Molenheide is gelegen in het centrum van fiets- en wandelparadijs Limburg (België) en staat bekend als één van de best uitgeruste bungalowparken. Het belangrijkste? Het gigantisch overdekt Speelparadijs ?Kids Valley? met sprookjesburcht en gunhouse en natuurlijk het Zwemparadijs ?Aquapolis? met kabouterbad en toffe glijbanen. Dé trekpleister is de nieuwe en mega indoor Minigolf ?De Mijn?. Verschillende thema?s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor een unieke belevenis voor iedereen!

Molenheide Reviews

  Niet doen!!!!

  Park molenheide is een redelijk park. Wij zaten in een penta. Een zoals het park zegt budgetvriendelijk huisje. Boek je die? Bereid je dan voor op een gevaarlijke trap, een niet werkende koelkast, een badkamer met alleen maar inkijk heel krap, keiharde plastic bedden, vies huis, aarde rondom je huisje dus veel vuil wat je naar binnen loopt en je kinderen die binnen no time zwart zien. Bereid je ook voor op enorm hoge prijzen, geen eigen eten en drinken mee mogen nemen naar de binnenspeeltuin, maar als je daar wat eet is het niet te eten en niet te betalen. Fles spa 1 liter 7,90!!! Bereid je ook voor op een parkmanager die je keihard uitlacht als je met klachten komt en na 2 maanden klagen je duidelijk maakt dat je liegt en bedriegt. Ik wil iedereen waarschuwen, ga NIET naar dit park. Voor ruim 2000 euro voor 1 1/2 week in de zomer kan je ergens anders veel meer vakantie verwachten. Enige wat ze daar doen is zakken vullen! Walgelijk!

  Sterke punten
  Niks, nadat, noppes!!!!

  De vergeten mijn

  Een spel golf gespeeld.de speeltapijt (gummi)van de holes liggen nogal niet heuvelachtig en op sommige plaatsen. Tot 3 x bij geplakt. Lampen de die defect zijn en balletje die vast blijven zitten. Als men hulp vraagt via intercom is er geen. spijtige zaak.

  Zwakke punten
  Duur voor wat het is.

  mingolf in de mijn

  een plezante ervaring, maar zeer jammer dat de banen er slecht bij liggen. Dit is 11,2 euro zeker niet waard.

  Sterke punten
  mooie entertainment

  Zwakke punten
  slechte golfbanen

Bezoek Molenheide

Schrijf een review