Reviews van deze auteur

Camperen bij bad hoophuizen

Review over DroomParken.nl

We hadden de eerste week niks te klagen,alhoewel het restaurant kun je beter niet gaan eten of je moet er een halve werk dag voor uittrekken, we zijn maar naar 3 uur weg gegaan. we moesten het na gerecht nog ontvangen,maar besloten dat maar niet meer af tewachten. (hebben wel betaald.)
Maar zaterdag ging het mis,naar de stortbui bleek ons veld niet instaat te zijn dit aftekenen.
Dus naar drie dag in de modder te hebben te staan hebben we maar besloten naar huis te gaan.we hebben maar even afgewacht , omdat we de wellness hadden besproken.savonds daar naar toegegaan maar als op slot de portier kon ons niet help .
Woedendert maar terug gegaan en begonnen met inpakken van die natte bende waar ze nioot langs zijn wezen komen kijken of ze wat voor ons konden doen. En zo zijn er nog wel meer dingen .blijkt de hele week de wellness voor niks te zijn waar we 25 euro voor hadden betaald,wel terug gekregen .maar ze hadden ook even bij ons langs kunnen komen om te zeggen dat de wellness gratis was, stond in de computer toch.het blijkt echt dat de bungalows voorrang hebben. We komen daarom daar nooit weer.

Sterke punten
Alleen een 10 voor de toilet vrouwen ,ze hadden ook naar die dikke stort bui de boel goed schoon.

Zwakke punten
De receptie van bad hoophuizen

reacties: