DroomParken.nl biedt op 9 prachtige locaties in Nederland echte droomvakanties aan. Uniek en onderscheidend qua kwaliteit en diverse luxe accommodaties. Op DroomParken.nl zijn altijd actuele lastminute aanbiedingen te vinden en regelmatig worden er leuke en originele vakanties in Nederland aangeboden.

DroomParken.nl Reviews

  Dromen zijn bedrog

  Wij zijn misleid door Droompark Buitenhuizen.
  We hadden het duurste huisje geboekt maar kregen een brak huisje. Niet schoon (veel lange witte haren in de vloerbedekking, aangekoekte etensresten, spinnenwebben, stof en glasscherven is spoelbak en vaatwasser). Alle raambekleding was kapot. Er waren hele stukken van het badmeubel. Douchecabine was echt heel smerig. Dikke plakken geel gekleurde kalk of zoiets. Het rek in de douche was volledig verroest. Geen roosters in oven. Geen draaiplateau in magnetron. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het was allemaal zo erg dat onze dochter haar kleren niet in de kast durfde te leggen en mijn zoon niet durfde te douchen. Klacht werd na vier dagen afgerond. We zijn niet gehoord en misleid. Ook hoofdkantoor verdiept zich niet in deze casus en laat ons in de kou staan

  Heerlijke plek om tot rust te komen

  Het droompark in beekbergen is groot maar de ligging in het bos zorgt er toch voor dat je even weg bent.

  We vonden de mensen van de receptie zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook gaven ze ons goede tips met uitstapjes die wij tijdens een regendag konden doen. Het park zag er ook zeer verzorgd uit. Dit is vaak in Nederland niet het geval.

  Het huisje is ruim voor 6 personen. Terras en grote woonkamer. Prima ruimte voor 6 man. Ons huisje had ook een open haard, die hadden we natuurlijk nu niet nodig maar als het dadelijk kouder wordt is dit natuurlijk een goede toevoeging. Wanneer je het terrein uitloopt sta je meteen in het bos. Dus je kan lekker wandelen. En de receptie weet leuke wandelroutes.

  De accomodatie was schoon. We hebben een keertje bij Barts Pannekoekenhuis gegeten. Daar kan je prima met je kinderen heen.

  Sterke punten
  - vriendelijke personeel
  - ruime huisjes
  - mooie omgeving

  Camperen bij bad hoophuizen

  We hadden de eerste week niks te klagen,alhoewel het restaurant kun je beter niet gaan eten of je moet er een halve werk dag voor uittrekken, we zijn maar naar 3 uur weg gegaan. we moesten het na gerecht nog ontvangen,maar besloten dat maar niet meer af tewachten. (hebben wel betaald.)
  Maar zaterdag ging het mis,naar de stortbui bleek ons veld niet instaat te zijn dit aftekenen.
  Dus naar drie dag in de modder te hebben te staan hebben we maar besloten naar huis te gaan.we hebben maar even afgewacht , omdat we de wellness hadden besproken.savonds daar naar toegegaan maar als op slot de portier kon ons niet help .
  Woedendert maar terug gegaan en begonnen met inpakken van die natte bende waar ze nioot langs zijn wezen komen kijken of ze wat voor ons konden doen. En zo zijn er nog wel meer dingen .blijkt de hele week de wellness voor niks te zijn waar we 25 euro voor hadden betaald,wel terug gekregen .maar ze hadden ook even bij ons langs kunnen komen om te zeggen dat de wellness gratis was, stond in de computer toch.het blijkt echt dat de bungalows voorrang hebben. We komen daarom daar nooit weer.

  Sterke punten
  Alleen een 10 voor de toilet vrouwen ,ze hadden ook naar die dikke stort bui de boel goed schoon.

  Zwakke punten
  De receptie van bad hoophuizen

  Kansloos

  Net terug van 3 weken met de tent op Bad Hoophuizen. Het chalet gedeelte ziet er fantastisch uit, het kampeergedeelte een drama. Velden zijn niet berekend op een bui regen. Water zakt ook na dagen niet weg. Het heeft dan meer weg van een moerasgebied. Kinderen konden niet buiten spelen. De koeien in de wei ernaast hebben het beter. Klagen bij de receptie heeft geen zin. Ze zouden zand komen brengen om gaten op kampeerplek te vullen maar ze moeten nog komen. Samen met andere kampeerders zelf maar zand gaan halen. Auto is uit de modder van het kampeerveld getrokken. Hierna mochten de auto's niet meer het kampeerveld op. Lampen in toiletgebouw waren stuk. Als je dit meldt, krijg je te horen: U bent de zesde al. Maak ze dan!! In het zwembad geen kleedruimte/aankleedkussen voor de kleintjes. Overlast tot diep in de nacht van Duitse jongeren in tentenkamp. Wordt niets aan gedaan. Nog steeds bouwverkeer. Ze richten zich duidelijk op de huisjes en niet (meer) op de kampeerders.

  Sterke punten
  ligging

  Zwakke punten
  slechte conditie kampeervelden
  service

  Nachtmerriepark i.p.v. droompark !

  Wij hadden niets dan miserie gedurende 3 jaar. Vanaf aankoop tot nu. Alles hebben we gehad ! Ze beloofden de hemel op aarde. Niets van.
  Bij aankoop werd beloofd dat we indeling chalet mochten kiezen, terras, meubels enz. We moesten niet ver in Nederland gaan rijden voor notaris en meubels, zegden ze. We zouden eigen parkeerplaats hebben en moesten op plannetje tekenen waar ligging van chalet zou zijn.
  Indeling mochten we niet kiezen, voor meubels en Notaris naar Beekbergen ofwel gewoon meubels laten plaatsen, zonder kiezen. Terras werd foutief aangelegd. Blazen in vinyl. Gasmeter aangesloten op aantal buren, dus torenhoge rekening. Leidingen kabel uitgetrokken bij wegtakelen oud chalet.
  Putjes gebrand in ruiten, bij plaatsen afsluiting bij buren. Vloer rot door waterlek.
  Belofte eigen parkeerplaats na 3 jaar niet nagekomen. Altijd ellende.

  Sterke punten
  Goede ligging, vlakbij zee.

Bezoek DroomParken.nl

Schrijf een review