PonyparkCity in Collendoorn is een geweldig park voor sportieve ouders en avontuurlijke kinderen. Vakantie vieren in een Cowboy House en geniet van een heerlijke zonvakantie aan het strand van Sunset Beach. In het natuurrijke park voel je je al snel een echte cowboy. Ontmoet Sitting Bull, Zorro of Lucky Luke. Of ga schatzoeken, rodeo rijden, midgetgolfen of spelen in een van de vele speeltuinen. Ga met de cowboys mee op pony-avontuur door het bosrijke park of op een strandrit, waar de kinderen met een pony het water in mogen. En.. alle activiteiten zijn gratis. Yeehaa!


Ponyparkcity.nl Reviews

  Dit park is niet integer tegenover kinderen tot 12 jaar.

  De huisjes voldoen maar je komt toch echt voor de pony's.

  Sterke punten
  Mooie omgeving met bossen.

  Zwakke punten
  Af gelopen week in de herfstvakantie een midweek PonyparkCity geweest.
  Maandag ruim anderhalf uur in de rij gestaan voor de ponykaart en de sleutel huisje.
  In de rij kwamen de geruchten al los dat middels dagkaarten vrijdagochtend en maandag ochtend door vaste klanten de beste pony’s al geregeld waren.
  Aangekomen met onze ponykaart bij de stal stonden nog +- 30 pony’s veelal klein en niet geschikt om te berijden.
  Hieruit konden de klanten van de midweek onmogelijk een goede goede keuze maken voor hun kind.
  Dit is niet integer van ponypark-city, na rondvragen bij vaste klanten blijkt het systeem van dagkaarten elke vakantie te worden toegepast.Hierdoor staan talloze onwetende klanten met hun kinderen in de kou.
  Grote groepen meiden ouder dan 12 jaar houden populaire pony’s bezet.
  Lopen en rennen rond en jagen de pony’s op, maken foto’s en film die ja later op internet terug ziet.
  Beleid die in de folders van ponypark city staan worden niet nageleefd.Meiden met hun ouders die al jaren in dit park komen, huren 3 of meer pony’s per huisje en zijn vaak de 15 jaar in leeftijd gepasseerd.
  Jongere kinderen worden door de pony’s die overgebleven zijn in de stal, na berijden bang omdat de pony’s psychisch kapot zijn.
  Deze groep rest pony’s bijten schoppen of gooien kinderen eraf.

  Deze rest pony's komen dus steeds terug in de stal en worden aan de volgende klant met hun kind meegegeven met de aanbeveling, nou probeer anders deze maar uit het is een grote lieverd.

  15 minuten later staat het kind met deze pony weer huilend aan bij de stal, ouders die niet geheel door deze zaken heen prikken geven zelfs hun kind de schuld.

  U begrijpt deze kinderen durven later nooit meer op een pony of paard, denken dat alle paarden of pony's zo zijn.


  Al met al blijkt ponypark city voor het geld te gaan en niet voor het plezier van een kind tot 12 jaar.
  Voor ons en ons kind vooral uitgelachen door de 12 plus meiden over de pony die wij uiteindelijk kregen was er weinig of geen plezier meer mogelijk. We zijn dus al vroegtijdig vertrokken.

  Leg maar uit aan je kind dat het er uiteindelijk alleen om geld gaat.
  En hoe halen ze het in hun hoofd om in een zo’n drukke herfstvakantie 3 pony’s te verhuren aan meerdere huisjes met trouwe klanten met kinderen ouder dan 12 jaar.

  Triest, terwijl het een park moet zijn voor kinderen

Bezoek Ponyparkcity.nl

Schrijf een review