Reviews van deze auteur

slechter kan toch niet ? of we

Review over Oostappen Vakantieparken

Ik snap best wel dat er toch nog mensen zijn die er naar toe gaan, er zijn ook mensen met een kleine beurs, die toch iets leuks willen doen, als het goed is vermaken de kinderen zich wel, die zien de problemen vaak niet, maar voor de ouders is het een ramp, vaak ontkennen ze dat je een klacht hebt ingediend bij de receptie, zelfs als je een mail stuurt ontkennen ze dan en mag je heel lang op en mail terug wachten,en dan krijg je een niets zeggende mail terug.
Durf de mensen eens gelijk te geven, en laten ze is beginnen om eerlijk antwoord te geven, en stoppen met dure auto's en huizen te kopen, laat de mensen zien dat je geen machine bent maar en mens, waarom laten jullie mensen met een klein budget zo in de kou staan en zelf met geld lopen smijten, en lopen zeiken over een rolmaat, ze hebben geen eens de billen in de broek om op deze en andere mails antwoord te geven.

Sterke punten
geen sterke punten

Zwakke punten
alles je maar kan bedenken.

Op tv en krant

Review over Oostappen

Als je de reviews leest schrik je, maar het is echt zo erg als de meeste mensen schrijven, allen werd er niets aan gedaan, maar dan komt het op de televisie en in de krant en dan kan het allemaal wel.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

ze houden met niemand rekening

Review over Oostappen

Naar Oostappen alles goed geregeld denken wij, nou nee hoor Ik ben COPD er dus een huisje gevraagd waarin niet gerookt was.
Er was dus wel gerookt en dat merkten wij gelijk toen wij binnen kwamen, en hebben dat gelijk gemeld, maar nee hoor er was bij hun niets bekend.
Papieren laten zien, maar we kregen geen ander huisje.
Even de bedden nakijken, wij schrokken ons rot een matras waar giga veel schimmel op zat dus ook niet zo best voor mijn longen,
Binnen een half uur komen wij het matras omruilen, nou nee hoor de hele middag zitten wachten, en na 5 uur kwamen ze hem omwisselen, door een man die geen word zei en ons doodzweeg.
Massa is Kassa ja alleen voor PeterGillis die leeft als een god in Frankrijk en heeft schijt aan de mensen op zijn parken.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles, geen aandacht voor de klanten alleen voor de bankrekening

reacties: