Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op het prachtige eiland Ameland. Midden in de duinen genieten de gasten in één van de prachtige bungalows. Van Finse Cottages tot bijzondere rietgedekte Villa's: stuk voor stuk bijzondere locaties voorzien van veel luxe en comfort. Daarnaast biedt Boomhiemke een overdekt zwembad en een heerlijke sauna om even helemaal te ontspannen. In het sfeervolle Restaurant de Dûvelshoek wordt met veel toewijding een uitgebreid diner of gewoon een lekker bord frietjes voor de gasten bereid. Boomhiemke, voor het perfecte Vakantiehuis op Ameland.

Boomhiemke Reviews

  fijne vakantie

  we hebben een fijn weekend gehad. het huisje ligt aan de prachtige duinen. mooi huisje , modern. er waren wel wat minpuntjes. slaap kamers heel klein de ruimte tussen de bedden was net groot genoeg om tussen de bedden te staan, maar daar aan/uitkleden was een uitdaging, ook was er maar in 1 kamertje een kleding kast. douchen was ook een uitdaging door de deur.

  Sterke punten
  ligging van het huisje.

  Zwakke punten
  zoals boven vermeld. en bij aanbeveling aan anderen zal ik het ook zo overbrengen. voor langer verblijf wel heel belangrijk

Bezoek Boomhiemke

Schrijf je eigen review