Oostappen Vakantieparken

Bij Oostappen Groep Vakantieparken beleef je een heerlijke vakantie | Kamperen | Vakantieparken | Oostappen Vakantieparken Kindvriendelijke vakantieparken waar je heerlijk kunt genieten van alle parkfaciliteiten en kampeermogelijkheden.

Oostappen Vakantieparken Reviews

  Oostappen de Berckt

  Someren 21-08-2023

  Helse vakantie op vakantie park Oostappen de Berckt in Baarlo!

  Hehe wij zijn GELUKKIG weer thuis! Je denkt even lekker op vakantie te gaan met je gezinnetje….gewoon even lekker helemaal niks! Helaas konden we ivm werk op het laatste moment een camping boeken voor onze vakantie, uiteraard zijn de de allerbeste camping allemaal al bezet maar we hebben dit voorgaande jaren vaker gemoeten en ik moet zeggen dat we tot nu toe altijd nog gelukt hebben gehad. Gezelligheid moet je immers toch zelf maken, en als de kinderen ( 11 & 13 jr ) zich kunnen vermaken dan zijn wij al snel tevreden. Een subtropische zwemparadijs erbij voor de slechtere weer dagen en alles komt wel goed
  Zodoende kwamen we uit bij vakantiepark de Berckt in Baarlo. We hebben hier een 4 ps mobile home geboekt voor de periode van 14-08-2023 tm 21-08-2023.
  Ik wil ten eerste wel even melden dat dit absoluut geen “brand Peter Gillis af “verslag is, want al is hij de uiteindelijke eigenaar van het park hij vertrouwd er ook op dat de parkbeheerders alles in goede banen geleiden. Daar worden ze immers voor aangenomen en betaald en hij kan uiteraard niet op 10 plekken tegelijk zijn.
  Echter heeft hij dus wel een grote fout gemaakt in het aannemen van de parkbegeleider op de Berckt in Baarlo. De heer Richard van Zoelen.
  Maar ik zal bij het begin beginnen.
  Maandag 14-08-2023. We mogen vanaf 15.00 uur inchecken, en komen rond 15.30 aan op het park.
  Hier worden we gegroet door een oudere man die ons verzoekt de auto op het parkeerterrein te plaatsen in ons bij de receptie te melden om in te checken.
  We parkeren onze auto’s en ik kijk richting receptie en zie een behoorlijk lange rij staan….aai dat gaat wel even duren. Mijn partner blijft met de kids en de hond wachten op het parkeerterrein en ik sluit netjes aan in de rij. Pfff dit begint wel erg lang te duren en aangezien we buiten in de hete zon staan te wachten merk ik dat er een paar mensen voor mij een stel geirriteerd begint te raken en de rij voorbij loopt om binnen verhaal te halen waarom het zo lang duurt. Er blijken storingen te zijn in de apparaten waardoor het inchecken en het printen van je zwemkaartjes etc wat langer duurt.
  1.5 uur later ben ik ingecheckt en krijg een stapeltje papieren mee. Hierin zit een boekje van het park met plattegrond waarop aangekruist staat welke huisje we hebben, 1 autopas, een toegangpasje, 2 formuliern voor in de auto’s te leggen, een pasje voor de hond en nog wat reclame briefje voor bv de schuimparty later die week.Zwemkaartjes moet jezelf buiten printen, bij het printen valt me op dat onze dochter haar naam verkeerd staat zowel als die van mij , maar achja das geen ramp. We rijden het park op en na het bestuderen van onze plattegrond zien we dat we op veld P staan, echter is de tekening op de plattegrond zo onduidelijk dat we nou niet echt weten bij welk huisje de penstreep stopt en dus welk huisje we moeten hebben. Na 3 pogingen het pasje bij de voordeur te houden hebben we bij de 4de poging ons huisje gevonden.
  Hehe nu kan de vakantie echt beginnen. Zodra ik binnenstap zak ik meteen een beetje door de voordeurmat heen. Ow okee het laminaat bij de voordeur is een beetje ingezakt waarover de mat ligt. Moeten we een beetje opletten dat we daar niet te veel op gaan staan. We laden onze koffers uit en de kids vliegen meteen de deur uit om het park te gaan verkennen. Bij het opruimen van onze spullen zie ik op het aanrecht een waterkoker staan die zo te zien al ff niet meer is schoongemaakt. Bahbah de bruine drab zit er aan de buitenkant op. Ik ben nogal een clean freak en was hier zeker niet blij mee, maar aangezien het al vrij laat was inmiddels en ik het niet leuk vond voor de kinderen om meteen weer van alles te gaan poetsen en doen, besluit ik het even te laten voor wat het is en begin onze spulletjes/kleertjes in te ruimen…. Morgen weer een dag!
  Maar gelukkig hebben we dit jaar een huisje ipv een caravan! Want dan hebben we eigen sanitair, we hadden eigenlijk afgesproken kleine boodschap kan gewoon in het huisje maar voor de grootte boodschap lopen we gewoon het toilet hier op de camping. Maar daar kwamen we snel van terug…. Gadverdamme!!!! te goor voor woorden!
  Mijn partner en dochter stuurde ik vervolgens op pad om ons lakenpakket op te halen op de aangegeven plek. Bij aankomst werd hun mede gedeeld dat het pakket net was opgehaald door en vrouw. Toen mij partner zei dat ik dat toch echt niet was geweest werd er snel een ander pakket in orde gemaakt voor ons. Hmmm vreemd, maar opgelost
  We komen er achter dat Manlief vergeten was om de bbq in te laden dus besluiten we te kijken in het informatieboekje en daar staat dat het zo gehete “drakennest” nog open is tot 20.00 en dat we dus daar nog een hapje kunnen gaan eten. Rond 19.15 lopen we naar voren en nemen we plaats op het buitenterras. We bekijken de menu kaart….. Pfff € 9,- voor een cocktail dat is nogal prijzig …. maarja dan pakken we wel wat anders. Na 10 minuten is er nog geen serveerster aan onze tafel geweest en begint mijn partner te wenken naar de obers/serveesters die op het terras rond lopen. Na enkele keren komt er een wat oudere serveerster met blond haar aan onze tafel om onze bestelling op te nemen. Mijn partner besteld een biertje en de 2kinderen een groene ice tea en ikzelf een Aperol Spritz. De serveerster zegt dan gelijk. “ U weet wel dat die € 9 kost? “ Waarop ik op de menukaart kijk en zeg “ Nou hier staat € 4,70” maar ik krijg het antwoord “ Ja maar daar staat het verkeerd “ Nou...oke …. dan doe maar gewoon een Cola zero… De serveester tikt dit op haar computertje aan en zegt “ Eventjes mee onthouden dat is € 14,85 “ Wij kijken elkaar allemaal een beetje vreemd aan maar oke….We willen eten gaan bestellen en krijgen dan de mededeling dat er vanavond alleen pizza besteld kan worden. Als we vragen waarom dat dat nergens staat aangegeven geeft de serveerster aan dit niet te weten maar dat er alleen pizza te bestellen is. Mijn partner en de kids bestellen dus dan een pizza maar ikzelf lust dit niet en de serveerster geeft aan dat de cafetarie aangrenzend nog open is en dat ik daar nog wel iets anders kan bestellen. We krijgen ons drinken en ik kijk op men horloge , het is 19.50 uur dus ik loop snel naar de cafetaria want deze sluit ook om 20.0 uur, Ik doe de deur open en er word meteen geroepen “ Euhhh we zijn gesloten hoor “
  Nou dat gaat lekker dan. Ik loop weer terug naar onze tafel waar de rest inmiddels aan hun pizza begonnen is. Mij partner en ik kijken elkaar aan en besluiten dan om dit niet alles te laten verpesten en morgen gewoon bbq te gaan halen en de rest vd week lekker te bbq-en.

  Dinsdag 15-08-2023
  We staan op en willen een bakje koffie gaan zetten maar dan blijkt dat we geen stroom meer hebben in het huisje. Aangezien ik toch naar de winkel rij voor een bbq en om schoonmaak spullen te halen meld ik dit meteen bij de receptie. Bij terug komst is er ook al een medewerker van het park langs gekomen en kwam tot de ontdekking dat de waterkoker kapot was en die voor de stroom uitval heeft gezorgd. We krijgen meteen een nieuwe waarmee dit meteen netjes is opgelost. De kinderen hebben in de ochtend lekker gezwommen. En ik ben meteen begonnen met een wat grondigere schoonmaak van het huisje. Na de dweil 1 x over de vloer te hebben gehaald is deze compleet zwart! Waardoor ik helemaal de kriebels krijg en dus vervolgens maar alles grondig ben gaan poetsen wat ook wel nodig was want de vieze pannen stronden gewoon in de kast!
  In de middag staat er op het activiteiten programma voetballen en onze zoon fiets hier naar toe. Echter is hij binnen 10 minuten alweer terug. Hij geeft aan niet mee te willen doen want er moet gevoetbalt worden met een volleybal en de medewerkers die het voetballen moeten begeleiden bleken niet echt te weten wat ze deden. In de avond was er een familie spel quiz georganiseerd.
  Ik ben hier met onze dochter naar toe gegaan. Ook dit was zeer slecht georganiseerd, er staat een jong grietje die echt wel zen best probeerd te doen maar bij het voorlezen van de vragen stamelt ze wel 6 x over de wat moeilijke woorden in de zin. Tevens zeggen de obers al snel tegen ons dat we binnen drinken moeten bestellen. De quiz heeft 5 rondes van 10 vragen en na 2 rondes kregen we gelukkig een pauze maar uiteraard staat het hele terras dan bij de bar drinken te bestellen. Als ik het drinken net besteld heb en er nog zo’n 10 man achter me heb staan word er buiten omgeroepen dat de quiz weer gaat beginnen. Iedereen zwaar geirriteerd natuurlijk. Ik krijg mijn kindercocktail en een gewone cocktail voor mijzelf, Als ik dan vraag welk de kinder is en welk de gewone kan de barman mij hier geen antwoord op geven. Ik vraag het nog eens aan de serveester bij de deur maar die kon het mij ook niet zeggen…. Nou lekker dan….even zelf proeven….okee beide super zoet maar ik kon toch proeven welke met alcohol was. Gelukkig!
  Als we terug bij het huisje komen vertrekken onze buren net met hun dochter naar de EHBO, ze is uitgegleden en kan niet meer op haar enkel staan...AUW

  Woensdag 16-08-2023
  In de ochtend vraag ik de buurvrouw meteen hoe het met haar dochter is, ze heeft haar enkel op 4 plaatsen gebroken en komt op krukken in het gips voorbij gestrompelt. De buurvrouw vertelde echter dat ze s’nachts wel pislink was geworden op de parkbeheerder de Heer Richard van Zoelen!
  Bij terugkomst van de EHBO was het namelijk na 23.00 uur en dan is het niet toegestaan om nog met je auto op de camping te rijden. Ze had bij de poort op het belletje gedrukt en de situatie uitgelegd en gevraagd of ze dan voor deze keer met de auto er doorheen mochten omdat haar dochter niet kon lopen. Waarop de hr van Zoelen reageerde dat hij er niks van geloofde en hun voor leugenaar uit maakten en vervolgens de poort gewoon dicht liet.
  In de middag komen de kinderen thuis na een bezoekje aan het zwembad en geven daarbij aan dat ‘s avonds het zwembad ook open is voor disco zwemmen. Van 19 tot 22 uur. Als we ‘s avonds gaan zwemmen valt het meteen op dat het water wel aan de koude kant is en dat de muziek die gedraaid wordt eerder de disco muziek van mijn ouders is. Als ik wat te drinken wil gaan houden bij het zwembad is dit niet mogelijk omdat de horeca gesloten is, wat mij erg verbaasd! Als je centjes wil verdienen moet je lijkt mij juist op deze avonden open zijn , maarja
  Tot onze verbazing wordt er dan om 21.30 omgeroepen dat ze zwembad gaan sluiten. Huh ?? Het was toch tot 22.00 ? Als we terug lopen besluiten we dan maar langs het drakennest te lopen om daar een ijsje te halen. Als we daar aankomen om 21.55 is de Bingo bijna afgelopen, en terwijl we al 5 minuten bij het ijs staan te wachten wordt er omgeroepen dat de bar gaat sluiten. Echter moeten ze tot 23 uur open zijn en de Bingo is zelfs nog niet eens helemaal klaar.
  Maar desondanks kon je dus geen drinken meer krijgen en werd er al druk begonnen met het opruimen van tafeltjes en stoelen
  Als we terug komen gaan de kinderen nog even steppen. Om 23.05 komen ze terug met de melding dat ze waren aangehouden door een medewerker die hun terug stuurde naar het huisje omdat ze niet meer mochten steppen. Ik keek op de klok en heb toen ook tegen ze gezeg dat deze meneer gelijk had want het was immers 23.05 en na 23 uur mag dit niet meer. Oke we gaan hier opletten…Al vind ik het uiteraard niet helemaal kloppen dat er meteen zo gereageerd wordt als ze 5 minuutjes later zijn en overigens ook niet aan het schreeuwen waren of dergelijke.

  Donderdag 17-08-2023
  Na lekker uitgeslapen te hebben gaan mijn partner en onze dochter tegen de middag aan weer zwemmen in het subtropische zwemparadijs, echter was dit van korte duur. Het water was echt erg koud! Nog kouder dan de dag ervoor brrrr. ‘s avond zijn wij lekker buiten het park uit eten gegaan en toen we terug kwamen was de geplande schuimparty wel nog in volle gang.
  Laat op de avond gaat mijn partner samen met onze dochter nog even de hond uitlaten. Hier treft hij bij de uitgang de oude man die ons bij aankomst naar de parkeerplaats had gewezen. Het was maar goed dat hij in zijn scootmobieltje zat want de man had aardig wat gedronken en begint vrij emotioneel tegen hun aan te praten. Hij excuseerde zich dat ie een beetje dronken was maar hij had net zijn ontslag ingediend tot zijn grootte spijt. Hij kon er niet meer tegen, hij werkte al 2.5 jr voor 3 man en kreeg er maar geen medewerker bij etc etc. Hij woonde zelf langs de camping en vond het zo erg om te zien dat het park zo hard achteruit ging de laatste jaren. En de parkbeheerder( De hr Richard van Zoelen dus) was een echte eikel die er allemaal geen flikker meer om gaf maar hij kon er niet meer tegen en moest voor zijn eigen kiezen en wel ontslag indienen. Maar hij stond bijna te huilen bij het idee dat ie de volgende dag dan afscheid moest gaan nemen van collega’s en vaste gasten. We hadden het echt te doen met deze man!
  Laat op de avond viel ons op dat er veel wandelaars op het pleintje erbij kwamen. Dit bleek een of andere grootte groep wandelaars te zijn met veel Duitse, Engelse, Schotse mensen en die verbleven dit weekend op het park. De 1e aanwezige per huisje kreeg de sleutelkaart en deze mensen wisten dat ze met andere mensen van die wandelgroep geplaats werden dus dat er nog mensen bij kwamen. Het was een nogal opzichte/aparte groep mensen. In de avond liepen er een aantal mannen verkleed in een rode jurk voorbij en we dachten nog die zullen wel een thema avondje hebben ofzo maar wij hoorde ook een aantal kleinere kinderen vragen stellen aan hun ouders hierover. We leven eenmaal in een wereld waarbij ik van mening ben dat iedereen moet zijn wie ze willen zijn maar ik begrijp ook dat dit vooral voor jongere kinderen wel een beetje vreemd is.
  Echter vond ik het zwaar niet kloppen dat deze mensen dus letterlijk de gehele nacht kwamen aanlopen met veel kabaal, zonder begeleiding, wisten totaal niet waar ze moesten zijn en stonden dus ook gewoon midden in de nacht maar overal en nergens aan te kloppen om te kijken waar ze moesten zijn.! De buurvrouw heef om 2.30 nog een man aan de deur gehad en die heeft ze naar het juiste huisje gebracht.Om 4.30 was ik nog steeds wakker omdat er 2 Schotse wandelaars buiten stonden te schreeuwen. Dit niet ten goede van mijn humeur! Nu wordt er nergens iets van gezegd maar owee als de kinderen 5min te laat nog rustig aan het steppen zijn!


  Vrijdag 18-08-2023
  Afwisseling van de wacht, nieuwe ronde , nieuwe kansen. Veel van onze buurtjes vertrekken vandaag ( wat we wel jammer vinden ) en de in middag zullen de nieuwe buurtjes gaan komen.
  Toen de buurtjes vertrokken waren zat ik buiten bij het huisje en kon dus precies zien hoe de wisseling van de wacht werd voorbereid. Er kwam eerst een dame alle leegstaande huisje inventariseren, toen kwamen er 2 mannen op een golfkarretje met aanhanger op de lakenpakketten op te halen, vervolgens 2 mannen voor het vuilnis. Een tijdje later kwam de poets ploeg aangereden. Het viel ons op dat dit telkens 1 of 2 Poolse vrouwtjes waren met daarbij 2 buitenlandse jongere jongens/mannen. De Poolse dames werkten en poetsen echt hard door! Het zweet stond ze op de rug. Maar die mannen???? Luier als lui bestaat niet! 1 van deze jongens stond met een afwasborsteltje de deurmatten te aaien, anders kan ik het niet noemen… De ander stond de bellen, weer een ander stond met de andere jongens van de andere ploeg te ouwehoeren….Ik zag de Poolse dames gewoon denken…”Laat ze daar maar staan dan lopen ze in ieder geval niet in de weg “
  We hebben toen de nieuwe buren arriveerde ook gezien dat de huisjes die door de dames gepoetst waren wel echt netjes waren en een heeeel groot verschil met hoe wij het hadden aangetroffen.
  “s middags zijn we wederom naar het zwembad gegaan maar dit was zo koud!!! Nog kouder als voorheen en gewoon weg niet vol te houden. Binnen een half uur waren we dus ook al weer weg! De horeca bij het zwembad was tevens ook weer gewoon de hele dag gesloten!
  Ik sprak daar met een andere camping gast die ik eerder die week al eens gesproken had en die vertelde dat er vanavond karaoke zou zijn.
  Maar op de activiteiten kalender stond een muziek quiz gepland wederom bij het drakennest. We zijn er met het hele gezin naar toe gegaan. Echter bij aankomst om 21 uur was er inderdaad helemaal geen muziek quiz maar karoake. Toen wij een medewerker vroegen waarom er geen quiz was werd ons verteld dat er te weinig animo was en daarom dit niet doorging. Toen ik aangaf dat ik dit een beetje ongeloofwaardig vond omdat dit smiddags blijkbaar bij hun al bekend was en ze toen nog niks konden zeggen over de opkomst ( was namelijk zonder aanmelding ) werd dit gewoon genegeerd en kregen we dus geen duidelijk antwoord op onze vraag. Toen ik om 21.55 naar de bar toe liep om nog een rondje drinken te bestellen wou onze zoon graag warme chocomel maar er werd mij mede gedeeld dat ze die niet meer hadden want ze waren al bezig met opruimen want ze gingen zo sluiten. Wederom checkte ik de tijd nog eens… 22 uur en het zou moeten open zijn tot 23 uur! Ik heb wat anders besteld voor onze zoon en ging terug aan onze tafel zitten.
  En ik zei meteen tegen mijn partner dat ze gewoon weer eerder gingen gaan sluiten en jawel hoor om 22.15 kwamen er 2 medewerkers naar buiten om al te gaan opruimen, lampen werden uitgedaan, mijn partner liep gewoon weer naar binnen om 22.20 om nog een rondje te bestellen maar kreeg inderdaad te horen dat er niet meer geserveerd werd. Hij gaf toen ook aan het hier niet mee eens te zijn omdat er op de site/app staat dat het tot 23 uur geopend is. Hij kreeg toen het antwoord “ Nee de gasten mogen hier verblijven tot 23 uur maar er staat nergens dat we tot die tijd moeten serveren” Uiteraard een bullshit antwoord en toen hij een beetje pissig naar buiten liep zat er aan de 1e tafel een groepje mensen waaronder de medewerker van de poort die 2 avond ervoor nog zijn hart uitgestort bij hem en die sprak hem ook aan op het feit dat mijn partner een beetje boos was dat het WEER eerder dicht ging. Hij zei toen letterlijk dat we niet teveel konden verwachten en anders hadden we maar meer geld over moeten hebben voor een andere camping met langere openingstijden! Mijn partner werd laaiend maar hield de eer aan zichzelf en we zijn gewoon terug gelopen naar ons huisje. We hebben een X bedrag betaald voor dit huisje op deze camping met het verkondigde programma wat online staat en daar hebben ze zich dan gewoon aan te houden!
  Terug bij ons huisje waren we er eigenlijk wel helemaal klaar mee! De 1e dagen probeer je alles maar weg te wuiven en er het beste van te maken maar een keer is het genoeg. We hebben daarom ook besloten om ons zelf ook niet meer aan de regels te gaan houden. Doen ze zelf tenslotte ook niet als het hun uitkomt. We hebben de kinderen daarom ook gewoon nog op de step laten gaan en tegen ze gezegd dat als ze weer staande gehouden werden dat ze het gewoon moesten negeren en als dat niet kon dat ze die medewerker maar naar ons huisje moesten mee nemen. We hebben onze muziek ook gewoon aan laten staan na 23 uur ( uiteraard wel onze directe buren laten weten dat als ze er last van hadden dat ze dit gewoon moesten zeggen ) En jawel hoor om 23.30 komen de kinderen terug met een medewerker van het park genaamd Ooto. Hij vertelde ons dat de kinderen niet meer op hun step mochten steppen en zelfs niet eens na 23 uur bij de het huisje weg mochten omdat ze onder de 18 waren. Ik heb Ooto toen gezegd dat er nergens beschreven staat dat kinderen onder de 18 niet meer na 23 uur bij hun huisje weg mochten en dat ik ook wel een beetje klaar was met hun regels als zij zelf zich er ook niet aan houden. Ooto gaf toen aan dat hij hier wel een notitie van gemaakt zou gaan worden. Ik heb hem toen een pen gegeven zodat hij de notitie kon schrijven en gezegd dat ie kon vertrekken. Mijn partner was inmiddels zo laaiend dat hij maar even een rondje ging wandelen met de hond om af te koelen
  Na een tijdje kwam hij terug met 2 jongens die hij onderweg net buiten de camping was tegen gekomen. Deze jongens waren vandaag aangekomen op de camping en waren ook niet tevreden op zen zachtst uitgedrukt.
  Bij aankomst kregen ze een beschimmeld huisje toegewezen en na veel zeuren konden ze TEGEN MEER BETALING een ander huisje krijgen. Ze zijn toen eerst naar t zwembad gegaan om te zwemmen en wat te eten maar die was helaas al dicht. Ze waren net na 20 uur bij het drakennest maar dat was voor eters ook al gesloten. Toen zij om 22 uur bij het drakennest kwamen voor een drankje werd hun ook al niets meer geserveerd.
  Ik heb de jongens toen maar wat te eten en te drinken aangeboden en we hebben de avond toch nog enigszins gezellig afgesloten.

  Zaterdag 19-08-2023
  Ik zit buiten ons huisje samen met onze dochter als er rond 12 uur een auto komt gegast tussen de huisjes door en stopt voor ons huisje. Het is de parkbeheerder, de hr Richard van Zoelen.
  Hij stapt uit en zegt tegen mij dat hij een aantal meldingen van overlast had ontvangen over ons die nacht vanuit de bewaking ( Ooto) Ik zei toen ‘Ja dat kan”
  “Nou dan wil ik je toch verzoeken om je aan de regels en voorwaardens te houden hier op het park

  Ik zeg “dat is prima als jullie dat ook gaan doen” en meld hem alles wat er niet klopt, dit kon hij niet waarderen en zijn toon veranderde meteen. Hij zette een stap naar voren en zei toen “wij mogen gewoon wijzigingen doorvoeren zonder jullie daarvan op de hoogte te stellen zo staat dat gewoon in het regelement en als jullie je niet gaan gedragen dan zet ik jullie gewoon van het park af “
  Ik moest een beetje lachen omdat hij eerlijk gezegd niet heel veel indruk maakte met zijn toontje en wijzende vingertje. Dat vond ie niet leuk! Hij verhefde zijn stem nog heviger tot aan schreeuw niveau en stapte dreigend met zijn wijzende vingertje op mij af. Ik zag dat onze dochter hiervan schrok dus ik stond ook op en heb hem verteld dat ie op moest houden met dreigen en schreeuwen. Het enige wat er bij hem uit kwam was “ik zet je echt zo van de camping af je bent echt niet de 1e , je zit er echt heel dicht bij etc etc” Inmiddels was ik natuurlijk ook zwaar pissig en heb hem gezegd dat het me echt niks kon interesseren en dat wij ons gewoon aan de regels houden als hun dat ook deden en anders niet! Hij bleef maar schreeuwen , wijzen en proviceren, dreigend naar voren stappen en ik heb hem toen gezegd dat ik er klaar mee was!!!
  Mijn partner was inmiddels wakker geschrokken en komt naar buiten gelopen. De hr van Zoelen had hier blijkbaar niet op gerekend en schrok een beetje en zei alleen “Goedemorgen mnr” met zijn vriendelijkste stemmetje en sjeesde toen snel met zijn auto weer weg.
  Toen ik mijn partner vertelde wat er was gebeurd wou hij meteen verhaal gaan halen maar wegewoon moest oprotten. Hij had zijn zegje gedaan en ik de mijne en nu opgehoepeld. Ik was er echt hebben toen gezamenlijk besloten om het te laten voor wat het was ...nog 2 nachtjes en dan zijn we toch weg, de kinderen vermaakte zich gelukkig toch wel dus Adem in...Adem uit….
  Ik ben de hele middag echt ontdaan geweest, ik ben niet snel echt boos te krijgen maar deze man had het toch echt voor elkaar gekregen. Echt zo’n typische machtskikker, huichelaar bah bah
  In de avond had ik de kinderen beloofd om met ze naar de Bingo te gaan en dit heb ik dus ook gedaan. Wederom hetzelfde verhaal als alle dagen van te voren. We waren met het laatste bingo kaartje bezig en een ober en de hr van Zoelen zelf begonnen om 22 uur al gewoon met stoelen en tafels te trekken om op te ruimen. Dit zorgde zelfs voor zoveel overlast dat wij ( en de rest van het terras ) de laatste bingo kaart niet eens hebben kunnen afmaken omdat de omroepster gewoon weg onverstaanbaar was. Toen we wilden aanlopen werd ik aangesproken door een stelletje wat 2 tafels verderop zat. “Wat een kutcamping he” Waarop ik reageerde met “vertel mij wat ! “ We raakten aan de praat en deze mensen vertelde mij dat ze een pleintje voor ons zaten , maar helemaal alleen! Ze hadden een dochter bij van 9 jr dus hadden ze gevraagd of ze eventueel, tegen meer betaling, naar ons plein mochten verhuizen want daar stonden nog 3 huisjes leeg. Maar nee dat ging niet want die waren bezet. Was helemaal niet zo ! Er stonden er zelfs 3 leeg!

  Zondag 20-08-2023

  Nog 1 nachtje te gaan...pfff…. We hadden er echt geen zin meer in! Op deze dag was er ook niks meer georganiseerd voor de kinderen, het subtropische zwembad was inmiddels een koelcel dus we spraken met de kinderen af, ga maar lekker spelen nog vandaag en dan ga ik de spulletjes inpakken en dan rijden we vanavond gewoon al naar huis ipv morgenvroeg. Ze vonden dit een goed idee.
  Na alles ingepakt te hebben wilden we aanrijden naar huis maar kwamen er helaas achter dat er bij 1 van de auto’s een lamp had aangestaan en dus de accu totaal dood was! Ook overstarten lukten niet meer….. GVD!!! ik wil naar huis!!! maarja het is zondag … de beste keuze was toch nog maar een nachtje blijven, morgenvroeg om half 9 meteen nieuwe accu halen in Venlo en dan te vertrekken.
  Zo gezegd zo gedaan…...dachten we!

  Maandag 21-08-2023
  Mijn partner heeft om 8.30 meteen een nieuwe accu gehaald en gelukkig was het alleen de accu, de auto start en we konden naar huis! Ik was oprecht de hele vakantie nog niet zo blij geweest! We hebben alles netjes achter gelaten ( veel netter en schoner zelfs als bij aankomst )
  Als je vertrekt moet je bij de uitgang je pasje scannen bij de poort en dan in de brievenbus doen die naast de poort staat. Mijn partner rijdt voorop en is de poort door, Ik scan men pasje, slagboom gaat open maar bij het pasje in de brievenbus doen valt deze op de grond. Omdat ik geen zin had in gezeik over pasje kwijt/niet ingeleverd blabla ben ik uitgestapt om het pasje op te pakken en als nog in de brievenbus te doen. Terwijl ik dit doe gaat uiteraard de slagboom weer dicht en werkte mijn pasje ook niet meer want ik was al uitgescheckt volgens de computer. Er kwam meteen medewerkster verkleed als sneeuwwitje aan met een kastje om mij te helpen de poort weer open te krijgen. Tegelijker tijd komt daar de hr Richard van Zoelen ook aangelopen en geeft mij een flyer aan door het raam met daarop iets als bedankt en tot de volgende keer. Ik geef deze flyer netjes terug en zeg “deze heb ik niet nodig” Meteen veranderd zijn stem weer en zegt hij “ Ow nou zie ik het...jij bent het….gek he dat de poort niet open gaat “ Waarop ik antwoord “nee omdat dat pasje viel en ik zo netjes was om het op te rapen, maar wees blij wij vertrekken en komen niet meer terug! “ Vervolgens begint hij meteen weer te wijzen en te schreeuwen, te proviceren
  “Ja is lastig he als je weg wilt en je kunt niet weg …. Vervolgens stapt hij nog dichter naar de auto toe en schreeuwt hij “Weet je wat jij bent …. je bent echt een vies vuil achterlijk kutwijf “
  Toen sloegen bij mij alle stoppen door! De kinderen zaten gewoon bij mij achter in de auto!
  Ik laat me door niks of niemand zo verrot schelden! Ik wil men auto deur open gooien om uit te stappen maar mnr van Zoelen hield de deur dicht terwijl hij maar door bleef schreeuwen! “Ik heb toen gezegd dat ie de poort moest open doen omdat ik hem anders tegen zen bakkus aan zou slaan”
  Okee dit is ook niet netjes maar dit was echt de druppel! Ik ben denk ik nog nooit zo kwaad geweest! De kinderen hebben mij nog nooit zo kwaad gezien! Aangezien ik mijn auto niet uit kon omdat hij die tegenhield liet ik ook mijn ramen omhoog want hij bleef maar schreeuwen. “Kom dan sla me maar “ Toen ik de ramen dicht had wou ik mijn partner bellen, deze stond helaas net om de bocht dus kon niet zien wat er gebeurde. De hr Richard van Zoelen bleef schreeuwen “owww doe je nou je ramen dicht ga je de politie bellen” Toen ik echter mijn telefoon in men handen had deed hij snel de poort open en ben ik aangereden. Om de hoek stopte ik en vertelde mijn partner wat er was gebeurd en die wilden eigenlijk meteen omdraaien maar ik heb hem gezegd dat het het niet waard was en we zijn gewoon naar huis gereden.

  Gelukkig gaan we deze week nog een paar dagen na een andere camping toe zodat we deze een beetje kunnen vergeten!
  Ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt en gun dit ook niemand anders!
  Dus mijn advies is gewoon er nooit heen te gaan zolang deze machtskikker Richard van Zoelen daar met de scepter zwaait.
  Niks klopt, je wordt gelokt met activiteiten die nooit plaats vinden ( er zou een circus komen, live muziek allemaal niet) het lijkt er bijna op dat deze beheerder er alles aan doet om je zo snel mogelijk van de camping af te krijgen!
  Je hebt tenslotte al betaald en dan hoeft hij geen vinger meer uit te steken!
  Hij behandeld zijn personeel en de gasten gewoon als honden ,puur voor zijn eigen kick!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  slechter kan toch niet ? of we

  Ik snap best wel dat er toch nog mensen zijn die er naar toe gaan, er zijn ook mensen met een kleine beurs, die toch iets leuks willen doen, als het goed is vermaken de kinderen zich wel, die zien de problemen vaak niet, maar voor de ouders is het een ramp, vaak ontkennen ze dat je een klacht hebt ingediend bij de receptie, zelfs als je een mail stuurt ontkennen ze dan en mag je heel lang op en mail terug wachten,en dan krijg je een niets zeggende mail terug.
  Durf de mensen eens gelijk te geven, en laten ze is beginnen om eerlijk antwoord te geven, en stoppen met dure auto's en huizen te kopen, laat de mensen zien dat je geen machine bent maar en mens, waarom laten jullie mensen met een klein budget zo in de kou staan en zelf met geld lopen smijten, en lopen zeiken over een rolmaat, ze hebben geen eens de billen in de broek om op deze en andere mails antwoord te geven.

  Sterke punten
  geen sterke punten

  Zwakke punten
  alles je maar kan bedenken.

Bezoek Oostappen Vakantieparken

Schrijf een review