Oostappen - 101 Reviews

Last updated: 8 november 2019
Oostappen Logo

5.2% aanbevolen, 101 Reviews

  1. Oostappen
  2. Oostappen Reviews
  3. Schrijf ook een review over Oostappen

Niet tevreden over Oostappen? Probeer dan eens Hogenboom Vakantieparken.

Oostappen

De Oostappen Groep Vakantieparken

Nederland en BelgiŽ zijn heerlijke landen om in te wonen en te recreŽren. Het landschap is gevarieerd en hoe klein we in het grote Europa misschien ook zijn: ieder gebied, iedere regio heeft zijn eigen charmes, zijn eigen taal en eigen gebruiken. Het is dan ook niet zonder reden dat de Oostappen Groep tien vakantieparken heeft gesitueerd op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en BelgiŽ. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

Oostappen Details

Hits: 1349

URL: http://www.oostappenvakantieparken.nl/

CategorieŽn: Vakantieparken Europa

Reviews: 101


Oostappen reviews (101):

Oostappen - Prinsenmeer , achterstallig onderhoud

0

Review:
We zijn een midweek op Prinsenmeer geweest.
Hebben op zich een paar mooie dagen gehad (goed weer).
Het park biedt voor iedereen wat. Van zwembad hebben we geen gebruik gemaakt, maar voor kinderen was het schijnbaar ideaal.
Eten is goed, vriendelijk personeel.
Mooie uitstapjes in de omgeving, vooral voor te fietsen.

Sterke punten:
Vriendelijk personeel en we hebben goed en genoeg gegeten voor een redelijke prijs in de Caribian bar op het park.
Op zich is het een mooie camping, jammer dat er toch achterstallig onderhoud is.
Hele mooie omgeving voor te fietsen (echt een aanrader)

Zwakke punten:
Caravan was schoon, maar matrassen en ook de zitbankkussens zijn toch echt aan vervanging toe. Geen gebruiksaanwijzing gaskachel aanwezig. Inventaris keuken was minimaal. Er waren maar 4 kopjes aanwezig. Mocht je thee willen drinken ,jammer dan er waren geen theekopjes of mokken. Ook roeren in de ketel met een vork of lepel want er was geen houten lepel of iets dergelijks aanwezig. Zeer kleine tv, ondertiteling was bijna niet te lezen. Parkeerplaats bij caravans zeer krap. Bij onze caravan was het een modderboel waardoor we onze auto verder hebben moeten wegzetten. Ook bij het uitchecken (geven aan tot 10.00 uur) deed het pasje voor de deur het om 09.00 uur al niet meer. Gelukkig had ik de 2e deur van de caravan van het slot gehaald zodat we toch nog binnen konden. Geen goede gang van zaken Wil Oostappen Prinsenmeer nog vakantiegangers krijgen moeten ze toch echt iets doen aan het achterstallig onderhoud van de parkeerplaatsen rondom de caravans en het interieur van de caravns (vooral de matrassen)

Jolanda beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Wat een drama!

0

Review:
Een gezellig familie weekendje verpest door verschrikkelijke omstandigheden op Oostappen Arnhem. Naast dat het verschrikkelijk smerig was (schimmel, stinkend en kapot wc blok, stank van sigaretten, afval van vorige gasten, afval in het zwembad) was het ook niet veilig. In de brand melder in de stacaravan zaten geen batterijen, het is zo slecht onderhouden dat we door het trapje voor de caravan zijn gezakt, de sleutel kaart werkte niet en de deur werd door de technische dienst heel simpel open gemaakt met een keuken mesje, bij de camping waren er mannen aan het douchen in het vrouwen blok. Daarnaast werd ik zelf lastig gevallen met seksistische opmerkingen van arbeiders die permanent op het park verblijven. We hebben hier over geklaagd zowel op de dag van aankomst (receptie is gesloten tussen 19.00 en 10.00 de volgende dag) en de volgende dag bij check out. Daar werden we door verwezen om een klacht in te dienen via de website. Dat was nog het verschrikkelijkste van alles, hun reactie was: excuus voor dat het niet schoon was maar dan had je vaker moeten klagen en de rest van onze klachten werd genegeerd. Zelfs als je me geld toe geeft zal ik nooit meer gebruik maken van deze organisatie.

Sterke punten:
De locatie in het bos, maar jammer dat zoín park als dit ook dat zelfs verpest.

Zwakke punten:
Alles

Marjolein beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Nooit meer arnhem

0

Review:
Afgelopen week een midweekje weggeweest met me dochtertje vooraf duidelijk aangegeven dat ik niet op een doorgaande verkeersweg wil staan ivm me kindje wat gebeurd eenmaal aangekomen een huisje langs een doorgaande weg tegenover het speelveld wilde niet gelijk zeuren nachtje aangekeken over de hygiene maar niet te spreken mkjn matras wat ik s.avonds pas zag een vieze grote bloedvlek volgende ochtend Poolse arbeiders die 6.15 al over het terrein jagen en waar nog asociaal hard gereden wordt op het park me dochter lag die ochtend bijna onder een bus die te hard reed ik naar de receptie waar ik nogal afgeblaft ben door een blond dametje die me maar verweet dat ik maar beter op me kind moest letten! En hun niet alles in de gaten konden houden een jongeman van de receptie bood me een ander huisje aan op een autovrij veld verhuisd naar een brandschoon en rustig plekje en wel een vakantiedag kwijt was en ik hier een compensatie voor wou hebben ik moest maar 170 euro dokken! Dacht het ff niet zei ik komen jullie maar met een redelijk voorstel toen was het 50 toen zei ik al stik er maar in kom er nooit meer terug

Sterke punten:
Horeca eten was prima

Zwakke punten:
Gastvriendelijkheid hygiëne veiligheid

Mommy89 beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Nooit meer camping prinsenmeer

0

Review:
We hadden 2 weken geboekt, maar moesten na 2 dagen vluchten! Wat een vieze, onhygiënische, luidruchtige, slecht onderhouden en asociale camping. Heel erg af te raden!!!

Sterke punten:
Geen één!

Zwakke punten:
Lange rij bij receptie, zwak personeel (veel te jong), slecht onderhouden, vies sanitair (water loopt bovendien niet weg), plekke met veel afval, overal zwerfafval, bij containers opeenhoping van afval (wordt niet opgehaald), veel kabaal van gasten en de bar.

Jacque beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Prinsenmeer van Oostappen

0

Review:
Inderdaad, 1 keer en nooit meer.
Ik heb in mijn leven al vele campings gezien, maar dit sanitair is echt te vies voor woorden. Na 4 keer klagen op een dag wordt er eindelijk schoongemaakt met 1 doekje en een spuitflesje, waarna het nog net zo smerig is als het was.
Glas bij de glijbanen, waardoor mij kleinzoon naar de dokter moest en een week niet heeft kunnen lopen en zwemmen. Eikenprocessierups nesten nog in de boom waar wij onder stonden, waardoor we de hele vakantie hebben lopen krabben en inderdaad, die herrie tot diep in de nacht.

Sterke punten:
De locatie

Zwakke punten:
Vele

Adri beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - slechtse vakantie park veluwe arnhem wat ik heb ge

0

Review:
vreselijk mobile hom kinderbedjes meneer is 192mtr
kon niet slapen wij zijn allemaal ziek geworden ne 2 dagen thuis
smerig vies en vooral heel veel vocht en dat voor oudere mensen
smerig vies ga er niet heen arnhem
buiten kon je niet zitten vanwege vallend hars druppels alles pikte trapleuningen stuk planken stuk trap
bedden vies en vochtig zembad er smerig
wij komen er ieder geval nooit meer
wat een vette boel

Zwakke punten:
alles

anoniem beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Treurig

0

Review:
Caravan was echt niet schoon en dat met 2 kleine kinderen. Het eten in het restaurant duurde ruim een uur en dan krijg je het eindelijk is het koud en om alles moet je vragen..... mayonaise, zout, peper en alles gefrituurd te ranzig voor woorden. Hoe waardeer je je gasten.

Anoniem beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Waardeloos

0

Review:
Bij aankomst versmeerd, de grond was vies je kon er niet zonder schoen of slippers lopen. Vieze stinkende muffe geur in de charlet en ook in de kasten, eenmaal toen we de kasten open deden liepen er een heleboel mieren uit zelfs in je eten wat je dicht in de kast had staan!! De wc was ook ronduit versmeerd en de douche lekte als een idioot. De douche deuren vielen er van elende uit elkaar en viel er gewoon uit! Ook zit je met een 6 persoons huisje krijg je maar 1 pasje vraag je voor een extra pasje moet je ook nog is Ä5 bij betalen! Het park was gigantisch prijzig vooral de winkel die erbij zat. Het zwembad was vies en erg klein, mijn kind had luizen van het zwembad.. de trap om in de charlet te komen zat los en was helemaal verrot hij viel nog net niet uit elkaar ronduit gevaarlijk dus! Naar een paar dagen hadden we laat van jeukende bultjes zo kwamen we er achter dat het bedwantsen waren, we zijn meteen vertrokken! Ik raad het niet aan.

Sterke punten:
Veel te doen op het park

Zwakke punten:
Eten was rauw
Vieze charlet
Slechte wegen
Slecht aangeven huis nummers

Grietje beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Van Oostappen word je ziek

0

Review:
Zeer slechte accommodatie, hygiëne laat de wensen over. Huisje erg vies, niet allen kruimels en stof, ook schimmels.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbeschoft manager. Vuile accommodatie.

Pastoor beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Oostappen - Droomland nachtmerrie

0

Review:
BEDWANTSEN !!!!
Ga hier niet naar toe.
Schrap dit adres uit je Tom Tom .

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
BEDWANTSEN na 1 nacht geen plekje zonder bult .

Marian beveelt Oostappen NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Oostappen

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Oostappen aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Oostappen aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Oostappen


Home Ľ Vakantieparken Europa Ľ Oostappen