De Oostappen Groep Vakantieparken Nederland en België zijn heerlijke landen om in te wonen en te recreëren. Het landschap is gevarieerd en hoe klein we in het grote Europa misschien ook zijn: ieder gebied, iedere regio heeft zijn eigen charmes, zijn eigen taal en eigen gebruiken. Het is dan ook niet zonder reden dat de Oostappen Groep tien vakantieparken heeft gesitueerd op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

Oostappen Reviews

  • Wij hebben dit jaar een vakantie geboekt bij vakantiepark de Berckt van Oostappengroep. Wij zouden hier van 1 t/m 5 augustus verblijven. Na een vervelend jaar keken wij hier heel erg naar uit. Eenmaal bij aankomst bleek de accomodatie rond uit smerig te zijn. Overal zaten vieze vlekken, het matrasje van mijn zoontje van 11 maanden zaten onder de bloedvlekken en alles was vochtig en kapot. In de voordeur zat een scheur,de trapjes waren instabiel, de kachel was kapot en alles zat vol vocht. De volgende dag ( omdat we 1-8 laat aanwezig waren en onze kinderen nodig moesten slapen) zijn wij direct naar de receptie gegaan om hier melding van te maken hier kreeg ik echter te horen dat ik maar per direct een melding had moeten maken. Wij zijn de hele dag maar op pad gegaan om niet in het vieze huisje te hoeven zitten met het idee als we er alleen slapen kunnen we er misschien nog een leuke vakantie van maken voor onze dochter van 4 die dit heel hard nodig heeft. Bij terug komst in de chalet werden wij alle 4 ziek, we werden erg misselijk van de vieze vochtige geur die in de chalet hing. Toen mijn man en ik die avond naar bed gingen ontdekte wij een wespen nest in de lamp boven ons bed, dit was de druppel en we waren er helemaal klaar mee en hadden besloten om de volgende dag (woensdag 3-8) naar huis te gaan. Die zelfde nacht heb ik gelijk online een klachtenformulier ingevuld. De volgende morgen werden wij wakker en mijn zoontje van 11 maanden zat onder de rode vlekken. We hebben gebeld met de parkmanager maar hier viel totaal niet mee te communiceren, hij had nog nooit van deze klachten gehoord en kon en wilde niks voor ons doen het enige wat we konden krijgen was een bierkaart van 10 euro die wij in het café konden gebruiken, mijn man en ik drinken beide niet en dit staat in het niet tegen over onze 365 euro die wij betaald hadden voor deze midweek. Eenmaal thuis aangekomen hebben we gebeld met het hoofdkantoor maar die kon ons niet doorverbinden met de klachtenafhandeling en we moesten de 5 werkdagen afwachten op reactie. Toen de 5 werkdagen voorbij waren en wij nog steeds niks gehoord hadden hebben we weer gebeld met het hoofdkantoor maar daar kregen we te horen dat er nu 10 werkdagen voor stonden omdat er zoveel klachten binnen kwamen. Toen deze 10 werkdagen voorbij waren hebben wij nogmaals een keer gebeld en werden toen doorgeschakeld met een man van de klachtenafdeling. Deze man had geen tijd om naar onze klacht te luisteren en beloofde ons om ons die zelfde dag terug te bellen, tot op heden zijn wij nog niet gebeld. Tevens hebben wijnu wel een mail binnen dat ze niks voor ons kunnen betekenen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door Sarris op 9 september 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via veilingen geboekt en hoopten op een gezellige vakantie dan kom je in een caravan die nauwlijks wordt schoon gemaakt bij de r&b viel het mee spijtig dat je zolang moet wachten op je eten het zwembad is veel te ver niet eens op het park zelf en als je binnen komt beginnen je ogen gelijk te branden van de chloor bij de binnen speelplaats trok het helamaal op niets een uitbaatster die er tegen haar zin rondloopt en denkt dat ze beter is dan iedereen het eten trok er echt op niets de kruiden waren er over gevlogen het vlees had zelfs geen pan gezien maar is gelijk de microgolfoven in gevlogen dit heb ik zelf gezien bij de speelplaats binnen zit een minderjarige jongen op te letten op de andere kinderen en doet dan ook nog eens de ehbo erbij zonder papieren kwamen we achter in een gesprek met hem dit kan dus echt niet hier gaan we echt nooit meer heen hier heb je geen vakantie maar erger je uw eigen aan het personeel en de aziel zoekers die er zitten maar dat wordt niet gezecht

    Sterke punten
    Vriendelijk bij de receptie

    Zwakke punten
    Eten trekt op niets zeker bij de binnen speeltuin en de uitbaters denken dat ze zelf ook op vakantie zijn

    Door Robert op 16 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ooststappen meet met meerdere maten en geeft verkeerde informatie door de telefoon.

    Door Pol op 15 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Oostappen Vakantieparken Rivièra Beach.
    Met onze kinderen 8 en 12 precies in het weekend geboekt dat festival Defqon plaatsvond. Veel geluidsoverlast gehad. Tot 0.00 uur van het festival, maar daarna van alle festivalgangers op het vakantiepark waardoor we nauwelijks hebben kunnen slapen. We gunnen iedereen het plezier van een festival maar daar hoeven wij niet van mee te genieten. Wij zijn op geen enkele manier op de hoogte gebracht van het feit dat we overlast zouden kunnen ervaren tijdens dat weekend. Niet via de website van Oostappen en niet tijdens de telefonische contacten met het park. Oostappen neemt geen verantwoording hierin en behoudt zich het recht voor geen informatie over evenementen te hoeven verstrekken. Bij juridische navraag is dit correct, maar verre, verre van fatsoenlijk. Als consument heb je geen poot om op te staan. Verder was het zwembad en het restaurant gesloten. De stacaravan mag wel iets schoner. Was niet smerig, maar niet volgens mijn standaard. Verder ben je verplicht linnengoed van het park af te nemen. Hiervoor betaal je. Haal je het uit de verpakking en sla je het uit, vliegt stof in het rond. In alle jaren dat wij op vakantie en weekenden weg gaan (in diverse landen in hotels, campings en vakantieparken), hebben wij het nog nooit zo slecht getroffen. Het park wordt aangeduid met 4 sterren... In mijn ogen een lachertje vergeleken met andere 4-sterren campings waar wij hebben verbleven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oostappen is er heel goed in om klachten af te schuiven op andere partijen en zelf geen verantwoording te nemen. Het aanbieden van een waardebon voor een 'gratis' weekend/midweek is geheel standaard. Deze bon is natuurlijk alleen geldig op een Oostappen Vakantiepark, is 'exclusief bijkomende kosten' en zo'n bon is niet eens geldig in de schoolvakanties m.u.v. herfstvakantie.

    Door M. Jonkers op 4 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ruim 2 maand geleden, zijn mijn vriend en ik een weekend bij oostappen vakantiegroep de brugse heiden geweest, we hadden daar in de buurt een wedstrijd het ging ons dus voornamelijk om een zo goedkoop mogelijke slaapadres, maar achteraf hebben we hier super spijt van! schimmel, vieze vlekken, waterschade, mieren, droog oud brood (broodjesservice) moeilijk sluitende duur, ontbrekende toiletrol houder, vieze lakens ect..
    netjes een klacht bij ze ingedient, zou binnen 10 dagen reactie krijgen, helaas geen reactie, nog een mail gestuurd, kreeg ik terug dat in hun systeem staat dat mijn klacht al inbehadeling genomen zou zijn en mijn mail en hun reactie elkaar mogenlijk gekruisd hebben, een weekje gewacht en zoals ik al verwacht had nog geen reactie, dus nog maar een mail gestuurd... totaal niet klant vriendelijk zou ik zeggen!.
    ik wou eerst een net excuus, maar nu ga ik er echt op staan om mijn geld terug te krijgen. en neem geen genoegen met een tegoed bon, gratis verblijf of wat dan ook. want ik wil daar niet meer verblijven, vooral niet na de andere reviews die ik hier gelezen heb.

    Sterke punten
    ze zijn er erg goed in om de klachten zoveel mogelijk af te wimpelen.

    Zwakke punten
    schoonmaak/onderhoud/klantgerichtheid.

    Door Marloes op 13 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dode muizen in het matras, mieren en andere insecten door de hele camper,
    camper deuren die er uit vallen,
    ram 5,50 per fucking wasje. zelfs voor mensen die er tijdelijk/vast wonen. absurde prijzen dus
    een klein kut tvtje waar je zelfs nog niks op kan zien als je er gehurkt voor gaat zitten.
    medewerkers die campingbewoners belachelijk lopen te maken, er uitgebreidt over lopen te praten wat degene in hun vrije tijd doen,
    en vervolgens ook nog als een stel apen gaan gluren en afluisteren (privacyschending) in mensen hun tuinen lopen ongevraagt,
    mensen mogen in hun eigen camper niet eens hun prive dingen doen. worden ze op aan geproken.
    oude mannen die jongere meiden op een respectloze manier sexueel getint aanspreken.

    dat deze camping nog niet gesloten is..
    zware afrader om er heen te gaan,
    ranzig onveilig, en onguur volk op het park.


    enige positieve is de horeca, wat een gezellige mensen, spontaan, en heerlijk eten!!!!

    Sterke punten
    horeca

    Zwakke punten
    al het andere

    Door boze bewoner op 31 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een ongelooflijke puinhoop bij oostappen.
    Vorig jaar al een keer bij het blauwe meer geweest en geen nacht geslapen op die slechte matrassen waardoor we na 3 nachten ipv een week al naar huis zijn gegaan, klachten hierover worden gewoon weggewuifd.

    Dit jaar ze toch een nieuwe kans gegeven alleen besloten een ander park te nemen en dit werd het prinsen meer.
    Caravan zag er op zich redelijk uit ten opzichte van het blauwe meer maar ook hier weer die bedden en matrassen.
    Na 2 nachten dus maar weer vertrokken en wederom word er Door het park niet naar je geluisterd je hebt tenslotte toch al betaald.
    Ook de openingstijden zijn bizar en onlogisch zo is op maandag het zwembad zelfs helemaal gesloten.

    1 goede raad, boek liever bij een center of sun park want daar krijg je wel waar voor je geld.
    Hier bij oostappen hebben ze gewoon schijten aan je en ben je als gast niet belangrijk

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles wat je maar kan bedenken.
    Beheerder had beter in het circus kunnen blijven maar dan wel als clown, wat een eikels van een vent.

    Door de boer op 11 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Via vakantie veilingen gewonnen.

    Bij aankomst op het park gingen we ons inchecken. We kregen de sleutel en gingen naar onze accommodatie.


    Dag 1.
    Bij aankomst bleek dat ze vergeten waren het huisje schoon te maken, gebeld na de receptie en er kwam een schoonmaker hij lachte sorry vergeten maar maak alles goed schoon (kruimels over vloer, haren in doucheputje, inventaris wat ontbrak, overal stofwolken en zand op de bank)

    Wij gingen met zijn 4tjes het park verkennen en bij terug komst was de woonkamer en slaapkamers gepoetst alleen helaas de douche vergeten daar lagen de haren nog in het putje. De wc had een lekkage hele vloer was nat en bleef doorlopen na het aftrekken.

    Extra om 17.00 gaan eten zodat de kinderen om 19.00 mee konden doen met de animatie en dan krijg je na 2 1/2 uur gewacht te hebben op het eten toen kregen we het koud, de borden worden weg gehaald en opnieuw geserveerd (we hebben geconstateerd dat de borden even in magnetron worden gezet en dan terug krijgen) ik zelf kreeg pas 3 uur later eten toen mijn man en de kinderen al klaar waren.

    Dag 2.
    Volgende ochtend alle klachten gemeld bij de receptie krijg je een tegoedbon (€ 30) voor het eten voor het ongemak en ze zouden iemand langs sturen voor een lekkende wc.

    Iedere avond met tandenpoetsen of na toilet gaan natte voeten. Inventaris zou ook bezorgd worden helaas niemand gezien en als je een medewerker aansprak kon hij/zij mij niet verstaan omdat ze uit polen kwamen en ik kan helaas niet goed genoeg de Engelse taal en hun geen Nederlands.


    Animatie vanaf 4 jaar was ook echt waardeloos, ze hadden onderwerpen: vakantieliefdes, leren zoenen, date, jaloers zijn op elkaar, ipad wat gepikt was. Geen onderwerpen voor kinderen vanaf 4 jaar vind ik persoonlijk.

    (Er liep een goepje meiden van ongeveer 8 tot 10 jaar langs onze accommodatie en we hoorden ze zeggen weet je wat wij gisteravond geleerd hebben, zegt de ander nee vertel, we hebben leren zoenen !!! Niet normaal toch op die leeftijd, kobus de kikker was er niet heel lang bij 2 liedjes en weer weg.)


    Die avond gegeten en het was echt lekker. Alleen konden we de kinderen geen slusch ijs kopen want steeds was het ijs niet goed al vanaf vrijdag dat we aankwamen.


    Zwembad bij de glijbaan een flinke verzakking zonder afzetting, mijn man is stratenmaker en gaf aan dat dit echt gevaarlijk is zonder afzetten, wordt er geantwoord ja dat ligt al een jaar zo maar ze kunnen het niet oplossen (bullshit)


    Dag 3.

    Nog steeds niemand geweest voor de douche schoon te maken, inventaris aan te vullen of de wc na te kijken (lekkage)


    Laatste avond voor we na huis gaan, we besloten toch weer bij plaza te gaan eten omdat het gisteren echt lekker was.


    Toen begon de ellende helaas weer: ik bestel een biefstuk medium en krijg hem rood, mijn man had het eten weer koud, kinderen kon ik weer geen sluch ijs kopen apparaat deed het weer niet, mijn zoon had een broodje hamburger al voor de helft op en een vrouw van de tafel naast ons wijst na de burger en zegt dan kijk rood van binnen. Ik draai de hamburger om en ja hoor helemaal rood van binnen. Borden laten ophalen en we wilde al nieta nieuws meer, geld terug kregen we niet maar wel een tegoedbon van € 20 terwijl de plaza pas later open gaat dan animatie begint en wij de volgende ochtend zouden vertrekken we konden hem niet meer inleveren helaas. Baas was aanwezig maar had geen tijd om even een gesprekje te plannen er werd ons een gratis drankje aangeboden voor het ongemak.


    als je klachten meld word je afgescheept met een tegoedbon maar er komt niemand iets maken of oplossen.


    GEEN AANRADER DUS, ECHT ONS ROTSTE WEEKEND OOIT



    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Slecht onderhoud
    jammer dat je klachten genegeerd worden

    Door Parelstrand op 11 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via vakantie veiling gewonnen met als Thema HOND op 26 juni 2015.
    park was goed onderhouden, speelgelegenheid allemaal bij elkaar terwijl je als ouders kunt relaxen bij de plaza en je kinderen kunnen genieten, leuke animatie echt een aanrader.

    We gingen de eerste keer als gezin met 2 kinderen en onze hond een weekend weg (normaal blijft de hond thuis bij een vriendin) Bij aankomst kreeg de hond een hondenspeeltje, en gingen naar ons huisje toe. Het huisje was mooi schoon alleen wat krapjes met een duitse herder erbij.

    Bij alle activiteiten mocht de hond mee, kinderen en ook wij grote hebben het echt super gehad met de geweldige animatie

    We hadden ook nog het Thema huisje gewonnen, was helemaal aangekleed voor de hond.
    Wij hebben echt een super leuk weekend gehad met ons gezin

    Sterke punten
    Helemaal top

    Zwakke punten
    Niets op aan te merken

    Door Brugse Heide op 11 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een lang weekend even ertussen uit omdat we verder niet weg gaan.
    Dus dacht dan bieden via vakantieveilingen is het ook niet zo duur, maar dan hoop je wel dat je ergens komt waar je goed kan vertoeven, in ieder geval goed slapen, dat konden we wel vergeten, de veringen sprongen je rug in.
    Dan maar op de bank slapen dat ging redelijk maar hij moest eerst gemaakt worden want die viel van narigheid uit elkaar.
    Maar ja de dag erna zou er nog iemand bij komen waar gaat die dan slapen, want onze zoon lag ook al op de bank en ik ook.
    dan maar zelf met kussen een soort bed gemaakt voor op de grond.
    Volgende dag allemaal brak.
    Bij het naar huis gaan vertelde we allemaal last te hebben van onze rug, kwam de vraag lachend en wel :heeft u evengoed genoten ondanks de slechte matrassen, duh wat denk je zelf.
    Nee GEEN oostappengroep meer voor ons,

    Sterke punten
    caravan was wel redelijk schoon.

    Zwakke punten
    enorm slechte bedden.
    maar 2 gaspitten die het doen.
    bank viel uit elkaar.
    inventarislijst klopte niks van.

    Door c.f.d op 13 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar met mijn vrouw en 2 kinderen naar caravan in park Parelstrand in Lommel België geweest. 3 dagen geboekt en betaald via vakantieveilingen, na 1 nacht vertrokken. Dit park heeft structureel de boel niet op orde, zo smerig, hou je niet voor mogelijk. De schoonmaakdienst bestaat uit onervaren jongeren, discussie?: verloren moeite, dit management wil geen nette en verzorgde vakanties aanbieden, pak je verlies en vertrek. Wij zijn naar een Camping in Burg-Haamstede gegaan, caravan van mijn zus, die was wel schoon. Wil je voor de laagste prijs, je kostbare vakantiedagen poetsen en jezelf voor je hoofd slaan achteraf?, dan is een park van Oostappen groep wel iets voor jou. Op mij heeft het een onvergetelijke indruk gemaakt, weet het nog als de dag van gisteren, terwijl het een jaar geleden is! Honden -en schaamharen in alle mogelijke kleuren, spetters tot een halve meter hoogte rondom in de caravan, (die ernaast, waar we naar toe mochten verkassen kwam er nog rooklucht bovenop) donker zeil om de vuile vloeren te maskeren(ontbreken trottoir dus je blijft zand naar binnenlopen), geen hoes voor de matrassen te beschermen, ontelbare peuken bij ingang caravan, veel kapot of ontbrekend keukengerei.1 pan zat vastgelijmd in het kastje.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel

    Door C.H. jansen op 9 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen weekend een lekker weekendje weg, dachten we. Het begon al bij het inchecken een lange rij die niet echt opschoot, maar eindelijk na 2 1/2 uur kunnen inchecken. We hadden een accommodatie geboekt voor 8 personen, maar kregen een caravan voor 6 personen, na dit aan te hebben gegeven bij de receptie werd er gezegd dat het kwam door vakantieveilingen, dat hun de verkeerde accommodatie hadden geboekt (!)

    In de caravan miste we al de hoofdkussens, na gebeld te hebben hadden we ze eindelijk om 11.30 uur 's avonds compleet. Daarnaast was het huisje verschrikkelijk smerig en koud.

    's avonds maar wat eten in de plaza, waar we in het cafetaria een uur moesten wachten op ons eten, toen het bonnetje weer kwijt, 3x een nieuwe hamburger moeten bestellen of koud of verschrikkelijk vet.

    Dag erna eeen nieuwe poging in de plaza om iets te drinken te bestellen, na 1 1/2 uur maar weggegaan omdat er geen drankjes kwamen.

    Zondags was het opeens toch wel heel erg koud in de caravan, bleek het hele park zonder gas te zitten, geen verwarming, geen warm water, niet kunnen koken.

    Het "subtropische" zwembad blijkt een groen uitgeslagen pierebadje te zijn.

    Al met al is het een vreselijk slecht en amateuristisch park.

    Sterke punten
    geen, of misschien moet ik zeggen bull shit verhalen en smoezen van het personeel en management

    Zwakke punten
    Alles

    Door Wilma op 7 april 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechtste park ooit!!

    Als je een ruimte zoekt om wiet te kweken moet je op dit park zijn, maar voor recreatief ontspannen zit je totaal verkeerd.

    Alles is smerig en niet schoongemaakt. Inventaris klopt niet zodat ze je later kunnen aanslaan voor vermiste spullen.

    Het is één groot oplichtingspraktijk.

    Als ik iemand kan behouden dan heb ik mijn steentje bijgedragen.

    Mvg.

    Mvg.

    Sterke punten
    Geld van je stelen

    Zwakke punten
    Alles!!!

    Door Drama op 15 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Toen wij aankwamen en de sleutel hadden gekregen gingen wij naar ons huisje toe. Wij hadden een luxe comforthome, maar helaas van luxe en comfort weinig te bekennen. De eerste indruk was redelijk, op het eerste oog zag het er redelijk netjes uit. Het eerste wat opviel was dat er geen televisie stond. Direct zijn wij teruggegaan naar de receptie waar zij ons met verbazing en argwaan aankeken van: geen televisie? Dat is haast niet mogelijk. Na een hele discussie toch ons gelijk gekregen en iemand van de TD zou langskomen, en wij hebben toestemming gegeven dat deze of andere personen in ons huisje mochten als wij er niet waren om dit op te lossen.

    Eenmaal terug in het chalet ging ik de inventaris lijst nakijken omdat wij toch een behoorlijk bedrag borg hadden betaald en ik deze niet kwijt wilde. Er lag een envelopje met de kosten voor het verlies of breuk van een glas of bord, maar het hele inventaris klopte van geen kant. Weer teruggegaan naar de receptie en er zou iemand later langskomen om het proberen op te lossen. Voor de tweede maal geen excuses of dat het vervelend is, maar nee succes!

    Tweedemaal terug in het chalet ging ik de bedden opmaken, kwam al meteen bloedvlekken tegen in het dekbed en deze meteen buiten gelegd. Ging de badkamer ook maar even controleren voor de zekerheid, en jawel daar lagen ook allemaal kleine bloedvlekjes op de bodem van de douchecabine. Ook zat er een papieren ‘hoes’ om de wc bril met daarop de tekst dat hij was schoongemaakt maar er zat nog allemaal viezigheid en haren in. Mijn vriend zei ineens: “ Hebben we eigenlijk wel pannen, want die ben ik net nog niet tegengekomen?!”
    Nogmaals de keuken doorzocht en de pannen gevonden waarbij de anti aanbaklaag compleet losliet en de zwarte stukjes in de pan lagen. Ook waren het pannen voor reductie koken op electra en zijn dit gaspitten.

    Ditmaal maar gebeld naar de receptie aangezien we niet heel dichtbij zaten en we er nu wel een beetje klaar mee waren. Weer geen excuses alleen de schoonmaker zou langs gestuurd worden om het op te lossen. Ondertussen zijn we even een rondje gaan lopen over het park want we hadden aangegeven dat ze naar binnen mochten, en het dekbed en de pan apart gelegd zodat ze zouden weten waar het om ging. Na een teleurstellend rondje te hebben gelopen (op de kaart lijkt het vogelgebied en de ruimte waar de schotse Hooglanders staan veel groter als het eigenlijk is) zeiden de overburen tegen ons dat de schoonmaker was geweest, had aangeklopt en weer was weggegaan. Toch maar weer terug gelopen naar de receptie om te vragen of de schoonmaker nogmaals kon komen omdat hij weer was weggegaan. Ditmaal het dekbed en de pan meegenomen om te laten zien maar we konden het laten liggen en kregen er verder geen reactie op.
    Terug naar het huisje gelopen en daar stond de schoonmaker een beetje verbouwereerd dat we er al 2 maal niet waren. Wij uitgelegd dat we teruggelopen waren naar de receptie en het dekbed en de pan al hadden ingeleverd. Hij haalde even een doekje langs de douchecabine en zou na zijn eten de ontbrekende spullen komen brengen. Wij mistten als belangrijkste dingen een asbak en een broodplank om ons stokbrood dat we voor het avondeten hadden gekocht te snijden.
    De bloedvlekjes waren nog niet weg en heb dan ook besloten niet te gaan douchen in het chalet omdat ik het totaal niet hygiënisch vond.

    Na het eten kwam hij langs met een asbak, een nieuwe pan, een dekbed maar een broodplank en de ontbrekende borden, lepels vorkjes hadden ze niet dus moesten het maar zo doen en het zou niet van de borg afgetrokken worden.

    Ik had het eigenlijk al helemaal gehad maar wou het weekendje niet laten verpesten door dit gezeur op de eerste dag dus besloot om er gewoon het beste van te maken.
    In de woonkamer is de bank uit te klappen en kun je er een 2 pers. stretcher uithalen maar de plank die je opzij kon halen verschoof steeds waardoor de plank waar je op zat geen steun meer had en naar beneden schoof waardoor je elke keer niet normaal op de bank kon zitten.
    ’s Avonds naar bed toe, gingen op het matras liggen en voelde al meteen de plank waar we op lagen. Geen spiraal, geen stretcher, geen lattenbodem alleen een matras van niet meer als 5 cm dik op een plank. Tevens was het erg koud ’s nachts waardoor je een aantal keer wakker werd. De kachel hadden wij aangedaan maar ging op de een of andere manier een aantal keer uit ’s nachts, wat ik ook erg gevaarlijk vindt zonder rookmelder of co2 detector omdat als de waakvlam uitslaat en het gas blijft komen je daar niet voor gewaarschuwd wordt, waardoor je je bed weer uit kon om de kachel opnieuw aan te zetten.

    Volgende ochtend natuurlijk rugpijn van het bed en vroeg wakker omdat je zo slecht slaapt door de kou en kachel. Maar even een rondje gelopen en wat gaan eten en besloten daarna naar de bootverhuur te gaan om een uurtje te gaan varen. Weer een tegenslag want we konden er niet pinnen en hadden geen contant geld genoeg. De situatie uitgelegd in het sport cafe, kregen in eerste instantie te horen dat bijpinnen niet mogelijk was. Verteld dat de winkel al om 12:00 dicht was gegaan en we daar niet konden pinnen, besloten ze toch om ons te laten pinnen.
    Uurtje gevaren tot half 2 en wilden lekker gaan zwemmen daarna.

    Aangekomen bij het zwembad, waar groot op staat 10€ p.p. SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS, dachten wij een leuke middag te hebben in het zwembad.
    Binnen en naar boven gelopen naar de kleedruimtes hadden wij al zoiets van waar zijn we beland. Kluisjes met ducktape vast geplakt, onwijs vies op de grond bij de kleedhokjes, als je de trap naar beneden liep lag er een grote plas met allemaal viezigheid in waar je doorheen moest. Spullen een plekje gegeven, wilde het water in maar schrokken van de temperatuur van het water en zijn er gauw uit gegaan. De bubbelbaden waren ook koud.
    Snel naar het huisje gegaan om deze teleurstelling te vergeten.

    Wilde deze avond lekker uit eten gaan en zijn naar het restaurant gelopen. Plekje uitgezocht was inmiddels 17:45 en de serveerster kwam naar ons toe dat de kok er om 17:00 hoorde te zijn maar nog niet aanwezig was dus dat onze bestelling nog niet opgenomen kon worden. Kwartiertje laten kwam de kok aan, werdt onze bestelling opgenomen maar zou wel iets langer duren omdat de kok nog het een en ander moest gaan voorbereiden in de keuken. Eten was prima in vergelijking met de prijs die je er voor betaalde.

    ’s Avonds televisie aan het kijken ,waaide hard en de televisie deed het niet. Dat was nog niet eens heel erg, was wel redelijk te begrijpen ivm met het weer. Er tegen opziend weer een nacht op de slechte matrassen te moeten slapen, bedacht ik me om de 1 persoons matrassen onder het andere matras te leggen in de hoop dat dit beter sliep dan het dunne matras. De 1 persoons matrassen waren korter en smaller dus dit was ook geen optie. Opnieuw ging s nachts de kachel uit, de extra dekbedden er maar opgelegd maar die gleden eraf dus alsnog werd je ’s nachts wakker door de kou. Ook was het erg vochtig als je je kleren pakte de volgende ochtend aan wou trekken voelde ze helemaal nat.

    Zondags wakker geworden en besloten dat we zouden vertrekken omdat nog een nacht slapen niet positief was voor onze rug en we nog een pittige auto rit voor de boeg hadden naar huis. ’s Middags nog even wezen rondrijden, om 4 uur gaan eten en besloten te vertrekken. Onze borg hadden ze niet contant in kas, wat we in eerste instantie hadden afgesproken deze terug te krijgen op de dag van vertrek, en we zouden de borg zsm terug krijgen.

    Zaterdag 11 oktober telefonisch contact opgenomen wanneer wij de borg zouden terug krijgen omdat wij deze nog niet hadden ontvangen en kregen te horen dat dit tot 10 dagen kon duren. Gemeld dat we het nog even zouden afwachten. Vandaag dd 14-10 opnieuw gebeld en kregen te horen dat ze vergeten waren formulieren in te vullen en ik de betalingsgegevens moest versturen via de mail. Ik zei hierop dat de gegevens bekend waren en ik niet mijn rekeningoverzicht wou sturen via internet bankieren omdat hier meerdere privé gegevens opstaan. Ik wil gewoon mijn 100€ terug want dit is een pittig bedrag voor mij. Na dit duidelijk gezegd te hebben ging zij overleggen en heb ik mijn rekening nummer doorgegeven. Ik zou nu zsm mijn borg terug krijgen dus dit wacht ik even af.
    Wel heb ik even gezocht op internet en heb vernomen dat erg veel mensen problemen hebben met het terug krijgen van hun borg en hoop dat mij niet hetzelfde gaat overkomen.

    Door natasja op 14 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In 1 woord: drama!!!! Never nooit meer. Nooit meegemaakt dat zoveel zoo slecht is bij 1 organisatie.
    Had al gehoord dat je beter je eigen eten kan meenemen. Kom je in die krot aan, gaat de koelkastdeur niet dicht.
    En niemand die er iets aan doet!!

    Zeer slecht! Waardeloos!

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Ranzig!! Klant onvriendelijk! !

    Door shania op 9 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg slechte (klachten)service. Speciaal een chalet geboekt om met onze 4 kleine kinderen van onder de 5 van een beetje luxe - in relatie tot een campingplaats - te kunnen genieten. Maar al sinds onze aankomst geen warm water tot onze beschikking. Dat heeft in totaal zoveel dagen geduurd dat we uiteindelijk op onze laatste vakantiedag toch konden douchen. Een maand na onze klacht kregen we reactie ...van Ooststappen Prinsenmeer. De reactie was een opsomming van onze klacht en dat er verder niets aan te doen was. Belachelijk, en daar betaal je dan een paar honderd euro voor!

    En dan moet je ook nog 1 ster aanvinken omdat je reactie anders niet geplaatst wordt. Dat wordt dus duidelijk 0 sterren. Ze verdienen eigenlijk zelf een koude douche van Radar. Dat moesten wij immers ook ondergaan...

    Sterke punten
    Veel faciliteiten

    Zwakke punten
    Slechte (klachten)service en niet proactief

    Door Mevrouw Mela op 17 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een waardeloos park alles ranzig en de vloer is aan het rotten waardoor de hele caravan stinkt andere carvan gekregen en ook die was ranzig en stonk kinderbadje kapot eerder naar huis ge gaan omdat ik niet ziek wil worden hier mogen ze de volksgezond heid wel een heensturen en de dieren bescherming oook want de visjes hadden veel te weinig water

    Zwakke punten
    Alles slecht

    Door francis op 22 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ronduit schandalig...de naam vakantiepark onwaardig..
    Na een promotie bij een andere site. Liet ik me verleiden tot het boeken ve vakantiehuisje bij hengelboef aan de prijs van aanvankelijk een kleine 50 euro..toegang tot zwembad enz.. betaald en een ingewikkelde factuur tot gevolg met een bedrag van nogmaals 140 €. Waarop ik besliste er niet mee door te gaan na grondig analyseren v d factuur,deze vermeldde, "bij no-show is restitutie niet mogelijk".. dus byebye 50 € dacht ik en verder geen stappen Ondernomen aangezien ik niks meer betaalde en dus niks wou terugvorderen. Twee maand later krijg ik een factuur met zelfs het gebruik v handdoeken voorgeschoteld en het dreigement alles in handen van een incassoburea t laten. In ern poging edn compromis te sluiten ben ik op een standaard antwoord gebotst dat niks beantwoordde van mijn vragen. Nu heb ik gewoon beslist iedere keer 10euro te storten wnr ik iemand ervan heb overtuigd vr een ander vakantiepark te kiezen. Alles ter zijde supergelukkige klant
    ..euh...
    NIET DUS
    Maar nu ik alles hierzo heb gelezen kan ik het wel begrijpen dat deze praktijken worden toegepast..ongehoord en onbegrijpelijk hoe dit kan.

    Sterke punten
    Facturatie ... en de handdoeken

    Zwakke punten
    Dat er nog sites zijn die promoties van hen aanbieden

    Door Supertevrede op 28 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij dachten voor het eerst en 3 jaar weer eens weg te gaan. En met 3 kleine kinderen en 3 volwassen dachten we laten we een kindvriendelijk super de luxe park kiezen. En jawel ook wij kwamen via de vakantieveiling op de Hengelhoef in Belgie uit. Hooguit 4 uurtjes rijden was voor ons geen probleem. Wat ik wel gelijk belachelijk vond/vind is dat je verplicht beddengoed en schoonmaak a 60 euro moest betalen.Wij hadden een 6 tot 8 persoons Comfort Home, nou laat dat Comfort maar weg en eigenlijk ook het woord home. Bij aankomst stond er een mega lange rij en waren er maar 2 balies open. Tevens waren de draaideuren stuk en moest iedereen via de gewone deur naar binnen. Dat was het begin van de ellende, alle automaten binnen het park waren stuk, slagbomen werkten niet, de wc in de plaze was te ranzig voor woorden. Bij aankomst in ons Comfort Home (uhu) bleek deze niet correctie nog nooit schoon gemaakt, geen beddengoed en veel te klein voor 6 personen. Er kunnen hooguit 4 personen in zon Comfort Home. Onze accomendatie was gewoon te ranzig om in te gaan. Wij naar de receptie om te klagen en om beddengoed te vragen en werden we naar buiten verwezen waar een jongdame zat om alle klachten op te nemen en waar we 6x een beddengoed pakket konden krijgen. Tot onze verbassing liep het storm bij de klachten meldpunt en toen was het let wel half 5 en vanaf 3 uur kon je inchecken. Eindelijk naar 3x controleren en weer klagen was om 9 uur onze accomendatie klaar nou ja klaar de belangrijkste punten. Alles was vies in de comforthome, bestek, pannen, glazen, toilet, douche, vloer, ramen,luxaflex, tafels, vensterbank, koelkast, lampen en overal zat spinnenrag. Na nog 2 dagen klagen hebben wij uiteindelijk meest dingen zelf schoongemaakt. Maar ook de plaza, restaurant en zwembad waren veel dingen stuk en goor, niet vies maar goor. Een van ons heeft dr teen opengehaald in het zwembad aan glas, 2 kinderen hebben een voetje of vinger opengehaald in het zwembad. In de plaza werd niks opgeruimd en moesten we onze eigen tafel schoonmaken om te kunnen eten. Personeelsleden waren ongeinteresseerd en onbekwaam en overal was er een lange wachtrij. Alleen de supermarkt was perfect en hadden we niks op aan te merken.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door Ronald op 14 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gekampeerd op de Berckt in Baarlo met de ASCI Camping Card voor de prijs van 14 euro per nacht en een milieutoeslag van 3,35 euro en 2 euro toeristenbelasting
    Gevraagd waaruit de milieutoeslag dan wel bestond omdat we dit wel een absurd hoog bedrag vonden kon men ons niet anders vertellen dan dat dit was voor her afvoer van vuilnis en het onderhoud van het zwembad
    We hebben deze toeslag onder protest betaald vervolgens kregen we na vooruit betaling van reservering een stencil in onze handen gedrukt waarin stond dat er voor een aantal faciliteiten gewijzigde openingstijden waren
    Te weten: zwembad alleen in het weekend geopend
    Bar en Restaurant alleen in het weekend geopend
    Winkel op het park 2 x een uurtje per dag
    Geen Wi-Fi op het park terwijl dit wel aangegeven was
    Hier werd door personeel laconiek op gereageerd
    Al met al een teleurstellende ervaring

    Sterke punten
    Heb ze niet kunnen vinden of het zou de omgeving moeten zijn

    Zwakke punten
    Moeilijk om in contact te komen met de groep
    Het lijkt wel of ze bang zijn om klachten in behadeling te nemen
    Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken
    Met name een milieu toeslag van 3,35 euro per nacht slaat nergens op
    En het mooie is dat ze nog niet eens kunnen vertellen hoe dit opgebouwd is
    Kortom ik kom hier niet weer

    Door W Kuipers op 12 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een bezoek gebracht aan de camping prinsenmeer. Daar werden we te woord gestaan door een bewaker die de slagbomen bedient. Wat een heerlijke gozer is dat zeg! Een karakterfiguur van het zuiverste water, heerlijk in zijn vette t shirt en zijn geschoren kale kop en zijn dikke lijf lijkt hij zomaar uit een striproman of film te komen ..... Voor de duidelijkheid dit is cynisch bedoelt dan. Je komt op een vakantieadres aan. Meneer grauwt en snauwt daar iedereen af en straalt een en al criminaliteit uit en uitbuiting uit
    Gesproken met anderen over het gedrag van deze bewaker; iedereen kent hem als het vriendje en beschermer van de campingbaas. Waar men ook niet zoveel goed over te vertellen had; zo wisten mensen dat er campinggasten zijn verwijderd omdat die een negatieve publicatie op facebook hebben gezet... wees gewaarschuwd! Het
    En mij verwijderen ze niet... ik kom er niet meer

    Door joost op 7 augustus 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hengelhoef eerste drama geen lakenpakketten aanwezig die je wel moet betalen . vies ranzig verblijfsaccomondatie eerst zelf maar aan de schoonmaak terwijl je wel voor de schoonmaak moet betalen. asociaal personeel die niet in staat zijn voor hun functie . wc in de plaza te ranzing voor woorden . alle electrische apperaten defect op het hele park en dan willen ze ook nog 3 euro pp vragen voor de kidsplaca dan zakt je broek van je .... sorry oostappen groep had wel meer verwacht dan een soort poolse camping want das volgens mij nog schoner

    Sterke punten
    goeie pizaria.s in de buurt van de camping

    Zwakke punten
    alles van dag 1 tot dag 5 alles wat je doet en vastpakt is vies of kapot

    Door eddy bosch op 25 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben toch wel heel boos nu ik boek een vakantie bij prinsenmeer een prinsenchalet en dan nu net voor we gaan een mail sturen dat park volzit en dat je maar even na België geplaatst wordt we boeken voor 6 personen een prinsenchalet krijgen een 4 persoons stacaravan terug en ooit wel eens bij stil gestaan dat mensen daar ook niet kunnen komen echt nooit geen problemen gehad maar dit slaat echt alles daar heb je dan al die tijd na toegeleefd ben echt boos want vakantie zit er dus niet meer in dus graag toch een oplossing! !!!! antwoord oostappen als u op vakantie wilt dan pakt u toch alles aan om op vakantie te gaan pfffff nee daar wordt je vrolijk van bah bah bah

    bel je vakantieveilingen daar zeggen ze mevr u bent 1 van de vele gedupeerde vandaag

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    heel veel

    Door san op 24 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wat een oplichters,
    30 min aan de telefoon gewacht,en geen reactie.
    zo die hebben weer geld verdient!
    na 3 keer gebeld te hebben,na een half uur wachten eindelijk contact.
    een bungalow geboekt voor 110,00.
    maar na de totale prijs te hebben door doorgeboekt waren de totale kosten geen 110,00 maar 380,00
    dit zijn natuurlijk zeer vage kosten.
    annulerings fonds : 24.50
    logies schadefonds :12.95
    milieu toeslag: 24.95
    administratie annulerings toeslag 4.95

    nou deze kosten zijn natuurlijk voor in de pocket van oostappengroep.
    want maak je geen schade,geen annulering,of gooi je netjes je papier in de papierbak,je bent dit bedrag gewoon kwijt.
    dit is [email protected]

    Zwakke punten
    totaal niets,
    totaal geen service

    Door diana op 11 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ooststappen groep zegt het volgende over hun parken:
    "Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod." De lolbroeken! Waar u op kunt rekenen is botweg GEEN kwaliteit, absolute onveiligheid, gastvrij? staat dat in het woordenboek (niet bij ooststappen. Kindvriendelijk? Ja hoor zolang je maar betaald voor alles wat je kindje wil. Compleet vakantieaanbod? Ja bij de concurrent. Alhoewel...Er is geen concurrent die deze bende serieus hoeft te nemen. Probeer na een bezoek eens je grieven te delen en verhaal te halen via de e-mail, geen reactie. Via de telefoon dan? Net in bespreking zeg. Klacht bij de balie? Dan krijg je een hele lieve blo`r (en dat zijn dan nog de meest intelligente) die het ook allemaal niet weet.
    Ga eens kijken op websites als vakantieveiling en zie hoeveel mensen interesse hebben om op een ooststappen park te bieden. Het is steeds NUL!! Dat zegt toch genoeg? Geef liever iets meer uit beste mensen, ga naar een echt park waar men wel weet hoe het moet. Maar niet naar een park waar de leiding uit foute horecaportiers die niet geslaagd zijn voor het examen.
    Mocht u werken bij deze groep en aanstoot nemen aan dit stuk? Dan wordt het tijd om een andere werkgever te zoeken. U verdient beter!!

    Sterke punten
    Geen!!!

    Zwakke punten
    Slecht personeel, asociaal personeel, slechte kwaliteit accomodatie`s, gevaarlijke speeltoestellen et cetera. Echt teveel om op te noemen.

    Door W.E.G. Gesta op 26 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Oostappen

Schrijf je eigen review