Oostappen Review - prijsverhoging

Oostappen - prijsverhoging

0

Review:
In juli 2018 boekten we op camping Prinsenmeer een seizoensplaats voor 2019. Bij de receptie werd al meteen gemeld dat dit mogelijk was omdat de tarieven voor 2019 intussen bekend waren.
Nadat we de boeking hadden afgerond kregen we meteen via email op 23-07-2018 de rekening met daarop het bedrag voor de staanplaats à €1998,= excl bedragen voor reservering, voorkeurplaats en diverse heffingen.
We moesten wel al meteen de helft direct aanbetalen.
Omdat we dit zo midden in de vakantie tijd niet op de plank hadden liggen, vroegen we om een andere betalingsregeling. Deze werd meteen toegestaan en op 25-07-18 kregen we een bevestiging via email om tussen 30-08-18 en 28-02-19 in gelijke delen de rekening te voldoen. Ook hier stond het staangeld van €1998,= (excl genoemde kosten) vermeld. Toen aan alle betalingen voldaan was informeerde ik waarom ik niet bij “mijn oostappen” mijn reservering kon inzien. De reaktie van Oostappengroep: de prijs voor de staanplaats was naar boven aangepast dus ik diende nog €62,= na te betalen. Bij telefonische navraag werd geantwoord door een medewerkster dat er inderdaad een fout gemaakt was door Oostappen receptie, maar dat ze van hogerhand te horen kreeg dat die verhoging toch betaald moest worden.

Sterke punten:
?

A. van Barsc beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Over deze review zijn nog geen reacties geschreven.


Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review