DroomParken.nl - 4 Reviews

Last updated: 1 april 2018
DroomParken.nl Logo

33.3% aanbevolen, 4 Reviews

  1. DroomParken.nl
  2. DroomParken.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over DroomParken.nl

Niet tevreden over DroomParken.nl? Probeer dan eens Dierenbos.

DroomParken.nl

DroomParken.nl biedt op 9 prachtige locaties in Nederland echte droomvakanties aan. Uniek en onderscheidend qua kwaliteit en diverse luxe accommodaties.

Op DroomParken.nl zijn altijd actuele lastminute aanbiedingen te vinden en regelmatig worden er leuke en originele vakanties in Nederland aangeboden.

DroomParken.nl Details

Hits: 481

URL: http://www.droomparken.nl/

CategorieŽn: Vakantieparken Nederland

Reviews: 4


DroomParken.nl reviews (4):

DroomParken.nl - Heerlijke plek om tot rust te komen

0

Review:
Het droompark in beekbergen is groot maar de ligging in het bos zorgt er toch voor dat je even weg bent.

We vonden de mensen van de receptie zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook gaven ze ons goede tips met uitstapjes die wij tijdens een regendag konden doen. Het park zag er ook zeer verzorgd uit. Dit is vaak in Nederland niet het geval.

Het huisje is ruim voor 6 personen. Terras en grote woonkamer. Prima ruimte voor 6 man. Ons huisje had ook een open haard, die hadden we natuurlijk nu niet nodig maar als het dadelijk kouder wordt is dit natuurlijk een goede toevoeging. Wanneer je het terrein uitloopt sta je meteen in het bos. Dus je kan lekker wandelen. En de receptie weet leuke wandelroutes.

De accomodatie was schoon. We hebben een keertje bij Barts Pannekoekenhuis gegeten. Daar kan je prima met je kinderen heen.

Sterke punten:
- vriendelijke personeel
- ruime huisjes
- mooie omgeving

Iris beveelt DroomParken.nl aan bij vrienden/bekenden

DroomParken.nl - Camperen bij bad hoophuizen

0

Review:
We hadden de eerste week niks te klagen,alhoewel het restaurant kun je beter niet gaan eten of je moet er een halve werk dag voor uittrekken, we zijn maar naar 3 uur weg gegaan. we moesten het na gerecht nog ontvangen,maar besloten dat maar niet meer af tewachten. (hebben wel betaald.)
Maar zaterdag ging het mis,naar de stortbui bleek ons veld niet instaat te zijn dit aftekenen.
Dus naar drie dag in de modder te hebben te staan hebben we maar besloten naar huis te gaan.we hebben maar even afgewacht , omdat we de wellness hadden besproken.savonds daar naar toegegaan maar als op slot de portier kon ons niet help .
Woedendert maar terug gegaan en begonnen met inpakken van die natte bende waar ze nioot langs zijn wezen komen kijken of ze wat voor ons konden doen. En zo zijn er nog wel meer dingen .blijkt de hele week de wellness voor niks te zijn waar we 25 euro voor hadden betaald,wel terug gekregen .maar ze hadden ook even bij ons langs kunnen komen om te zeggen dat de wellness gratis was, stond in de computer toch.het blijkt echt dat de bungalows voorrang hebben. We komen daarom daar nooit weer.

Sterke punten:
Alleen een 10 voor de toilet vrouwen ,ze hadden ook naar die dikke stort bui de boel goed schoon.

Zwakke punten:
De receptie van bad hoophuizen

Koster beveelt DroomParken.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

DroomParken.nl - Kansloos

0

Review:
Net terug van 3 weken met de tent op Bad Hoophuizen. Het chalet gedeelte ziet er fantastisch uit, het kampeergedeelte een drama. Velden zijn niet berekend op een bui regen. Water zakt ook na dagen niet weg. Het heeft dan meer weg van een moerasgebied. Kinderen konden niet buiten spelen. De koeien in de wei ernaast hebben het beter. Klagen bij de receptie heeft geen zin. Ze zouden zand komen brengen om gaten op kampeerplek te vullen maar ze moeten nog komen. Samen met andere kampeerders zelf maar zand gaan halen. Auto is uit de modder van het kampeerveld getrokken. Hierna mochten de auto's niet meer het kampeerveld op. Lampen in toiletgebouw waren stuk. Als je dit meldt, krijg je te horen: U bent de zesde al. Maak ze dan!! In het zwembad geen kleedruimte/aankleedkussen voor de kleintjes. Overlast tot diep in de nacht van Duitse jongeren in tentenkamp. Wordt niets aan gedaan. Nog steeds bouwverkeer. Ze richten zich duidelijk op de huisjes en niet (meer) op de kampeerders.

Sterke punten:
ligging

Zwakke punten:
slechte conditie kampeervelden
service

Jeroen beveelt DroomParken.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

DroomParken.nl - Nachtmerriepark i.p.v. droompark !

0

Review:
Wij hadden niets dan miserie gedurende 3 jaar. Vanaf aankoop tot nu. Alles hebben we gehad ! Ze beloofden de hemel op aarde. Niets van.
Bij aankoop werd beloofd dat we indeling chalet mochten kiezen, terras, meubels enz. We moesten niet ver in Nederland gaan rijden voor notaris en meubels, zegden ze. We zouden eigen parkeerplaats hebben en moesten op plannetje tekenen waar ligging van chalet zou zijn.
Indeling mochten we niet kiezen, voor meubels en Notaris naar Beekbergen ofwel gewoon meubels laten plaatsen, zonder kiezen. Terras werd foutief aangelegd. Blazen in vinyl. Gasmeter aangesloten op aantal buren, dus torenhoge rekening. Leidingen kabel uitgetrokken bij wegtakelen oud chalet.
Putjes gebrand in ruiten, bij plaatsen afsluiting bij buren. Vloer rot door waterlek.
Belofte eigen parkeerplaats na 3 jaar niet nagekomen. Altijd ellende.

Sterke punten:
Goede ligging, vlakbij zee.

Martens Ju beveelt DroomParken.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DroomParken.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou DroomParken.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DroomParken.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DroomParken.nl


Home Ľ Vakantieparken Nederland Ľ DroomParken.nl