Reviews van deze auteur

Slechtste weekend ooit

Review over Oostappen

Via vakantie veilingen gewonnen.

Bij aankomst op het park gingen we ons inchecken. We kregen de sleutel en gingen naar onze accommodatie.


Dag 1.
Bij aankomst bleek dat ze vergeten waren het huisje schoon te maken, gebeld na de receptie en er kwam een schoonmaker hij lachte sorry vergeten maar maak alles goed schoon (kruimels over vloer, haren in doucheputje, inventaris wat ontbrak, overal stofwolken en zand op de bank)

Wij gingen met zijn 4tjes het park verkennen en bij terug komst was de woonkamer en slaapkamers gepoetst alleen helaas de douche vergeten daar lagen de haren nog in het putje. De wc had een lekkage hele vloer was nat en bleef doorlopen na het aftrekken.

Extra om 17.00 gaan eten zodat de kinderen om 19.00 mee konden doen met de animatie en dan krijg je na 2 1/2 uur gewacht te hebben op het eten toen kregen we het koud, de borden worden weg gehaald en opnieuw geserveerd (we hebben geconstateerd dat de borden even in magnetron worden gezet en dan terug krijgen) ik zelf kreeg pas 3 uur later eten toen mijn man en de kinderen al klaar waren.

Dag 2.
Volgende ochtend alle klachten gemeld bij de receptie krijg je een tegoedbon (€ 30) voor het eten voor het ongemak en ze zouden iemand langs sturen voor een lekkende wc.

Iedere avond met tandenpoetsen of na toilet gaan natte voeten. Inventaris zou ook bezorgd worden helaas niemand gezien en als je een medewerker aansprak kon hij/zij mij niet verstaan omdat ze uit polen kwamen en ik kan helaas niet goed genoeg de Engelse taal en hun geen Nederlands.


Animatie vanaf 4 jaar was ook echt waardeloos, ze hadden onderwerpen: vakantieliefdes, leren zoenen, date, jaloers zijn op elkaar, ipad wat gepikt was. Geen onderwerpen voor kinderen vanaf 4 jaar vind ik persoonlijk.

(Er liep een goepje meiden van ongeveer 8 tot 10 jaar langs onze accommodatie en we hoorden ze zeggen weet je wat wij gisteravond geleerd hebben, zegt de ander nee vertel, we hebben leren zoenen !!! Niet normaal toch op die leeftijd, kobus de kikker was er niet heel lang bij 2 liedjes en weer weg.)


Die avond gegeten en het was echt lekker. Alleen konden we de kinderen geen slusch ijs kopen want steeds was het ijs niet goed al vanaf vrijdag dat we aankwamen.


Zwembad bij de glijbaan een flinke verzakking zonder afzetting, mijn man is stratenmaker en gaf aan dat dit echt gevaarlijk is zonder afzetten, wordt er geantwoord ja dat ligt al een jaar zo maar ze kunnen het niet oplossen (bullshit)


Dag 3.

Nog steeds niemand geweest voor de douche schoon te maken, inventaris aan te vullen of de wc na te kijken (lekkage)


Laatste avond voor we na huis gaan, we besloten toch weer bij plaza te gaan eten omdat het gisteren echt lekker was.


Toen begon de ellende helaas weer: ik bestel een biefstuk medium en krijg hem rood, mijn man had het eten weer koud, kinderen kon ik weer geen sluch ijs kopen apparaat deed het weer niet, mijn zoon had een broodje hamburger al voor de helft op en een vrouw van de tafel naast ons wijst na de burger en zegt dan kijk rood van binnen. Ik draai de hamburger om en ja hoor helemaal rood van binnen. Borden laten ophalen en we wilde al nieta nieuws meer, geld terug kregen we niet maar wel een tegoedbon van € 20 terwijl de plaza pas later open gaat dan animatie begint en wij de volgende ochtend zouden vertrekken we konden hem niet meer inleveren helaas. Baas was aanwezig maar had geen tijd om even een gesprekje te plannen er werd ons een gratis drankje aangeboden voor het ongemak.


als je klachten meld word je afgescheept met een tegoedbon maar er komt niemand iets maken of oplossen.


GEEN AANRADER DUS, ECHT ONS ROTSTE WEEKEND OOIT

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Slecht onderhoud
jammer dat je klachten genegeerd worden

Geweldig weekend gehad

Review over Oostappen

Via vakantie veiling gewonnen met als Thema HOND op 26 juni 2015.
park was goed onderhouden, speelgelegenheid allemaal bij elkaar terwijl je als ouders kunt relaxen bij de plaza en je kinderen kunnen genieten, leuke animatie echt een aanrader.

We gingen de eerste keer als gezin met 2 kinderen en onze hond een weekend weg (normaal blijft de hond thuis bij een vriendin) Bij aankomst kreeg de hond een hondenspeeltje, en gingen naar ons huisje toe. Het huisje was mooi schoon alleen wat krapjes met een duitse herder erbij.

Bij alle activiteiten mocht de hond mee, kinderen en ook wij grote hebben het echt super gehad met de geweldige animatie

We hadden ook nog het Thema huisje gewonnen, was helemaal aangekleed voor de hond.
Wij hebben echt een super leuk weekend gehad met ons gezin

Sterke punten
Helemaal top

Zwakke punten
Niets op aan te merken

reacties: