewerkt voor een week rust en dan 2 dagen herrie om je heen!

Sterke punten:
Ligging

Zwakke punten:
Slechte service, iedere week 2 dagen lawaaierige snoei en maaiwerkzaamheden, muf huis, slechte schoonmaak (stof en rotzooi onder bank en bedden)

Vd berg beveelt Boomhiemke NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Boomhiemke

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Boomhiemke aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Boomhiemke aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Boomhiemke


Home » Vakantieparken Nederland » Boomhiemke