Reviews van deze auteur

Oostappen- Prinsenmeer ronduit slecht

Review over Oostappen

Ronduit slecht!
Incident gehad met pubers.
Eerder vertrokken, maar krijg geen geld terug van de camping. Want het was toch afgehandeld. Ja dat kan, maar mijn vakantie en de verjaardag van mijn kleuter is verpest. En niet geheel onbekend probleem, gezien de verhalen bij de reviews, die ik helaas nu pas lees.
Ook receptie gesloten tot 10u, waardoor voorkeursplaats niet fatsoenlijk is besproken. En kon ook na incident bij vervroegd uitchecken niet bespreken, want pas om 10u open. En je moet voor 10u uitchecken...
En veel gesloten bij “Plaza”, alsof eind juni nog geen seizoen is....het personeelsfeest bleek belangrijker te zijn. Ik heb het team customer care aangeraden om de naam te veranderen in team klachtenafhandeling per mail. Kennelijk hebben ze geen behoefte aan om hun naam hoog te houden en alleen maar volk aan te trekken die gedoe geven. Een telefoontje na een nogal vervelende situatie waarin genoodzaakt was om de politie te bellen, was op z’n minst op z’n plaats geweest de volgende ochtend! Of na melding online.
Prima dan niet. Ik denk dat negatieve recensies ze nog veel meer gaan kosten, het zag er ook al vrij oud uit allemaal qua zwembad enz.

Sterke punten
Dat de zon scheen ;-)

Zwakke punten
Slecht bereikbare receptie
Geen fatsoenlijke afwerking melding incident
Asociale pubers op de camping zonder toezicht
Plattegrond klopt niet, dus voorkeursplek voor niets betaald
Veel dingen in de Plaza nog dicht eind juni

reacties: